- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pingwin92
aktív tag
válasz
laaceee98 #3226 üzenetére
Szabad szemmel is kb. ilyen, csak a vékony szürke csíkok nem látszanak, de az mondjuk ilyen, ha egy kamera ránéz egy kijelzőre, meg amíg még nem kattintod el a képet csak nézed, addig azok futnak, de a szivárványos csíkok nem, és szabad szemmel sem futnak, ha mozdulatlanul tartom.
Illetve annyi különbség van még, hogy kicsit vakítóbb. Mint mikor belenézel a karácsonyfán az izzókba. Na, jó, talán nem annyira, de a kettő között.Viszont nem tudom ezzel mennyire lehetne gariztatni, mert lehet, hogy ez az AMOLED kijelzők sajátossága, mert néztem sajtófotókat csak úgy random néhány telefonról és még a 300 ezres csodákon is jelen van ez a szivárványosodás.
Zenfone 9, Samsung S22 Ultra, Galaxy A52s, iPhone 13 Pro Max, Realme 8 Pro (ez ilyet is tud), Xiaomi 11T, Mi 11 Lite 5G, OnePlus Nord 2 és még lehetne sorolni.Szóval lehet, hogy a gariztatás eredménye annyi lenne, hogy 2 hét után visszaküldik, hogy nincsen semmi probléma.
A 14 napos elállás meg nem tudom, hogy játszik-e, mert bár online rendeltem, de bolti átvétellel a mobilcsere program miatt, mivel azt csak személyesen lehet. És ott az Aquában ki is nyittatták velünk a dobozt, bár csak azért, hogy, ha esetleg törött, akkor ne legyen vita.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest