- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
magicbox
senior tag
Pár új információ az Infuse béta fórumból:
Teljes RGB-re van állítva az ATV-m (2022).
Infuse 7.7.2 RC
- A DV8 hibátlanul megy CMv2.9 és CMv4.0 esetén is 2022-es modelleken. (mkv, mp4, ts)
Nálam az összes ilyen filmnél teljes RGB-t mutat és 8bitet a tévém. Én leszedtem több mint 20 release-t, nem találtam problémát, lényegtelen, hogy milyen hangsáv volt rajta.- A régebbi modelleken nem megy a CMv4.0 csak a CMv2.9 ezért sokkal több film kapcsol vissza sima HDR jelre. Ezen nagy a felháborodás, ami érthető. De egyelőre nincs rá megoldás, mert a HDR10 támogatás miatt más az új és a régebbi eszközök hardvere, ha jól értelmeztem a leírtakat. Nem igazán látnak megoldást a problémára, sokan panaszkodtak fekete, illetve zöld képre a bétáknál így inkább visszaálltak a stabil HDR lejátszásra a régebbi eszközökön.
- A félreértések elkerülése miatt a DV7 szabványú remux-ok ugyanúgy visszafognak kapcsolni HDR10-re vagy HDR-re készüléktől függően, az ATV-nek nincs rá licence és nem is lesz, mivel ez a hivatalos Blu-Ray szabvány része. És nem, nem fogja menet közben átkódolni DV8-ra (Kodinál van ilyen próbálkozás).
- Ami pozitív, hogy itt eleve HDR-t mutat az Infuse új verziója a film menüjében, tehát lehet látni, hogy ez a fim, hiába van DV7 sáv, csak HDR-ben fog futni. Valami plusz lett a HDR10-el itt, mert nekem egyértelműen szebbek lettek a színek és a feketék. Persze bele is képzelhetem... Ezeknél a filmeknél nálam visszavált a tévém YCbCr420 12 bitre.
- Megszűnt a Dolby Vision automata, korlátozott kapcsoló, helyette csak be és ki van. A régi eszközöknél, ha jól értelmeztem a ki kell kapcsolni, az újnál meg be, hogy kevesebb hiba legyen a lejátszásnál.
Ha valamit rosszul fordítottam vagy dekódoltam, akkor bocsánat
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple Watch
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- iPhone topik
- AliExpress tapasztalatok
- E-roller topik
- Visszahozhatja a hátlapi kijelzőt a Xiaomi 16 sorozat
- Gusztusos, 11 literes térfogatú Jonsbo ház jött a kompaktabb vasakat kedvelőknek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- StarTech Thunderbolt 3 TB3DKDPMAW - Dual-4K Dock
- Dell Latitude 5320 i3-1125G4 16GB 512GB magyarbill. 1 év garancia
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest