- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerigő
tag
válasz
Francia91 #3597 üzenetére
Igen, ez így van, Urnyx's 7.3 v2.6-gcammal is, viszont a full hd és a 4K video stabil (nem izgága, nem remegő) felvételt produkál. A képminőség is nálam még mindig a legjobb.
BigKaka video 1080p és 4K video nem stabilizált nálam...
-
cikasz
őstag
Most hard reseteltük a telefont és ugyanaz a probléma. DE.
Gondoltam felrakom rá a gcam-ot hátha, viszont amikor a számítógépre gépre dugjuk a telefont akkor folyamatosan fel/le csatlakozik a gépre. A saját kábelével is próbáltuk meg ugreen-el is, egy asztali gépen és két laptopon. A töltés a töltőjével folyamatos.
Találkozott már valaki ilyennel? -
gerigő
tag
válasz
Francia91 #3594 üzenetére
Köszönöm szépen a linkeket és a segítségedet!
Akkor kiindulási alapként, ezzel a moddal újból nekiveselkedem tesztelni...
Jó hogy említetted is, mert pont a színeket találtam kissé fakónak, kevésbé élénknek.
A színek telítettségét, élénkségét melyik beállításokkal tudnám növelni?
Köszönök még egyszer mindent! -
Francia91
veterán
Többi BigKaka nate féle konfig
Az én enyhén módosított konfigom.
Összegezve meg itt találsz mindent (a korábbi nate konfigokat is)A lencse és egyéb beállításokat az én konfigommal elvileg nem kell végiglépkedned, a konfig már tartalmazza a kezelőfelület és egyéb beállításaimat is
Szerintem nem sok különbség van köztük, a színek talán lehetnének picit élénkebbek, de én már nem piszkálom, néha egy-egy kis módosítással az ultraszéles szenzor képei eléggé leromlottak, így megálltam ennél a szintnél.
Alapvetően amúgyis RAW-ban fotózok, aztán LightRoom-mal kidolgozom, amit szeretnék. -
amdboy
senior tag
Srácok búcsúzom a csoporttól. Utód egy poco x5 pro lett
minden jót nektek
-
gerigő
tag
válasz
Francia91 #3590 üzenetére
Köszönöm!
Mentenél és feltöltenél egy konfigot az általad készített "végleges" konfigról?
Szerintem lehetnek itt is páran akiket érdekelne/kipróbálnák és hálásak lennének érte!Nate 3-as 4-es verzióját is kipróbálnám, de nem találtam a mobilos fotós topikban. Tudnál segíteni, esetleg linkkel?
Köszönöm előre is!
-
Francia91
veterán
Én még picit állítgattam jópár apróságon a saját szememhez és igényeimhez képest. Lehet, hogy azok jelentik a különbséget. A nate konfig hatalmas segítség volt, annak betöltése után belenyúltam még pár apróságba, mert nyilván az a konfig Pixel 6 Pro-hoz készült
#3589 xkoti:
Igen, ugyanazt használom, a "natep6pfinalfix2" konfigot. Van 3-as és 4-es is, utána még finomítgatott rajta, de én a 2-esbe a saját telefonomon kissé belepiszkáltam még, megnéztem, tudok-e finomítani rajta (amint fentebb írtam, a nate konfigot fórumtárs Pixel 6 Pro-n lőtte és állítgatta be, igazából ahhoz a telefonhoz lett testreszabva. Bár simán betöltve és használva Note 10 Pro-n is 100x jobb a gyári kameránál, szerintem nem igényel belenyúlást feltétlen) -
Francia91
veterán
válasz
pingwin92 #3585 üzenetére
Úgy frissíted, hogy letörlöd, és felrakod az újabb verziót. Konfigot újra betallózod, és újra beállítod a programot.
És mostmár a 9.7-es verziót használom.
Próbáltam csak ráfrissíteni, de valamiért a Device Info-nál továbbra is a korábban fent lévő verziót írta ki, így tiszta telepítést végeztem minden frissített verziónálDe lehet, hogy a ráfrissítésnél is minden rendben van, csak nem frissíti a Device Info-nál a verziószámot, nemtudom
-
gerigő
tag
válasz
enzahobi #3584 üzenetére
Az itt ajánlottat kipróbáltam én is több másik gcamm-el együtt.
Egyszerre több gcam is fenn van nálam (4 pontosan).
Összehasonlítva az ugyanolyan körülmények között ugyanazokon a helyszíneken készült képeket nekem mindig ez a gcam jön ki a
legjobbnak: Urnyx's 7.3 v2.6
Configs for this version -
pingwin92
aktív tag
válasz
enzahobi #3584 üzenetére
Én 101-ért vettem (3 hónapja) a 8/256-osat, amikor a 6/128-as ugyanúgy 85 volt. Ennek fényében nem fogtál mellé.
RAM-ból pedig még nem volt 3-3,5 GB-nál kevesebb szabadon nekem. A 256 gigát sem tudom, mikor fogom belakni.
Bár egyszer olvastam olyat, hogy pl. Chrome-ból valami másik verzió fut 8 gigás telókon. Nem tudom, mi a különbség... Talán a 8-ason nagyobb méretű képeket lehet megnézniDe csak tippelek.
Kamerára pedig:
Francia91 szokott jó képeket berakni a fotós topikba. Keress rá!
Ő ezt használja: [link] Csak ezzel az update-tel.Erről jut eszembe: nem Play Store-os appot, mint pl. GCam, hogy kell update-elni? Mert én is feltettem már az első linken lévő 9.2-eset, de nem tudom, hogy kéne azt a 9.6-osat. Csak feltelepítem, mint bármelyik másik .apk-t, és a rendszer észreveszi, hogy ez az app már megvan, és csak update-eli, vagy le kell törölni a régit, és felrakni tul. képp. még1x - aztán a beállításokkal szintén elbabrálni még1x?
-
enzahobi
aktív tag
Sziasztok!
Tulaja lettem egy ilyen csodának, Mi 9T Prot vált, gcamból tudtok linkelni mod + config pàrost?
-jelenleg LMC 8.4 -et configolom, már majdnem tökéletes, de kívancsi vagyok tinmit használtok 😊85ert vettem 6/128, 112ert latok 8/128asat, mellé fogtam a 6ossal?
-
xkoti
senior tag
Sziasztok egy kis segítséget szeretnék kérni.
Nekem a GCam nem minden esetben vált be néha elég zajos képeket tud csinálni mert jelenleg az arrowOS van fent a telefonon.
Olvasgatam és az ANX camerat javasolták ami gyakorlatilag gyári miui kamera nah már most ebben kellene a segítség hogy le tudná nekem írni valaki hogyan is telepítsem fel?
Annyit tudok hogy magisk kell hozzá de letöltő linket nem találtam legalább is nem tudtam rajta ki igazodni. -
cikasz
őstag
Sziasztok.
Fiamnak van egy ilyen telefonja és amikor valami alkalmazás az előlapi kamerát akarja használni akkor lefagy és csak kilépni lehet a programból a vissza vagy a menü gombbal. A sima fényképezőt ha megnyitjuk akkor is, de a viber vagy bármi más.
Mi lehet a gond?
köszi -
nepszter1
addikt
Sziasztok keresnék a telefonra fóliát de nem üveg fóliát hanem ilyen puhább öngyógyulus fóliát na
Alirol van ilyen? -
S-eye
senior tag
A Screen pinninget hogy lehet előhozni MIUI 13 alatt? Sehol nem találom. A lényeg az, hogy amikor a gyerek a videókat nézi, ne tudjon más alkalmazásba kilépni. Stock droidon tudom, hogy ez működött.
-
Utka
aktív tag
válasz
koshmar #3563 üzenetére
Itt si volt néHÁNY vélemény pro és contra.
Esetleg:
www.gsmarena.com/
vagy
Redmi Note 11S vs Xiaomi Redmi Note 10 Pro: What is the difference? (versus.com) -
Bajgunar
senior tag
Nah az mi, hogy (most vettem észre), hogy ugrál, váltogat a hálózat a 4G és 4G+ közt.
Eddig mintha nem tette volna. Azt látom, hogy hol bevillan, hol megy a +, ha felveszem megy, ha lerakom asztalra csak 4g, ha megfogom megy, ha elforditom villog.
Tegnap sikeresen kiejtettem kezemből, de alá tettem lábam. Nem esett nagyot, s a tok is megvédte. De eddig mintha nem váltogatta volna hálózatot, mindig 4G+ -on állt.
Lett valami hardveres baja? -
Bajgunar
senior tag
Nah igen. Engem is érdekelt volna. De NEM.
Nagyon merítené az akksit, így kivette belőle a gyártó. Vagy mit olvastam utána, hogy miért nincs benne, s miért nem is lehet beállítani.
Külön ilyen értesítős app-al tudsz hozzárendelni mindenféle feature-öket. De nem érdekelt. Letettem róla. Nehêz volt megszokni, h állandóan kapcsolgatni kell, h lássam jött e válasz mail, írtak e.
Legalább egy 2ft-os értesítő rgb ledet beletuszakolhattak volna. Mikor egy nevenincs kínai telefon is tud értesítő ledet. Vicc. Ezért sokáig hezitáltam, h vegyek e ilyen telót. De mivel naon baráti áron volt, csak ezért maradt ez. Aztán rájöttem felesleges is lett volna 2x ennyiért telefon.
Szóval nem, gyárilag nem, csak külön app-al. -
kzkz
őstag
Be lehet azt valahogy állítani, hogy a képernyő szélén megjelenő értesítési csík ne csak egyszer villanjon fel, amikor üzenet jön, hanem addig villogjon, amíg fel nem oldom a telefont? Kb. mintha egy értesítési led lenne...
-
Gtaati
őstag
Helló Mindenki!
Lehet amatőr kérdés
eltűnt néhány ikonom a telefonról. Hol és hogy találom meg az összes ikont és én onnan újra ki tudnám helyezni?
Köszönöm!
-
bezilaci
csendes tag
-
Francia91
veterán
válasz
koshmar #3552 üzenetére
Nekem eddig tökéletesen megfelel, a kamera pedig remek, ha teszel rá egy GCam-ot
Navigáció, böngészés, stb, amire használom még -
koshmar
addikt
Üdv!
Utódot keresek a Note 8T-nek és nagyon megtetszett a Note 10 Pro.
Árukeresőn látom, hogy ilyen 80 körül megy a 6/128-as. Megér ennyit?
-
amdboy
senior tag
Ez volt a gond... Nagyon köszönöm
-
amdboy
senior tag
Köszi mindenkinek de azt hiszem én végleg feladom. Leszedtem a fájlt ami több mint 5gb. Betallózásnál ( miui frissítö csomag kiválasztása) nem történik semmi. De ezt nem is rar fájlban szerdte le, hanem valami .tgz a kiterjesztés.
-
aldebaran
addikt
pixelOS van a telón QuantumKyaru kernellel. Sajnos, nincs OTA frissítésem.
Hogyan tudom így frissíteni a telót twrp-n?
Vagy csak a sideload update működik? Nem gond, hogy másik kernel van? Vagy azt vissza kell állítani? -
zekk007
aktív tag
Hát elég értelemszerüen írta le djkacor kolléga így csak őt tudom idézni: "Nah én úgy csináltam hogy letöltöttem Play áruházból a MIUI Downloader nevű appot ilyen sárga ikonja lessz és azon belül lekell töltsd a neked megfelelő szoftvert nekem eu- rom van fent szóval az EEA Stable kellett és abból is a 13.0.17 először mert nem engedte mindjárt a 14.0.2 -t. Szóval ha letöltötted az appból a 13.0.17-es szoftvert a fentebb leírtak alapján be tudod tallózni manuálisan a frissítő csomagot és már telepíti is ha végzett vele utánna autómatikusan fel fogja ajánlani a 14.0.2-t amint bekapcsot a telefon."
-
dragonfx
veterán
nekemis jobban merül a miui14 alatt.mi lenne megoldás?
visszaolvastam az éjjeli merülés szintén megvan és nekem is wifire mutat sokat.
sőt nekem ez a rendszer UI lefagyás hiba szokott feljönni.
a bluetothon a zene néha beakad a kocsiba. csak reboot után javul meg. -
gerigő
tag
válasz
tothandras80 #3534 üzenetére
Köszönöm!
-
Bajgunar
senior tag
válasz
djkacor #3535 üzenetére
MIXM vagy EUXM -ből kell kikeresni a következő számú megfelelőt.
Elvileg a Global 13.0.16 után a MIUI 13.0.17.0.SKFEUXM-et, Fastboot-ot leszedni.
Azt felrakni betallózásos módon.
A letöltött file-t (zip-et) mindenképp a fő könyvtárba kell áthelyezni. Mert a Downloads mappából nem telepíti, hiába tallózod be, "nem helyes elérési út"tal nem megy tovább a telepítés. Ha felrakta, újraindul, azonnal felajánlja a 14.0.2-t.
Azt már Ota-n lerántja, s fel is teszi. -
kzkz
őstag
válasz
tothandras80 #3534 üzenetére
Ez a xiaomi.eu kiadás is tud OTA-n frissülni?
-
djkacor
tag
Üdv.!
Látom még mindig vannak olyanok akiknek nem ajánlotta fel a frissítést.!
Többek között nekem sem, beragadt 13.0.16-on.
Egy kis segítség hogyan sikerülhet telepíteni manuálisan a 14.0.2-t.
Először is a Beállításokban, A telefonról menüpont alatt ahol van a 13 mas miui színes szám ahol ugyebár frissíteni tudnád na arra rányomsz ott kifogja írni hogy nincs frissítés. Majd itt a számra rá tapicskolsz egy párat hogy engedélyezve legyen hogy tudj manuálisan is kiválasztani frissítést. Ha sikerült akkor a jobb felső sarokban a három pont menü alatt meg fog jelenni a Frissítőcsomag kiválasztása opció. Nah én úgy csináltam hogy letöltöttem Play áruházból a MIUI Downloader nevű appot ilyen sárga ikonja lessz és azon belül lekell töltsd a neked megfelelő szoftvert nekem eu- rom van fent szóval az EEA Stable kellett és abból is a 13.0.17 először mert nem engedte mindjárt a 14.0.2 -t. Szóval ha letöltötted az appból a 13.0.17-es szoftvert a fentebb leírtak alapján be tudod tallózni manuálisan a frissítő csomagot és már telepíti is ha végzett vele utánna autómatikusan fel fogja ajánlani a 14.0.2-t amint bekapcsot a telefon.
Remélem tudtam segíteni.! -
tothandras80
tag
xiaomi.eu oldalon a 14.0.2.0 kiadás is megtalálható, megpróbálok linket beszúrni: [link]
Hátrányai részemre nincsenek, tartalmazza a Google Play áruházat, telepítés után a Google alkalmazásokat magad telepíted, amire szükséged van. /Ellentétben az EEU rommal, ami számomra több felesleges appot is tartalmaz/ Nem a legfontosabb, de az AOD-t jobban személyre lehet szabni, folyamatos vagy ütemezett megjelenítést is beállíthatsz. Felugráló reklámmal még nem találkoztam.
A bootloader nyitás kapcsán garanciával kapcsolatban nem tudok nyilatkozni, a bootloader visszazárható, a gyári állapot visszaállítható. OTP-s banki alkalmazás, Simple működik, én ezeket használom, Simple-t fizetésre is.
A hívásrögzítések a Hangrögzítő alkalmazásban találhatók, a hívott fél, időpont, dátum megjelölésével. Természetesen visszahallgatható, menthető, továbbítható, törölhető. -
gerigő
tag
válasz
tothandras80 #3532 üzenetére
Köszi az ajánlást!
Akkor lenne ezzel kapcsolatban pár konkrét kérdésem:
- Honnan érdemes letölteni (linket megköszönném)
- Mik a xiaomi.eu rom hátrányai? Hívásrögzítésen kívül miért érdemesebb ezt a romot feltenni?
- Garanciát érinti?
- Biztonsággal mi a helyzet (bootloader nyitás kapcsán)?
- Banki appokkal mi a helyzet?
- Hívásrögzítések listázva vannak pl.: legutóbbi hívásoknál mejelennek, indíthatók a felvételek?
Köszi! -
amdboy
senior tag
válasz
zekk007 #3527 üzenetére
Akkor ketten maradtunk
más kérdés. Próbálkoztam régió váltással de nyilván az sem jött be. Viszont indiai régióval meg áltozott a telefonom a men7. Eddig úgy volt, hogy az alkalmazások stb elèrèsèhez jobbra kellett lapoznom. Most meg az van, hogy alúlról kell felfelè húznom ès ott van minden. Nem lehet ezt valahogy visszacsinálni?
-
amdboy
senior tag
Megpróbáltam én is feltenni manuálisan a miui 14-et, és ellenőrzés után ez fogad: couldn't: verify update package update via usb instead
-
Moki2
aktív tag
-
zekk007
aktív tag
Sziasztok a segítségetekre lenne szükségem miszerint nekem nem akarja felajánlani a frissítés a Miui 14 et akármit csinálok értem ezalatt a régiót Indiaira állítást vagy egyéb dolgokat amiket olvastam itt. Hogy tudnám ezt felrakni a legegyszerűbb módon? Illetve hogy tudom kideríteni hogy nekem milyen verzió kell globál vagy mit tudom én mi? Vagy egyáltalán megéri felrakni a 14 et 13 ról? Segítséget előre is köszönöm
-
ncc1701
veterán
-
ncc1701
veterán
Belefagyott a telefon az ébresztőbe. Első furcsaság.
-
gerigő
tag
Köszi.
Nem tudom hívás közben sem bekapcsolni a hívásrögzítést.
Kisegítő lehetőségek/Letöltött alkalmazások/True Phone (szürke), ha rányomok -akár hívás közben is- ugyanez az üzenet jelenik meg: "Korlátozott beállítás. Biztonsága érdekében ez a beállítás jelenleg nem használható."
Az apk-t Apkpure oldalról töltöttem le (talán nem kellett volna, de csak onnan tudtam letölteni sajnos). -
ztibor
senior tag
-
ztibor
senior tag
Sikerült megoldani.
Érdekes módon Note5-ön megvolt playben keresve is, note10pro-n nem találta, tippre a google tiltja ott ahol saját tárcsázót érzékel.
A megoldás az volt hogy telepítettem note5-re, majd az apk-t átküldtem a note10-re és így már sikerült telepíteni.
Köszi a segítséget, kb ennyi volt a problémám ezzel a rommal, és ez megoldódott. -
ztibor
senior tag
válasz
ferret77 #3502 üzenetére
Lehet félreérthetően írtam.
Amit linkeltél oldal, a Letöltés gomb is a playre visz.
A gond azzal van hogy nem tudom telepíteni, mert csak az előző telefonom a Note5 van a listában amit felajánl a Note10pro nincs ott, és nem tudom hogy tudnám a listába varázsolni...pedig azzal a google fiókkal jelentkeztem be, mint amivel a telefonon is vagyok.
Viszont ha telefonon a play áruházban rákeresek akkor nem találom meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Flip7 / Z Fold7 / S25 / S25+ / S25 Ultra új BONTATLAN 3év garancia
- Edzett üveg: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz 899 Ft
- Nagy tételben - Használt telefon felvásárlás
- Újszerű Oppo Find X6 Pro 16/512 GB
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB független, szürke, Pitaka karbon tokkal és fóliával
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
- Gombászkönyvek egyben
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !