Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
mengyan
csendes tag
Bocs, hogy csak most válaszolok. Sajnos így sem ment a pingelés. Azon gondolkozok, hogy nem lehet, hogy az IPv6 kavar be, és azon próbálná a telefonom elérni a NAS-t (ZyXEL NAS326)? Mert úgy szerintem nem fog sikerülni. Nem lehet valahogy letiltani a telón az IPv6-ot? A routerben (Huawei HG8247H, Digis) nem találok semmit, sima snassz mezei IPv4-esnek tűnik. A régi 1043-asom, OpenWRT-vel tudja, csak 2 hónapja nem jártam anyámnál, ahol most van.
-
mengyan
csendes tag
Sziasztok! Nemrég vettem egy RN8T-t, használtan, első Xiaomi telefonom. Azt vettem észre, hogy mintha blokkolva lenne a nem a router irányába menő LAN kapcsolat. Pl TC4A LAN és FTP pluginját nem tudom használni, "No route to host", de a NAS webes felülete sem jön be. Ugyanez van a wifi AP webes felületével. Ugyanezek a céges Huawei Y5 telefonnal tökéletesen működnek. Érdekes módon a router webes felülete bejön. Kipróbáltam mind a Chrome, mind a saját böngészőjével, mindegyikkel ugyanaz a hiba -> mintha nem is lenne ilyen IP cím a hálózatban. Mi lehet a hiba? Légyszi segítsetek. Üdv. Zsolti
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Napelem
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Kuponkunyeráló
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4011
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3883, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi