Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
-szabi- #2109 üzenetére
Az hogy a jelenlegi felállás neked nem kényelmes, akkor az nem azt jelenti hogy a telefon nem használható azonnal, a dobozból kivéve.
Akinekmolyan ogénye van, hogy az új teló olyan legywn mint a régi, akkor olyan márkát kell választani, mint a korábbi teló volt.
Azt gondolod egy Huawei EMUI, Meizu Flyme, Xiaomi MIUI, Samsung One UI, Stock UI kezelése hasonló? Hát nagyon nem. De még márkán belül is a különböző UI verziók közti különbség is jelentős lehet.Illetve másodszor írom le. A nem kellő ikonokat húzd egymásra, úgy egy konténerbe kerülnek, amit elnevezel "mindenszar ami nem kell"-re és akkor csak egy darab ikonhelyet foglal a 36 helyett. Belelépve a konténerbe ugyanúgy összehányva ott lesz minden, mint a másik telón az összes alkalmazás menüben.
-
z123456z
őstag
válasz
-szabi- #2097 üzenetére
Szia. Én is fanyalogtam egy kicsit, aztán rájöttem, hogy ez egy nagyon jó készülék. Én pont a MIUI miatt maradtam a márkánál, bár ebben a verzióban azért vannak nem tetsző, vagy szokatlan dolgok, de már túlvagyok rajta. Most, hogy befejeztem az átköltözést, már nagyon szépnek tartom a kijelzőt, kezdem megszokni a tárcsázót stb. Ami egy kalap szar, az a vaku, ami azért fájó, mert legtöbbször zseblámpának használom, és siralmas, mennyire gyenge. De nem merem üzletben összehasonlítani, mert félek, hogy kezdhetem elölről a költöztetést. Ezt leszámítva kimondottan jó készülék.
Ikonokat úgy tudsz törölni, hogy nyomva tartod és felhúzod a tetejére, ahol megjelenik egy "X". Amikor jó helyen van, akkor ez az X pirosra vált, elengeded és már törli is, csak az ikont. Beállításokban tudod eltávolítani teljesen. Ha nem akarod törölni, csak túl sok az ikon, akkor egymásba húzod őket, egy ilyen mappák belül bármennyi lehet, de csak a mappa ikon marad a képernyőn.
Reklámokat hova tesz be, én csak a tisztítóban láttam?
szerk.
Bocsi, a törléste lehet, hogy hülyeséget mondtam. -
cidalain
veterán
válasz
-szabi- #2097 üzenetére
szükségtelen ikonok?
tökéletesen működik, hogy főképernyőre ikonmappát készítesz:
fontos progik, gyári progik, google progik, minden olyan szar amit nem akarok látni soha nem lépek be ide progik.
na ezekbe belehuzigálod az ikonokat, és soha nem fogod látni, amit nem akarsz.(nálam pl az összes program rész az utálatos: pl keresek valamit, aztán az összevissza behányt random sorrendű ikonok között kell megtalálni a programot, ami nagyjából ötször annyi idő, mint a szépen mappákba rendezett főképernyő esetén - de ez én vagyok, én szeretem a miui-t)
-
viktorhu
veterán
-
gagyilovag
aktív tag
-
kaosz86
aktív tag
válasz
-szabi- #2097 üzenetére
Hát nekem sem a szívem csücske a miui...konkértan egy fertelmes katyvasz...de megtanultam együtt élni vele...
Ha a gyári launchert frissíted, a "rendszeralkalmazás-frissítés" menüben, akkor be tudod kapcsolni az app drawert és normális kinézete lesz a telefonnak, nem akar minden ikont kezdőképernyőkre kirakni, persze arra még nincs opció a 8T-re kiadott variánsban, hogy az újonnan telepített appok ikonjait ne rakja ki automatikusan homescreenreVolt egy írás a neten, ahol összeszedték, hogy hány appban és beállításban kell letiltani a reklámok/ajánlások fogadását...és a cikk szerzője arra verte magát, hogy miui-s valamely opció nincs android one-on, google playből kell külön appot/appokat letölteni azért, hogy adott funkció működjön...nagyon valid megállapítás volt egy majdnem 2 db A4-es méretű "Tiltsuk le a miuiban a reklámokat" listával szemben
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Háztartási gépek
- Csúcshálózat: ROG STRIX GS-BE18000 router tesztje
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone Air 512GB White ! ! ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Xiaomi 13T Pro 12GB / 512GB Black Makulátlan állapotban! - Garancia 2026-ig a nextelshop.hu-ba
- iPhone 16 Pro 512 GB White - Apple.hu
- IPHONE 17 PRO NARANCS 256GB, 3 év garanciával, bontott,aktiválatlan, űzletből, beszámitás lehetséges
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest