- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Yézi: 10 év
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Mindkét irányból bedugható USB-A?
Új hozzászólás Aktív témák
-
x-Drew
csendes tag
Nekem egy R40-esem van (Mobile Pentium 1.3 Ghz Banias / 512 Mb RAM / Ati Radeon Mobility (16 Mb)), és mindennapi használatban tartom (Office, Internet (SRWare IRon 5ös verzióval akár 10 megnyitott tabbal is bírja), programozás --> VS 2008). 3 ezer forintért jutottam hozzá hibásként egy ismerőstől, HDD beteg volt benne (bontóból jött a gép és a HDD-n még volt is egy matrica, hogy "csak pörög"...
). Hibátlan a gép, persze már a műanyagok örgednek rajta, de a jó öreg műgyanta mindig kisegít.
Amúgy meg nem igaz, hogy ez nem gamer PC, én ezekkel szoktam rajta játszani: The Bindig Of Isaac, CS 1.6, Mechanarium (legjobb point and click kalandjáték, varázslatos grafikával!), Zuma's Revenge, Plants vs. Zombies, Warcraft III, Star Wars Battlegrounds.Persze nem egy kórájhét hádéhétezerhétszázhetvenhét, de amire én használom megteszi, és sokkal jobban a szívemhez nőtt, mint bármelyik korábbi gépem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged