- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
válasz
Ezekiell #674 üzenetére
Kb ennyi
Egyebkent hetfo ebedido ota 2x toltottem, szoval masfel nap siman az en altalanos felhasznalasi felteteleim mellett, mig U11-et ujkoraban este toltottem, utolso par honapban meg mar napkozben is. Ez a 30 perces gyorstoltes meg brutalisan alllesos.
Kovetkezo tolteskor kiprobalom a QC3.0-as toltovel is, kivancsi vagyok, azzal milyen toltesi idot produkal.
Lenne par kerdesem:
Jelenlegi SW C24-es, van ettol ujabb global ROM, erdemes-e feltenni file managerbol?
A korabban linkelt GCAM-mal mi a max felbontas a fo kameran? Eddig ezt probaltam, de a fo kamera beallitasokban nem latok 16mpx felbontast.
Erdekes dologra lettem figyelmes, belottem a FP feloldast, majd beallitottam melle par ora mulva a face unlock-ot, aztan csak lestem, hogy csomoszor hiaba rakom az ujjam a szenzorra, nincs unlock. Aztan feltunt, hogy ha front kamera fele nezek, mindig mukodik a FP olvaso. Aztan kilottem a face unlockot es hibatlanul megy az fingerprint unlock. Ez kicsit fura, nem?Bonusz, koltoztetesre a realme sajat appjat hasznaltam, nagyjabol minden OK is volt, de a HTC-n levo 180-200 app nagy reszenek kitett a fokepernyore parancsikont, szoval igy van 6-7 oldalnyi fokepernyom. Orom lesz takaritani, csoportositani.
Bonuszkerdes: Telefon kontaktnak hogy csinalok fokepernyore parancsikont? Sense-n ez korabban par mp-es muvelet volt, de long tapra en nem talalok shortcut letrehozast a RealmeUI-ban.
B
UI: Tettem fel 3 uj tesztkepet tegnaprol, asszem kikell HDR off modban is probalni, mert 1) elegge tulhuzott hdr eredmenyt ad, 2) highlightsoknal nincs tul sok reszlet, csomo resz ki van egve
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TPM (trusted platform module) topic
- Gaming notebook topik
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Vírusirtó topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- OLED monitor topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 15C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro - 128 GB Space Black ajándék Pitaka tokkal
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest