- moonlight115: Privát, oh!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
Új hozzászólás Aktív témák
-
adam1400
tag
Jött ma 1 frissítés, vmiért biztonsági módban inditotta el és még a repülőmódot is bekapcsolta, nem találtam az alkalmazásokat sem, újrainditás után sem müködött. aztán kikapcsoltam és újra be és így javult meg, viszont azóta végre úgy néz ki megoldották, hogy gyorsabb lett a rendszer, nem akad...
13.0.3
-
Moki2
aktív tag
válasz
Becksman #2793 üzenetére
Adatvesztés nélkül nem nagyon megy , max max rendszer adatmentő progijával lementi , aztán visszaállítja , de rendszerbeállításokat semmiképp..De nézdd már meg miben különbözik a tiedtől ( használ e vmi appot amit te nem , lehet az a hunyó , meg ha android 11- ről indult volt e factory reset ? )
-
Becksman
őstag
Sziasztok!
Asszonynak meg nekem is ugyanaz a telo van. Nos nekem semmi bajom a rommal de neki folyton fagy. Hogyan rakható vissza adatvesztes nélkül régebbi rom? Mindkettőn MIUI 13.0. 13 van.. Köszönöm szépen a segítséget!
-
Sumptuous
senior tag
Ha kipróbálod, majd írd már meg, hogy te is jobbnak találod e, mint a meglévőt.
@H2o-pok: A hozzászólás elején vannak a linkek, ott van a miui frimware-hez is a link. Ha EU-t használsz, akkor ez kell: [link]
A lassított felvételen kívűl minden működik a pixelos-el (és az általam javasolt qunatum kernenel-el is!)
Tehát bluetooth, gyári kamera app, érintéses fizetés, nfc, gyorstöltés.. értesítések is azonnal, késlekedés nélkül jönnek.
Van 120Hz-es mód, sőt még kényszerített 120hz mód is van, mert pl.: alapesetbeb térképek, waze, stb. alkalmazás mindig 60Hz-en fut, de itt lehet 120-ra kényszeríteni ezeket is.
Mivel pixel telefonnak látja a google fotók, így van korlátlan google fotók tárhely is. [kép]
Emelett van AOD és sima Ambient display is.. extrasötét mód, ha este túl magas a legkisebb fényerő is, DC dimming (anti flicker mód), duplakoppintásos ébredés és altatás(!), Nem záródnak be az alkalmazások a háttérben, nem olyan aggresszív a memóriakezelése, mint egy miuinak. Természetesen sehol sincs egy kínai karakter sem, illetve a magyar fordítás is 99%-os, csak elvétve van pár angol kifejezés. Lehet változtatni a téma színeit a háttérképnek megfelelően. Ha esetleg valakinek samsungja volt, a one ui 4.0 is tudott ilyet, onnan ismerős lehet.
Hirtelen ennyi jut eszembe, amit használok is. Szuper cucc
-
H2o-pok
senior tag
válasz
Sumptuous #2788 üzenetére
Szia. A 3. Pontnál, az " Orangefox alól telepíteni a letöltött MIUI frimware-t, majd ujraindítás nélkül flashelni a PixelOS-romot."
Ez a MIUI fermware mi lenne, vagy minek kell telepiteni? Mert jelenleg nekem pl ez a gyári 13.0.13.0.SKFEUXM van.
Bocs de már ezer éve nem csináltam ilyen custom romos dolgokat.
Amugy pixelos alatt működik minden? Pl. ami nekem fintos a bluetooth, füleshez.
Köszi -
Sumptuous
senior tag
válasz
Sumptuous #2788 üzenetére
Pár kiegészítés:
A 3. lépés után kell: wipe data! Ez a folyamat törli a telefonról az összes alkalmazást, és minden beállítást! De a képek, zenék, egyéb letöltött fájlok viszont megmaradnak. Ha véletlen kimarad, akkor sajnos bootlop lesz az eredmény.
A 0. lépés előtt, ha gyári rendszere van valakinek, akkor bootloadert kell nyitni: [link] lletve TWRP-t (vagy egyből az orangefoxot) kell felrakni. [link]
Tipp: A Bootloader nyitást még akkor is érdemes elindítani, ha nem tervezel mostanában rom/kernel cserét, mivel várni kell 168 órát a nyitás előtt.
-
Sumptuous
senior tag
ROM: PixelOS , Recovery: OrangeFox
Legújabb xiaomi frimware a régiódnak megfelelően: [link]
R2 Quantum Kyaru kernel: [link]Míg töltenek lefelé, minden fontos adatodról készíts biztonsági mentést!
Telepítés:
0. Alaphelyzet: BL nyitva, TWRP revovery felrakva.
1. Orangefox recovery. (TWRP alól egyszerűen csak flashelni kell a letöltött orangefox.zip-et.)
2. Reboot recovery: Ha minden sikerült, akkor már nem a twrp, hanem az orangefox tölt be.
3. Orangefox alól telepíteni a letöltött MIUI frimware-t, majd ujraindítás nélkül flashelni a PixelOS-romot.
4. A telefon újraindítása, majd az alapvető dolgok beállítása.
5. Reboot recovery és a letöltött Quantum Kyaru kernel flashelése.
6. Telefon újraindítása és profit.XDA topic: [link] Kernel: [link]
@2785 PyroS: A xiaomi.eu romokhoz nekem a Delta Kernel vált be a leginkább, innen tölthető.
@2787 banda1981: Nem cseréli ki, de ajánlott hozzá a fejlesztő által modosított TWRP vagy az orangefox recovery.
-
Sumptuous
senior tag
válasz
Azharel #2782 üzenetére
Igen, próbáltam. Használtam is 3 napig. Nem volt vele különösebb gondom, de láttam youtubon egy videót erről a pixelos-ről, és annyira megtetszett, hogy gondoltam kipróbálom. A próbából végül végleges rendszer lett.
@pilu01: Én nem rootoltam, nekem nincs rá szükségem, így a magisk sincs telepítve. Amit módosítottam a telefonon/szoftveren azt mindet recoveryből tettem, nekem így nincs gond a play protect-el, illetve nem dob semmilyen hibát az érintéses fizetés sem. Banki appok közzül a simple, otp, takarék, revolut alkalmazásokat használom, hibátlanul megy mind.
Ha neked sem kell a root, akkor ezzel nem lesz gond.Itt egy yt videó erről a rendszerről: [link]
Nyílván másabb, mint a miui, de hamar meg lehet szokni.
Szerk: Beleolvastam gyorsan a kommentszekcióba, sokaknál gond a gyenge akkuidő, ahogy látom. Nem tudom milyen lehet alapból, mert én egyből cseréltem a korábban említett quantum kyaru-ra. Így nálam éjszaka nem igazán merül 4-6%-nál többet, pedig itt nagyon alacsony a térerő, és a korábban már említett samsung órával is egyfolytában tartja a kapcsolatot.
Emelett megy folyamatosan a dupla koppintásra ébresztés, illetve az ujjlenyomatolvasót is figyeli.. -
Sumptuous
senior tag
Sokat rinyáltam itt, hogy milyen rom kernel ajánlott, hogyan lehet minél lagmentesebb a telefon, stb..
Azóta megtaláltam a tökéletes párosítást. Pixelos + r2 quantum kyaru kernel. Egy álom lett a telefon! Sehol egy akadás, feleannyi idő alatt nyílnak meg az appok, mint miui alatt. Nem is értem a miui-nál ezt a "enhanced" edisönt, meg teljesítményoptimalizálást..csak a szoftvert változtattam meg, és olyan, mintha egy erősebb processzort is kaptam volna mellé. Ennyit jelent a 'valódi' optimalizálás, és a felesleges sallangok elhagyása. Mondjuk biztos nincs könnyű dolguk a miui-val, ezer féle xiaomi/redmi telefonra kell megírni ugyanazt a rendszert..
Ha valakit érdekel: A PixelOS innen tölthető: (Nézzétek, már a weboldal is milyen profi..) Sweet: [link]
A ventom kernel ami benne van sem rossz, de nekem az nagyon akadozik, és melegszik is a telefon tőle elég rendesen. Ezt ajálom hozzá inkább: R2 Quantum Kyaru: [link]
Most használom egy hete, semmilyen problémával nem találkoztam, egyedül egy dolog nem megy, a miui kamera appban a lassított videófelvétel. De enélkül azért tudok élni
Egyébként a kamera a gyári miui fajta, tehát van supermacro és
mindenféle gyári filter/üzemmód, tehát erről sem kell lemondani. A távvezérlő funkció is működik, illetve ami nekem fontos volt a gyorsaság mellett, az érintéses fizetés. De szerencsére ez a része is hibátlan, hiába van sok helyen megemlítve, hogy nem szabad kernel cserélni.. (Ami még talán fontos lehet, hogy nem twrp-vel raktam fel, hanem az orange fox nevű recoveryvel, amit szintén csak ajánlani tudok, nagyon szép, és okosabb is, mint a twrp.)Na röviden ennyi.
Kérdések jöhetnek, de ha ez már túl mélyvíz ide, akkor írjátok.
-
pilu01
senior tag
Az új xiaomi.eu romot hogy lehet most feltenni global romra?
-
perzeus
tag
Sziasztok
Hívásrögzítés még mindig nem lehetséges?
12.5.6-on vagyok, feldobta 13.0.13 frissítést. Érdemes frissíteni vagy még nem az igazi.
Köszi
-
ncc1701
veterán
Fizikailag semmit nem fog vele csinálni, mert nem hardveres a hiba. Azt gondolhatod, h tele vannak munkával, max 15-30 percet futtat rajta tesztet, nyom rajta egy factory resetet, és viszontlátásra. Nincs rá több ideje a szervizesnek.
Próbáld meg visszatetetni a 12-es romot, mert azzal semmi baj nem volt. Sztem ez a maximum, amit el tudsz érni. -
cbatesz
tag
12 alatt minden tökéletes volt nálam is, 13 mióta fent van jönnek a fagyások, random módon, elég sok mindent megpróbáltam, de mindig vissza jött a fagyás, volt factory reset is, de semmi változás. Most az van, hogy 4 napja nem fagyott, egy megállás volt de visszatért, chrome bétat használtam azt töröltem le és ami fent van gyári chrome azt se használom, töröltem alkalmazás adatokat, feltettem egy edge böngészőt azóta azt használom, lekopogom azóta nem volt fagyás. Nem tudom van e köze, de azóta rendben van
Előtte már próbálkoztam több app kizárásával, törlésével de mindig volt fagyás, egyedül a Chrome ot nem próbáltam, ugye az gyári rajta nem lehet törölni és használom is több platformon. Egyelőre ennyi, remélem így marad, ha van valami változás jelentkezek.
-
orbo
tag
válasz
matthews #2766 üzenetére
EZ jó kérdés, nálunk is van az ismerősök között másik, aminek semmi baja... ez meg...
10 hónapos kb. a készülék, 2 év garival lett véve.
Szerintetek mit csinál a szervíz ha újra visszaviszem? Szétszedi? Új telefont mikor lehet kérni? Azért ez a sok fagyás bosszantó, és szerviz körülmények között lehet nem is hozzák elő (messengerezés közben 10 perc után fagy pl., vagy böngészés közben, de teljesen random módon) -
matthews
aktív tag
Én nem tudom, de akárhányszor frissítettem a gyárira semmi gondom nem volt vele. (kopp-kopp-kopp) Nemhogy fagyás, de egy akadás vagy az hogy gyorsan fogyott volna az aksi még ezek sem.... Mi lehet ez, hogy az egyik tökéletesen működik gyárival, a másiknak meg mindig valami fityfenéje van.... Nekem ez van fenn ez jött tegnapelőtt: 13.0.13.0(SKFEUXM).
-
orbo
tag
Egyébként most jött vissza a szervizből a teló, mivel nagyon sokat fagyott korábban. Elvileg gyári szoftverfrissítést csináltak, pár napig nem fagyott, majd miután lefrissített a 13.0.13 verzióra újra fagy naponta, akár többször is... szerintetek vigyem vissza, még bőven garis?
Köszönöm! -
H2o-pok
senior tag
Én még a megjelenés idején rendeltem aliról, akkor akciósan 85e volt spanyolból. Azóta 1x sem fagyott, azóta hogy megjött. Gyári rom, semmi mókolás. Ez érdekes. Nem?
-
ncc1701
veterán
.13-as frissítéssel a heti 1 fagyás napi 1-2 fagyásra szaporodott. Gratula fiúk, csak így tovább.
-
artid
aktív tag
Sziasztok,
Ma láttam lányom telefonján a 13.0.13 frissítést.
Itt a 13.0.12-ről jót olvastam.
Érdemes már a 12-ről frissíteni?Köszi.
-
thedarkfox
senior tag
válasz
kacsento1 #2753 üzenetére
Ne kapcsold ki, mert akkor meg nem fog menni a szinkronizálás az órával. (Miui egy idő után kilövi).
Nálam is 120hz van.
aureeel #2751-es hsz-ében is, az óra alkalmazása fogyaszt, nem bt-t. Nálam Mi fitnes megy Band 4C -vel, autó indítással, miui akukímelő kikapcsolva, app lakatolva alkalmazáskezelőben.A huawei healt app lesz a ludas, de az meg nélkülözhetetlen az órához
-
Sumptuous
senior tag
válasz
dilajoska1 #2752 üzenetére
-
kacsento1
senior tag
válasz
thedarkfox #2750 üzenetére
Pedig semmi más változás nincs. Moki2 tippjét megfogadva megnéztem, és a Health automatikusan indult háttérben, ezt kikapcsoltam, kiváncsi leszek ez mennyit segít rajta. Helyadatok kikapcsolva, játszani egyáltalán nem szoktam. 120hz-ről meg nem mondok le, pont ezért is vettem ennyiért telefont. Bár eddig is 120hz-en ment, és bírta a 2 napot. Meglátjuk.
-
thedarkfox
senior tag
-
tamas1985
tag
Sziasztok!
Arra van már megoldás hogy az Always on Display mindig látszódjon? -
kacsento1
senior tag
Sziasztok!
Egy éve használom a telefont, amivel nagyon meg vagyok elégedve. Felhasználásomat tekintve 2 napig bírta mindig egy töltéssel. Nemrég vettem egy Watch gt2e okosórát, amit bt-n keresztül csatlakoztatok a telóhoz, minden szuperül működik annyit leszámítva, hogy így a telefon nem bír 1 napnál többet. Komolyan lefelezi az akksi kapacitását a bt használat?
-
aldebaran
addikt
Köszi!
Ez a PixelExperience jól hangzik.. -
aldebaran
addikt
Kinéztem ezt a telót a T-nél az asszonynak. Érdemes lecserélni az Androidot alatta? Ha igen, tudnátok egy jó leírást és a legjobb rom-ot linkelni? (A MIUI-t el lehet róla tüntetni?)
Köszi. -
Sumptuous
senior tag
Végül ahogy lejárt a 168 óra nyílt is a
bicskabl..Hosszas gondolkodás után a sima xiaomi.eu romra esett a választásom, mert sokan ajánlják mindenhol, illetve a banki és egyéb rinyagép alkalmazásokanak is megfelel. Egyelőre jónak tűnik, de itt ott azért vannak fordítási hiányosságok, de szerencsére az is angol, nem kínai.
A kernel keresés már kicsit nyűgösebb volt, meglepően sokféle van, némelyikhez changelog sincs, úgyhogy egyenként ki kellett próbáljam, melyik jön be a leginkább. Amelyiknek van telegram csatornája, oda beléptem.
Nem írom le egyenként a tapasztalatokat, csak a végkifejletettet. Volt fent több verzió (új és régebbi is) mindegyikből: Vantom, Sleepy, R2 Quantum-Kyaru, Delta, Yuki, Epsilon. Az utóbbi kettő nem működött, az epsilon nem kompatibilis, a yuki feltelepül (twrp) hiba nélkül, de csak bootlop az eredmény, bármelyiket próbáltam.A többi viszont hibátlan és jól működik, különösen a delta és az r2 quantum k. kernelek tetszenek a legjobban. A kyaru inkább melegebb telefont eredményez, a delta pedig hűvösebben tartja. Én ezt az utóbbit ajánlom a jobban. Noha nem egy friss darab, nekem a legújabb 13.0.12-es rendszerrel problémamentes. [Delta github]
(Mindegyik) telepítés után érdemes megvárni, míg teljesen lehű a telefon az ujraindítás után, mert melegen azért ez is hajlandó szaggatásokat csinálni a throttling miatt. Viszont ha kihült a készülék, ezzel a kernelel már nehezen melegszik vissza, és szép folyamatos mindenhol a görgetés.Persze ezeket a kerneleket nem így szokták használni. Van egy pár letölthető kernel manager program, amivel méginkább személyre lehet szabni a kernel működését, de én rootolni még nem akartam emiatt, illetve ha így is megfelelő az eredmény, akkor nem is fogok.
Bónusz tip: A betűmétetet nem érdemes elállítani, mert az darabossabbá teszi a rendszer működését. Ezt egy xda posztban találtam, és igaznak tűnik.
-
IQfályter
tag
Megjött a frissítés!
Csak nem akartam vele kínlódni útközben a letöltéssel és telepítéssel. Most meg itthon semmiEltünt az éterben.
Ui: nekem is megjelent egy pillanatra a tisztítóban a reklám . Csak lestem
Pedig tényleg letiltottam mindent amit a videók és leírások alatt lehetett. Letiltottam most a MIUI Deamon app ott is .
-
virsa54
csendes újonc
Kérdés:
Csak autómatikus frissitést alkalmazok.
Most 12.5.7 globál van rajta.
Ha nem frissitem a felajánlott 13.0.10-re, fog-e jönni újabb felajánlás ha lesz újabb verzió?
Vagy mindenféleképpen frissitenem kell előtte, hogy újabb értesítést kapjak majd? -
Iborka
tag
Azért, mert felteszel egy másik romot nem kell rootolni, nekem az Erste hibàtlanul működik a Szépkàrtya app is.
Az a lényeg, hogy a gyári rom-ból kiszedték az összes sz@rt.
Rootolni akkor kellene, ha mókolni akarsz a teló rendszerével, vagy olyan appokat feltenni amivel könnyen téglásíthatod a telót.
De így nekem évek óta működik bármilyen xiaomi v.poco telón. -
-
Moki2
aktív tag
válasz
Azharel #2729 üzenetére
Eu romot sd kártyára másold , első telepítéskor én szoktam neki egy format data-t adni és TWRP- sdről ismét felrakni(mert ilyenkor a teljes belső tárhelyet törli , vele a TWRP is menni szokott).TWRP-ben betallózod az eu romot , rákattint ,telepít.Megvárod míg végigfut esetleg egy wipe dalvic cashe(telepítés végén felajnlja).Újraindítot és megvárod míg friss rendszer betölt , eltart egy darabig )
-
Azharel
aktív tag
Valaki leírná egy kicsit szájba rágósan az eu rom telepítést ?
bootloader már nyitva, elindítom fastbootba aztán
fastboot flash recorvery twrp-3.6.2_11-0-sweet.img
elindítom a twrp-t, felmásolom a xiaomi.eu_multi_HMNote10Pro_V13.0.12.0.SKFMIXM_v13-12.zip -et. ezután mi jön ? -
Moki2
aktív tag
Azért előtte kipróbálhatnátok a xiaomi.eu romot...
-
janos1988
addikt
válasz
janos1988 #2622 üzenetére
Na jó, nekem ebből a telefonból elegem van, egy foshalmaz (tucatnyi szoftveres gond, túlmelegedés, sd kártya kimozdulás, stb. stb.)
A kérdés, hogy a Poco x4 Pro 5G legyen vagy A Redmi Note 11 Pro 5G legyen? Csak félek, hogy előjönnek ugyanezek a hibák. (+ sd kártya férőhely nem is annyira kell, de fm, infra és jack az kell)
-
Sumptuous
senior tag
válasz
juve600 #2711 üzenetére
juve600: Köszi, ez tetszik.
Van itt aki ezt használja? Kell még a magisk és root hide ha banki alkalmazást és google walletet szertnék használni, vagy az már idejétmúlt? Sajnos rég volt már a romolgatós korszakom, kicsit lemaradtam 3 év alatt.
Moki2: Akkor megcsinálom előtte.
-
virsa54
csendes újonc
Alakul(?):
https://en.news.xiaomi-miui.gr/redmi-note-10-pro-miui-13-android-12-eea-stable-rom-update-17082022/ -
juve600
nagyúr
válasz
Sumptuous #2705 üzenetére
Szia
ezt próbáld ki,BL nyitás után tudod feltenni, xiaomi.eu az alapja,magyar fejlesztő csinálja, facebook csoport és tg csatorna is van
[link]13.012.0 Sweet SweetinVáltozási naplóTeljesen magyar nyelvű• Eltávolította a következő alkalmazásokat: miuidameon, Mi browser, Mail, Error reporting, Misservice, Update; • Biztonsági központ: Erősítse meg, hogy a működési időtúllépés számlálója 0 másodpercre van állítva; • Az APKMirrorból és más harmadik féltől származó forrásokból letöltött rendszeralkalmazások telepítésének, frissítésének és leminősítésének lehetősége; • AI képfeldolgozás a Képernyő részben (Szuper felbontás, AI képjavítás, AI HDR javítás, MEMC); • A képernyő frissítési gyakoriságának automatikus beállítása; • Képernyőkép az alkalmazásról az eszköz keretével; • Hozzáadott funkciók a galériaszerkesztőben; Hozzáadott szolgáltatások az Asztalon (ikonok árnyéka, megnyitó mappák animációja, stílusok a legújabb megjelenítéséhez stb.); • A zárás és feloldás hangját az iPhone hangja váltotta fel; • • Hangulatjelek hozzáadva az iOS-hez; • Kibővített leállítási / újraindítási menü új stílusban; • A MIUI Explorer megnyitásakor az alapértelmezett lap az Eszköz; • Hozzáadott szolgáltatások a MIUI Labhoz (Speciális funkciók rész); Hozzáadva Boost akumlátor töltési sebesség.Leica kamera felhasználói felületA Safetynet alapértelmezettTitkosítottSweetin kamera árnyalat javításAdja hozzá a vezérlőközpont mobil adatátviteli ikonját használt adatok és SIM-szolgáltató.kiterjesztett hangerő beállításKépernyő videó felvevő engedélyezi a 48-60-90 fps-tA Videotoolbox engedélyezi az automatikus frissítési gyakoriságotKépernyőkép keret hibajavításaLeica kamera hozzá adva plusz ficsörök engedélyezve pl:emoji,szuper holdTeljesen új launcherSzinséma további beállitások hozzáadva90fps pubg Control center új egyéni testreszabási lehetősége.
[link] Face csoport linkje -
Sumptuous
senior tag
Köszönöm, de már be van kapcsolva.
Viszont nem igazán jönnek az ajánlások, azthittem jobban pörög ez a topic. Azon gondolkodom, hogy mivel ennyire pöpec ez a rom, nem is biztos hogy cserélnem kellene, lehet elég egy szimpla root, és valami kernel managert letöltök a playről, aztán azzal finomhangolom magamnak. Nem tudom mondjuk, hogy ez a "gyári" kernel mennyi ilyen lehetőséget ad? Lehet másik governort választani? Esetleg van olyan kernel, amit a mostani rom alá berakva minden működőképes marad? Az a gond, a telefonon bankolok és fizetek is (takarék/revolut/gpay), azok meg ha jól tudom, kényesek az ilyesmire?!
A bl nyitás megoldható valahogy úgy, hogy nem gyalúlja le a telefont?
Ha nem, a gyári biztonsági mentés vissza tudja rakni az appokat/alkalmazásadatokat/beállításokat? -
Sumptuous
senior tag
válasz
Árpi001 #2706 üzenetére
A xiaomi sokkal hűvösebb nekem, illetve az akku is 2-3 órával többet bír az én használati szokásaimmal. Annál 4-5 óra sot volt, ennél 6-7 az átlag.
Kamera használata közben sem melegszik úgy a xiaomi, illetve most a nyári melegben az s21u rendesen fel tudott hevülni böngészés közben is.. kellemetlen volt kézben tartani, bármilyen tokot raktam rá, átmelegítette a legvastagabb fajtákat is. A redmit egyelőre a gyári tokban tartom, mert még nem jött meg egyik rendelt sem, és sokkal kényelmesebb a használata. Persze ez is melegszik rendesen, de ezek a modern soc-ok már csak ilyenek.
A hajlított kijelző hiányzik még egy kicsit, de erre legalább könnyebb fóliát tenni. Szerintem a gyári nagyon hitvány, alig várom, hogy lecseréljem..
-
Sumptuous
senior tag
Mivel nemsokára letelik a 168 óra, elkezdtem nézegetni, milyen lehetőségek vannak. Én szeretem a miuit, igazából semmi gondom sincs a mostani rendszerrel, minden értesítés időben megjön, nem is zárja be az appokat...legutóbb, mikor miuit használtam, rosszabb volt a helyzet.
Viszont egy S21 Ultrát váltott, és hiába 120Hz mindkettő, azért az sokkal fluidabb volt. Viszont az akkuidő és a telefon hőmérséklete használat közben ég és föld. Nyílván a kamerák is, de ezzel sincs bajom.
Amit keresek: egy olyan kernel/rom, ami kicsit gyorsabb, smooth-abb élményt ad, egy kicsit magasabb fogyasztás/hőmérséklet árán.
Mit tudnátok javasolni? Persze nincsennek irreális elvárásaim, nyílván nem lesz olyan fürge a 732g mint az exy 2100..Jelenleg egyébként ezt a rendszer használom: [kép]
Ezt már én raktam rá, zárt bl melett a xiaomi toolal.. nem volt egyszerű.
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Íme a Battlefield 6 első előzetese
- Hisense LCD és LED TV-k
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- moonlight115: Privát, oh!
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W