- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ivqkzy-: 2. gépem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi1981
veterán
Nekem már az új távirányító is nagy előrelépés lesz mert számomra sokkal kézreállóbbnak tűnik és kényelmesebbnek. Azért egy kis sebesség növekedésre is számítok. Nem mondanám lassúnak a hd-t se de azért már nem olyan villám gyors. Azt viszont még a hd-ról is el tudom mondani, hogy sosem volt semmi probléma vele! Fagyás sosem volt de még indokolatlan lassulás sem! A 2021 4k lesz a fő tv boxom és mellette lesz egy mecool km6 deluxe csak chromecast-nak. A shield tv 2019 - et átadom asszonynak a konyhába (ezt is szeretem de közel sincs olyan stabil mint az Apple tv). Ez a terv.
Nálad lehetett magyar régiót választani első beállításnál? Mert én most alapra állítás után nem tudtam mert nem volt csak minden más ország. Nem tudom, hogy a kínai xiaomi ax3600 router ebbe bele e tud zavarni de van egy olyan érzésem, hogy az volt az oka.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen videókártyát?
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Autós topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen egeret válasszak?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest