Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Yézi: Blekk Frájdéj
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
sz.v.endre
üzenetére
Nem arról van szó, hogy eddig Apple-n keresztül fizettél, de most már meg kellene adnod a fizetési adatokat közvetlenül Netflixnek? Mikor vonták utoljára az előfizetési díjat?
-
Gomba
senior tag
válasz
sz.v.endre
üzenetére
A történet annyiban igaz, hogy a netflixre mostmár nem lehet előfizetni app store-on keresztül, mivel a netflix meg akarja tartani magának az apple jutalékát.
Ettől még a félreértések elkerülése végett - nem biztos, hogy így akartad írni, de az olvasóknak: magát a netflix alkalmazást továbbra is támogatja a netflix, az előfizetést új előfizetőknek apple accounton keresztül nem, hanem el kell ballagni a netflixhez direkt ehhez.
Bár egyébként szerintem mindenben jobb direktben előfizetni, mint apple-en keresztül, néhol jobb kondíciókat is kapni. -
Snoop-y
veterán
válasz
sz.v.endre
üzenetére
Szerintem csak le akart razni a helpdeskes ember.
Egyreszt az az o applikaciojuk a TvOS platformon szoval boritsd rajuk az asztalt nyugodtan.
Elotte masik eszkozrol probald ki. ATV-n meg installald ujra a netflix appot ha reset nem segit.
-
Snoop-y
veterán
válasz
sz.v.endre
üzenetére
Az bebaszna

Mukodik most is azt nezi a csemete

-
Süvi
őstag
válasz
sz.v.endre
üzenetére
Nagyon köszönöm, remélem fogja támogatni a MrMC is.
-
Clemi
veterán
válasz
sz.v.endre
üzenetére
De egyébként maga a lejátszó Hang résznél milyen beállításaid vannak?
Nekem a Hangkimenet: Apple TV Terhatású hang: DD 5.1 Hangos hangok csökkentése: ki Hangeffektusok és kattintások be, a hangmód pedig Automatikus és az Infuse Pro-ban, amivel a filmeket lejtászom, automatikus van beállítva most néztem, és nem átmenő, ahogy emlékeztem. De nálam a hang nem csak ezzel a programmal, hanem a többivel is amivel néha még lejátszani szoktam (Player Extreme, VLC, File Explorer, Youtube, FB video). -
blakey
titán
válasz
sz.v.endre
üzenetére
Nálam nincs hangprobléma MrMC-vel és Infus Pro-val sem, nem lehet, hogy valami az erősítővel nem kerek vagy a kábellel? Esetleg a forrással?
-
Clemi
veterán
válasz
sz.v.endre
üzenetére
Nekem úgy van beállítva, hogy az erősítő dekódolja a hangot és úgy semmi gond, ha az ATV dekódol, akkor sokszor csak stereo-ban adta át az erősítőnek a DD5,1-es hangot is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Gumi és felni topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- DJI topic
- CPU léghűtés kibeszélő
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Óra topik
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Pánik a memóriapiacon
- További aktív témák...
- Dell latitude 5420 i5-1145G7/ 16gb ddr4/ 250gb m.2 SSD
- Dell XPS 9350 13.4 /16:10/FHD+1920x1200/Intel Core Ultra 5 GEN2 226V/16GB/512GB SSD/ÚJ
- Számítógép, Laptop, I3-7.gen, 8GB DDR4, 240GB ssd, magyar bill, 15,6"-os Full HD kép, gyári töltő
- Apple Iphone 12 64gb Zöld
- Újszerű ELITE Xbox One Kontroller Series 2
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 4060 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 700W
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Astro A50 4th Gen wireless + base station fejhallgató
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest