- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Godmax
tag
Sziasztok
Ajánlom bátran mindenkinek a lapdockot, nekem nagyon beválni látszik.
A csatlakozók megfordításával az Atrix2-vel perfekt páros.
Kivéve, hogy a dock hangszóróinak hangereje nem állítható, csak ha a telóra irányítom a hangot, akkor tudok hangerőt állítani.
Valakinek ötlete a megoldásra?
Szerintem a hdmi kimeneten megy a hang is, és az nem vezérelhető. -
-
rum-cajsz
őstag
Ha akarod most már megveheted az enyémet, ami egy kipróbált darab.
-
-
thespiler
csendes tag
Szia. Nekem is van egy Atrix 4g-m és most figyeltem fel erre a lapdockra.
Ebayn már 23 ezer körül lehet kapni, bár nagyon keveset találok amit postáznak is Magyarországra.
De többfélét látok ezekből. Van belőle Lapdock 100. Van amelyik "for Droid Bionick".
Nemtudod hogy mindegyik működne az atrix-al? Esetleg csak átalakító kábelekkel.
Akit egyébként érdekelne találtam egyet: http://hardverapro.hu/apro/motorola_atrix_4g_lapdock/hsz_1-50.html
Valószínű h be fogok ruházni egyre mert nem nagy összeg...és akkor majd a segítségedet igényelném a telepítésekben ha nem gond. -
justice84
aktív tag
ááááá megvan
de nemtudom hogy egyáltalán lehet e kapni és mennyiért!
-
justice84
aktív tag
Köszi!
Szétnézek ezek közül van e valami. Kb 2 éve láttam olyat hogy a telefont a touchpad helyére tették be és úgy kapcsolt be a lapdoc. És a telefont használták toushpud helyet, az a gond hogy nem tudom az milyen típus volt. De az is lehet hogy azt nem is kezdték el gyártani mert youtube-n lattam egy bemutatóba. -
justice84
aktív tag
Hali!
Ilyen Laptop Dock honan lehetne szerezni? Apróhirdetésbe most nem találtam eladót.
Vagy ismersz még ilyen másfajta Laptop Dock-ot amivel meglehetne csinálni.Kösz előre is -
Matada2.3
veterán
Erre nem is gondoltam volna! Nagyon ötletes
Bár nincs a kábelekkel sok bajlódás?
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS Z97-AR - i5 4670 - 8GB DDR3 - 120GB SSD - 500GB HDD
- AAM számla - Mini PC / SFF / MT / TWR - Brand gépek - HP / DELL / Lenovo - több db, 1 év garancia
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1070 8GB, I7-7700, 16GB RAM, SDD) Beszámítás Posta ok (32)
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB FEHÉR, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 94% akku, doboz, legjobb ár!
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Canon ImagePrograf PRO-6100S Plotter, kevés nyomat, kitűnő állapot
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest