- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- adika4444: MikroTik IPv6 DIGI PPPoE-vel
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
RootRulez
félisten
válasz
supercharley #16 üzenetére
Virust nemigen találok (annyira) nem warezolok. Ez az elhagyom a telót gyorsan megkeresem vele, meg nem olyan hihető...
-
RootRulez
félisten
válasz
supercharley #14 üzenetére
Eddig senkinek se mondta én is használtam a lookoutot, de azóta rájöttem, semmi haszna.
-
supercharley
tag
Motorola Defy-re telepítettem, működik is rendesen, de a Lookout azt mondja rá, hogy malware! Ez így elég gáz!
-
Domxc
senior tag
elnézést, hogy így bányászkodok, de ez nem egyenlő a marketes smart app protector-al?
-
ArchElf
addikt
Nem a te verzióddal van gond - az eredeti nem megy. BTW a screenshotok közül az alábbit szúrtam ki:
Kérjük állítson be email címet mielőtt megváltoztatja a jelszót.
A szóközök a jelszó elején és végén nem lesznek elmentve.Tudom, hogy az első magyaros, ha odaérti az ember az ékezet a címet-be (címét), de ez két-három olvasatra sem jött le (csak akkor, amikor már írtam a kommentet).
AE
PS: mi a gond amúgy az ékezetes karakterekkel?
-
RootRulez
félisten
Ment a cikk címlapra.
-
puttputt
őstag
Nagy rajongóid vagyunk egy kedves barátommal, aki újdonsült HTC Desire S tulaj!
Komplett kozmetikázást végeztem a telón és teletömtem minden földi jóval, többek közt a te anyagaiddal is. Mivel nem mindennél fekszik neki az angol, így igencsak kapóra jönnek a nála a fordítások, gondolhatod.
Szombaton izzítom nála a legfrissebbjeid.
(Az ébresztőt már használja, odáig van meg vissza!)
Szóval hajrá! -
ArchElf
addikt
Nálam sajna nem ment rendesen (Galaxy Tab), haárom-négy screen-lock után valami hibaüzenet fogadott, hogy túl nagy a háttérkép (vagy valami hasonló), és nem tudja megjeleníteni (nem voltak ott az unlock pöttyök). Csak a hard reset segített olyankor. Mindent kipróbáltam, de nem sikerült megoldani. Most egy másik hasonló program van fent (a nve nem ugrik elsőre be).
AE
-
darál0w
Jómunkásember
dobom is fel. mindig vágytam egy ilyenre.
-
veector
senior tag
Ha valaki nem védi le a beállításokat akkor simán le lehet törölni?
-
RootRulez
félisten
Tessék, csak tessék!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ZenBook UM325UA - 13,3" FHD OLED - R5 5500U - 8GB / 512GB SSD - USB-C - SK bill
- Szép állapot!! Dell Latitude 5480 i3-7100U 8GB RAM 1TB SSD Magyar vbill
- Szép állapot!! Dynabook Satelite Pro C50-H-10W i3-1005G1 8GB RAM 256GB SSD Magyar bill
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Vadiúj videókártyák! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes kiadás!
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltők
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest