- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi1981
veterán
Az a villogás vagy inkább képhiba nálam is van de én tudom mi okozza. Tv beállításokban az interpelláció kikapcsolásával megszűnik. Bár én vissza kapcsoltam egyéni beállításokkal mert úgy tetszik de az okoz ilyen képhibákat beállításokban és egyéb helyeken.
Nem lehet, hogy nálad is ez okozza? -
zazenke
őstag
vagy csak ideiglenesen nem jelentkezik . nálam nem is volt villogás tökéletesen fut maga a rendszer. csak az infuse frissítések nem haladnak. viszont van egy hiba jelenségem ez pedig az hogy néha a távszab meghülyül. késik vagy jelet veszt vagy valami ilyesmi. nem tudom ez fog e javulni a 17.1 el. Bár CEC-nél ugye nem számít . találtam az infuse blogján egy hozzászólást ahol azt ecseteli egy user hogy el sem hinnénk hogy mi minden megjavult neki hdmi kábel cserével és a távszab jelvesztést is oda írja . Hát nem tudom mi a franc köze lenne a kettőnek egymáshoz . mindenesetre beruházok egy minőségi kábelra
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest