- Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- Pulsar X2 V3 Size 2 Gamer Egér és Pulsar 8K Wireless Dongle
- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- sellerbuyer: Hogyan turbózd fel a NAS-od sebességét olcsón és egyszerűen?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Milyen mobiltelefont vegyek 2025 ben?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kempingezés és sátrazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
Igen tudom, hogy a név választás lehetett volna jobb is, de így könnyebb volt átlátni, hogy ugyan azokat a betűket írtam a képletbe ahogy vannak mintha szavakat osztottam/szoroztam volna .
Tehát itt egy kicsit szerencsétlenül jött ki a dolog.Viszont el is érkeztünk ahhoz a dologhoz amiről az egész kiindult.Addig oké, hogy külön osztályt csinálok az egybe tartozóknak, de mi van akkor ha mindegyikhez fel kell használnom? akkor mindegyiknél duplán kell declarálni vagy csak a nevét beírom és áthozza az értékét a másik osztályból?
Tehát ezeket a kapcsokat az egész folyamat kapcsolatát nem értem tisztán ,nem azt amit ki tudok guglizni, hogy egy osztályt hogyan csináljak.
Mert ahogy a példában is van hiába ismételtem meg többször ezek csak önálló egységek , nem épülnek egymásra nem épülnek fel egy kisebb egységekből vagy nem egy nagyobb részei.csak bekéri az adatokat kiszámolja majd kiirja, sima lineáris dolog. DE mi van ha interaktivan akarom, hogy egy gombra folyamatosan növelje a sebesség értékét? Oké, hogy for ciklus, de mondjuk azt honnan a bánatból tudom, hogy egy gomb lenyomás értelmezéséhez mire van szügségem milyen h. fájlokra vagy parancsokra?
Ezt a folyamatot szeretném átlátni.Nem azt nem értem, amit józan paraszti ésszel levezet elemi feladatokra az ember, hanem amit ahhoz az elemi feladathoz még hozzá kell gyűjteni, hogy működjön.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sellerbuyer: Hogyan turbózd fel a NAS-od sebességét olcsón és egyszerűen?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- iPhone topik
- Kína betilthatta az NVIDIA AI gyorsítók vásárlását
- Vége a gamer PC-knek? Cloud Gaming 2025-ben
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Asztali PC , i5 6600 , RX 580 8GB , 24GB DDR4 , 256GB m.2 , 640GB HDD
- Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB (sku:11293-03-40G) használt VGA
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 "Golyóálló" Üzleti Érintős Laptop 14" -60% i5-1250P 12Mag 32/512 FHD+
- Rockrider AM50s enduro - Teljesen új első maxxis DHF, belsők!
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- Ipad Pro A1709 64GB és 256GB Retina 2K cellular
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3384, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest