- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Pajac: Átlátszó fém
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
RootRulez
félisten
válasz
supercharley #16 üzenetére
Virust nemigen találok (annyira) nem warezolok. Ez az elhagyom a telót gyorsan megkeresem vele, meg nem olyan hihető...
-
RootRulez
félisten
válasz
supercharley #14 üzenetére
Eddig senkinek se mondta én is használtam a lookoutot, de azóta rájöttem, semmi haszna.
-
supercharley
tag
Motorola Defy-re telepítettem, működik is rendesen, de a Lookout azt mondja rá, hogy malware! Ez így elég gáz!
-
Domxc
senior tag
elnézést, hogy így bányászkodok, de ez nem egyenlő a marketes smart app protector-al?
-
ArchElf
addikt
Nem a te verzióddal van gond - az eredeti nem megy. BTW a screenshotok közül az alábbit szúrtam ki:
Kérjük állítson be email címet mielőtt megváltoztatja a jelszót.
A szóközök a jelszó elején és végén nem lesznek elmentve.Tudom, hogy az első magyaros, ha odaérti az ember az ékezet a címet-be (címét), de ez két-három olvasatra sem jött le (csak akkor, amikor már írtam a kommentet).
AE
PS: mi a gond amúgy az ékezetes karakterekkel?
-
RootRulez
félisten
Ment a cikk címlapra.
-
puttputt
őstag
Nagy rajongóid vagyunk egy kedves barátommal, aki újdonsült HTC Desire S tulaj!
Komplett kozmetikázást végeztem a telón és teletömtem minden földi jóval, többek közt a te anyagaiddal is. Mivel nem mindennél fekszik neki az angol, így igencsak kapóra jönnek a nála a fordítások, gondolhatod.
Szombaton izzítom nála a legfrissebbjeid.
(Az ébresztőt már használja, odáig van meg vissza!)
Szóval hajrá! -
ArchElf
addikt
Nálam sajna nem ment rendesen (Galaxy Tab), haárom-négy screen-lock után valami hibaüzenet fogadott, hogy túl nagy a háttérkép (vagy valami hasonló), és nem tudja megjeleníteni (nem voltak ott az unlock pöttyök). Csak a hard reset segített olyankor. Mindent kipróbáltam, de nem sikerült megoldani. Most egy másik hasonló program van fent (a nve nem ugrik elsőre be).
AE
-
darál0w
Jómunkásember
dobom is fel. mindig vágytam egy ilyenre.
-
veector
senior tag
Ha valaki nem védi le a beállításokat akkor simán le lehet törölni?
-
RootRulez
félisten
Tessék, csak tessék!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Keychron Q0 Plus, kiterjesztett numpad kiosztású, halkított, PBT kupakos makropad billentyűzet
- Samsung Galaxy s24 Dual sim 8/128GB Független
- Keychron Q8 halkított, magyar feliratozású PBT kupakos billentyűzet + második csere belső
- Vegyes szimulátoros kiegészítők
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-13700H 16/1TB Iris Xe 3K+
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3136, 95% Akkumulátor
- Villámgyors teljesítmény és 10 év nyugalom!
- Seagate IronWolf Pro 4TB 3,5 Recertified HDD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB ZALMAN I3 NEO Chieftec 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest