- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
cappa72
nagyúr
-
RootRulez
félisten
Aktualizáltam a 3.1.10-es verziót.
-
RootRulez
félisten
-
spuros
őstag
-
RootRulez
félisten
-
r0besz
csendes tag
adw launcher ex az jobb ..
-
vaszab
újonc
-
RootRulez
félisten
-
vaszab
újonc
Hello! Fel tudnád tölteni a 2.8.7 -es verziót? Android 2.1 -re kellene.
-
RootRulez
félisten
Egyébként mivel nem használom, nem tudom, ha frissül, szóval tessenek szólni és megkukkantom, ha jött ki újabb verzió.

-
errrtu
aktív tag
-
RootRulez
félisten
-
Samus
addikt
Annyit hozzátennék, hogy tudomásom szerint már csak Android 2.2+ támogatott, az utolsó verzió, ami még támogatta a 2.1et, az a 2.8.8 volt (legalábbis hosszas keresgélés után ezt az egyet találtam meg letölthető verzióban. Vicces, hogy egy ingyenes programot ilyen nehéz megtalálni...kipróbáltam, gyors-gyors, de rettentő fapad, minimális beállítási lehetőség, szinte semmi...eddig a leggyorsabb, úgy-ahogy funkciódús Launcher a LauncherPro volt, a GO Launcher jó lenne, ha nem kellene neki rengeteg memória, most viszont ADW Launcher EX-et használok. Rengeteg olyat tud, amit még a GO sem (pedig ez az LP és ADW-ból összelopott, pár saját ötlettel megtűzdelt kínai variáns), gyors, imádom. Az ingyenes verziót gyorsan töröltem, de az EX simán megéri az a hatszáz akárhány forintot. Próbáltam a Regina 3D Launcher-t is, na az irdatlanul gépigényes, viszont tényleg szép a 3D hatás (persze nem SPB, de nem is csicsás annyira, és ingyenes).
-
errrtu
aktív tag
Nagyon jó, köszönöm...
kár, hogy csak most találtam meg és a marketről már leszedtem
hogy tudnám megoldani azt hogy a te verziód fusson? Csak ne a leszed felrak újrabeállít legyen a megoldás

-
kaller1
veterán
-
RootRulez
félisten
Ha nincs benne magyar nyelv, akkor a
MoreLocale 2 nevű programra lesz szükséged, megmondja a nem magyar telefonodnak, ha a programban van magyar nyel, akkor azt töltse be, ne az alapot.

Elindítod, majd menü -> Add Locale és értelemszerűen kitöltöd:
Label: Mindegy (pl.: Magyarország)
Language: hu
Country: HUÉs Add gombra tapi. Így ha van a programban magyar nyelv, akkor azt fogja betölteni.
Viszont, ha van a telefonba magyar nyelv, akkor nem tom mi lehet.

-
RootRulez
félisten
-
kaller1
veterán
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Volt egy verzióugrás, (3.0.1) Magyarítása megesett... Töltsétek!
-
danih
veterán
-
RootRulez
félisten
-
darál0w
Jómunkásember
-
danih
veterán
Jobb ez a LauncherPro-nál?
-
RootRulez
félisten
-
törölt tag
Szinte azota hasznalom amiota megvan a spica. Mast nem is probaltam, annyira megtetszett, es ingyenes. Nagyszeru.
-
RootRulez
félisten
Íme egy Launcher.
Magyarul...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Erős, !GARANCIÁLIS! Acer Nitro 16 AI gamer laptop! -Ryzen AI 9 365, RTX 5070 8gb, 32gb DDR5, 1tb SSD
- Xreal Beam
- Gigabyte Z170X-Gaming 7 Rev 1.1 / Beszámítás OK!
- Apple MacBook "BlackBook" (2007) - 2,16GHz Core2Duo, 4GB RAM, gyári töltővel (Retro / Projekt gép)
- Realme Realfit F3 ANC aktív zajszűrésű Bluetooth fülhallgató
- Lenovo 13w Yoga 2in1 Gen 2 AMD Ryzen 3 7330U 8 GB RAM 256 GB SSD Premium garancia FHD IPS TOUCH
- 27% - NiPoGi MINI PC AMD Ryzen 5800U / 16GB DDR4 / 512GB NVMe
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Dobozos ÚJ Lenovo Legion 5 2.5K OLED i7-13650HX 32gb ddr5 1 TB RTX 5070 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.Skill Trident Z RGB 3200Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

hogy tudnám megoldani azt hogy a te verziód fusson? Csak ne a leszed felrak újrabeállít legyen a megoldás