- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ahogy látom, más is szenved ezzel. A KODI-ban ha megnyitottam pl. a Friends legfelső mappáját, akkor láttam benne szépen az évad mappákat. Ha azokba is belementem, akkor ott láttam egyenként a E01....EXX fájlokat. Itt ilyen nincs, ha megnyitom a Friends "mappát" - akármi is ez Infuse alatt - ott ugyan látom az évadokat külön, de ha mondjuk be akarnék menni akármelyik évadba, az Infuse nem "megy bele" a mappába, hanem hozza lejátszásra az első részt a mappából. Na mindegy, biztos én vagyok még korlátolt az Infuse-hoz, elvégre nincs egy napja, hogy felraktam. Majd még küzdök vele. Mindenesetre érdekes élmény ez az ATV, jó lenne, ha lenne még egy másik Apple cucc is otthon (volt két iPad, de tönkrementek), úgy könnyebb lenne az élet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Negyedszer juthatunk a peremvidékre egy új GeForce megvásárlásával
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- EAFC 25
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2932
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest