Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rák
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolda
tag
válasz
BigBlue69 #939 üzenetére
végül rányomtam a wipe data-ra, így buktam az adatokat, viszont kikapcsolhattam az usb hibakeresést. a többi már ment az adb-vel. ezután frissítettem 13.0.13-ra, remélem, ez nem tette vissza a bug-os qualcomm.location-t... egyenlőre müködik. usd hibakeresés mostantól marad bekapcsolva.
-
zolda
tag
válasz
gingerbalm #932 üzenetére
töltés után
-
zolda
tag
sziasztok, nálunk is előjött az újraindítás problémája. egyenlőre még nem sikerült bekapcsolni az USB hibakeresést (korábban újraindul). kérdés, hogy a törlendő location service hogyan állítható helyre? milyen update-re gondolnak a leírásban?
köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A két készülék nagyon hasonló, ezért egyszerre teszteljük őket. Az eltérések a kamerában és a chipsetben keresendők csupán, illetve az árazás is kicsit más.
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Flip5 5G / 8/256 GB / Gyári független / 12 hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest