Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Rap, Hip-hop 90'
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi1981
veterán
válasz
devil-k #4492 üzenetére
Igazából tudja azt ami nekem kell csak nem kényelmes. Kodiban úgy rendezek mindent olyan sorrendben és olyan skinnel ahogy nekem tetszik! Infuseban kirakom kedvencekbe az emby könyvtáraimat és összes vissza sorrendbe rakja! Ha listanézetet használnék (jobban tetszik) és hozzáadás dátuma szerint rendezve akkor sorozatoknál a részeket össze vissza keveri! Kodiban akár könyvtáranként máshogy tudom rendezni ahogy tetszik! Meg van egy két kényelmi funkció. Amúgy már csak infuse-t használom, hogy szokjam és persze nem tragikusan kényelmetlen de azért ezen lehetne mit javítani. Viszont nagyon stabil, gyorsan szinkronizál emby-vel (pillanatok alatt) és végülis mindent tud ami kell nekem csak kicsit macerásan, ennyi.
Megláttam ezt a lehetőséget kodival és érdekel, hogy működik e vagy csak lehúzás. Hátha valaki próbálta már itt. Úgyhogy csak érdeklődtem semmi más.
Nem akarok más eszközt használni apple tv mellett mert jó mindenben! Médialejátszóként is kiváló nekem! Tökéletes kadenciahelyes lejátszás mindenhol ahol fontos és még soha nem láttam egy ici pici röccenést, akadást lejátszás közben! Ezt semelyik másik lejátszó nem tudta ilyen tökéletesen csak talán a coreelec de már nincs olyan eszközöm. Egy tv box lesz a apple tv mellett egy mecool km6 deluxe és az is csak chromecast miatt. Másra nem kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest