Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
Aktív témák
-
válasz
tomsolo
üzenetére
ez a "segítek megoldani" ez jól hangzik messziről nézve, de több hónap, amíg egy hivatásos programozó valamelyest otthonosan mozog a RIOS kódjában. a segítő szándék több mint dicséretes, tényleg, de a gyakorlatban ez ritkán működik.
az adblockos cikket én írtam és nincs benne hülyeség.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
tomsolo
üzenetére
Egyre jobb...

Én verem magam? Persze, miközben te sírsz itt hogy lefokoztak, úgy hogy semmit nem tettél a fórumért.
Az meg hogy nagy segítség voltam vagy nem, már csak azzal is hogy létre jött egy ilyen topik. De eleve nem értem mit kellene neked bizonyítgatnom, pont leszarom mit gondolsz. De látszik nagy kaliber lehetsz az életben is hogy egy rang miatt megy a hisztike úgy hogy kb feleslegesen is vagy a fórumon.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
tomsolo
üzenetére
Ja értem szóval direkt keresel egy ilyet, azt kimásolod, és ez azt jelenti az összes hozzászólásom ilyen. Amúgy azt a topikot én nyitottam, szóval gondolom ott is segítettem már pár embernek, de pont nem ezt kell megemlítened onnan...:/
Innen látszik iszonyat sok értelme van hogy itt vagy. Arra meg persze nem válaszolsz semmit érdekes módon amire válaszoltam...:/ Cica rúgja meg.
Viszont neked látom meg sikeres blogbejegyzésed is volt, sok hozzászólás is érkezett rá...

Aktív témák
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Synology NAS
- OTP Bank topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- Horgász topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Háztartási gépek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Padavan firmware
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor, MS4010
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB ZALMAN Z1 Plus A-Data 650W
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3935, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP Elite X2 1013 G3 - i7-8650U I 16GB I 512SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)