- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Helltak
őstag
Új fajta Gcam-al, megy már mindhárom kamera :))
linkSpeciális menü, Auxiliary camera.
-
trance89
őstag
Amúgy próbálta már más is az új frissítéssel érkezett "Smooth scrolling" funkciót? Settings -> realme lab alatt kapcsolható
Sztem gördülékenyebb lett az egész rendszer, úgytűnik mintha már rendszerszinten kényszerítve lenne minden appon belül a 90hz
Akkut nem eszi jobban mégis érezhető a hatása mindenhol -
kukacfej
tag
Nekem jelzett a teló és magától telepítette. Meg is lepődtem mert eddig én is kézzel raktam fel.
-
trance89
őstag
nálam fájlkezelőből indítva kb 2 perc alatt felment a 3gigás ota csomag
kifejezetten tetszik ez a manuális frissítési lehetőség, eddig más gyártónál nem láttam ilyet
a szoftveres supportjukat pedig megirigyelhetné sok más nevesebb gyártó, minden egyes frissítésnél részletes changelog-ot kapunk ami szintén nagyon ritka más gyártók esetén -
Vagany
őstag
[link] RMX1931EX_11_OTA_1310_all_C72zQ0nPd0RA.ozip
-
M0RGI
őstag
Sziasztok!
Egyszer már kérdeztem, hogy miért van Gcamben az, hogy ha fotót készítek, akkor valami egy másodperces mpeg videó szerűt készít, aminek jpg-nek látja google fotók a kiterjesztését.Vagy válaszoltatok, de azt nem találom, vagy megoldottam magamtól, de nem emlékszem hogyan, így segítenétek, hogy mitől van ez? Köszönöm!!
(#982) trance89:
Szia, mi az újdonság? Nekem a GCam_7.2.010_Urnyx05-v2.3.apk-ra mutat itt, közben már régebb óta a 7.3.... használom. -
trance89
őstag
A realme nem töketlenkedik:
[link] -
Koviisti
csendes tag
Tisztelt Realme x2 pro tulajok!
Leszedtem a gcam-et, nekem sokkal stabilabb vegeredmenyt hoz mint a gyári app, videóban!
Nem rázza ugy a képet az algoritmus,sot sehogy nem rázza, a fokusz is sokkal jobb, de csak 30 fps-ben tudok videot rogziteni gcam-mel. Esetleg van megoldás, hogy 60 fps-sel is lehessen?? vagy barmely más app-pal, 60 fps-ses videot csinalni? Ezek utan ugy erzem barmelyik jobbat csinal. Gcam-mel lenne baró, ha engedné a 60 fps-t -
trance89
őstag
Egy kis érdekesség realme tulajoknak:
Download Google Camera 7.0 for all Realme Smartphones -
SkiDev
őstag
Sziasztok!
Másnál is jelen van a frissítés (C29) óta, hogy ha töltőre van téve a telefon, akkor nem kapcsol le a kijelző, csak ha manuálisan van kikapcsolva a képernyő? Végig mutatja a narancs színű animációt, látszik, hogy próbál lekapcsolni, elsötétedik, majd vissza kivilágosodik. Múltkor nem láttam, hogy úgy maradt, tűzforró lett a teló, mire észrevettem.
Más: A peremvilágítás Nektek megy? 100/1, ha olyanja van felvillan értesítésnél, de nem működik.
-
M0RGI
őstag
arra nyomok, újra is indul vagy mi, de amikor újra rámegyek hogy choose config, ugyanúgy a lista első helyén lévő config fájl neve látszódik, nem az amit kiválasztottam.
Vagy attól még az az aktív amit kiválasztottam? Csak így nagyon nem lehet tudni hogy mi az ami épp ki van választva. -
M0RGI
őstag
Sziasztok!
Aki használ Gcamet, tudna segíteni?
Itt ajánlottatok egy jó configot (már nem tudom melyik volt az), azt próbáltam és nem volt rossz, de a sötét részeket nagyon zajosra csinálta, meg mintha magától hdr-ezett is volna, illetve túlszaturált sok esetben. A gyárihoz képest élesebb volt, jobb színekkel, de ezek a hibák elfogadhatatlanok.
Most letöltöttem négy configot, mert meg szeretném találni a legjobbat.
A kérdésem az volna hogyan lehet kiválasztani mindig csak egyet-egyet? Ha az expo gomb melletti fekete területre nyomok duplán és előjön a négy config fálj választási lehetőség, hiába választom ki valamelyiket, nem nem lehet leokézni. Mért nem működik ez? -
kukacfej
tag
Keep +1
-
norbi145
csendes tag
Sziasztok!
Használ valaki, valami jó reklám mentes (akár fizetős is lehet) jegyzet/jegyzet tömb appot? Egyszerű, sallang mentes legyen, nem szükséges szinkron, megosztás stb.
Előre is köszi a tippeket.
-
Helltak
őstag
Csak én érzem gördülékenyebbnek a rendszert? Mintha az animációk finomabbak lennének.
Kamera talán nem szaturál annyira, de ezt még tesztelem. -
Vagany
őstag
Júliusi frissítés:
[link]
Security
● Updated Android security Patch: July, 2020
Game Space
● Optimized the probabilistic crash issue in Game Space
● Fixed the probabilistic setting data loss issue after update
Settings
● Optimized flight mode, Bluetooth status will not be affected after flight mode is turned on
● Fixed the probabilistic crash issue when enter settings
Bluetooth
● Fixed the voice jam issue when connected to Bluetooth headset using LDAC codec
● Fixed the low minimum volume issue when connected to the Bluetooth headset
System
● Fixed some interface display issue in dark mode -
norbi145
csendes tag
Már elérhető.....lehet tölteni!
-
Helltak
őstag
Akkor a hétvégén már tuti le lehet tölteni :)
-
norbi145
csendes tag
https://www.rmupdate.com/2020/07/31/realme-x2-pro-july-2020-security-patch-update/
-
norbi145
csendes tag
Elvileg megjött a frissítés....tud valaki egy linket?
-
Helltak
őstag
Gondoltam nektek sem jött még meg az ehavi frissítés :/
Pedig 28-án szokott jönni..
Remélem sok jóság lesz benne, ha már késik -
monti0222w
addikt
Pedig GG5 verzió van elől-hátul! Nekem tokban van egyelőre szilikon, (amíg meg nem jönnek a rendeltek) már nem egyszer esett és lekopogom, hogy idáig vagy szerencsém volt vagy nagyon védte a tok!
Vödör vízben is ússzott már, azt is kibírta pedig fostam hogy utólag lesz valami baja,de nem! -
-
manokaki
addikt
Sziasztok !
Egy Oppo Find X2 Neo-t ( feketében ) szeretnék rendelni ha sikerül a spanyol Amazon-rol ! Láttam itt már sokan rendeltek onnan csak más tipust . Azt szeretném kérdezni ha tudtok segiteni , előre is ?
_ tudok utánvételesen fizetni , magyarán mikor a futár kihozza vagy ez itt csak előre
utalással történhet ?
- Mennyi idő kb mire megérkezik ?
_ Megbizható e a spanyol amazonrol való rendelés ?köszönöm ,ha tudtok segiteni
Attila
-
turika86
aktív tag
Sziasztok!
Ma sikeresen összetörtem a hátsó üveget, ki mit ajánl hogyan hozzam helyre? -
Vagany
őstag
válasz
rodman73 #926 üzenetére
Amazonon nem nagyon találom én sem már, így az 1 két hét kiesik, hacsak nem itthon veszed. Itthon Turbadon volt, illetve az Alzan. Mindkettő megbízható. Az ebay-es linked-en szerintem kínai verzió van. Ha külföld akkor én inkább az alin nézelődnék van hivatalos boltja a realme-nek, ott biztos van eu verzió is és szokott lenne eu raktár is pl spanyol.
-
rodman73
aktív tag
Sajnos amazonon nem találtam vagy én vagyok ennyire béna. Out of stock volt. Vagy amit találtam az meg 679 euró volt.
Ez az ebayes verzió jó lehet szerintetek? Elég tág a megérkezési ideje, nem tudom a járvány miatt amúgy is mennyire életképes most kínából rendelni bármit is.
Esetleg tudtok olyan linket küldeni akár amazonról vagy bármilyen megbízható oldalról ahonnan megtudnám rendelni és 1-2 héten belül meg is jönne?
-
Mretele
csendes tag
Sziasztok
Lehet valahogy külön szabályozni a csengőhang és az üzenetek hangerejét? -
rodman73
aktív tag
Sziasztok!
Nagyon tetszik az x2 pro, szeretnék vásárolni egyet. Néztem a realme eu oldalán, de ide sajnos nem szállítanak, pedig nagyon jó az ár. Más forrás esetleg? Csak fehér színben kapható most? Tetszik a fehér, de az a kék is nagyon bejön.
-
monti0222w
addikt
válasz
manokaki #912 üzenetére
Köszönöm a válaszod, a 120Hz miatt mennyivel fogyaszt többet az akkumulátor?
Utána néztem valamennyire a dacnak és úgy néz ki hogy nincs benne külön dac, az van amit a Qualkomm ad a processzorral! A GSM Aréna szerint legalábbis.
Sajnálom, egyre kevesebb a zeneibb mobil, lassan csak az LG marad. -
manokaki
addikt
válasz
monti0222w #911 üzenetére
Nagyon gyors , bár a Oneplus 8-hoz képest nem annyira , a kijelző az gyönyörü , gondolom a 120 Hertz miatt ami itt Qhd -n megy. A fényképező is ott van bár nem vagyok egy fotomüvész, a Xiaomi mi 9 -hez képestb, az volt előtte ..
-
monti0222w
addikt
válasz
manokaki #909 üzenetére
Hàt azt a telefonban nem hiszem hogy megtudod nézni, specben szokták közölni meg tesztekben a hang részben. Azért kérdeztem mert az Oppo Vívo páros nemrégiben Sabre dacokal látták el a jobb telefonjaikat, hangban pláne fülesre, fejesre menő hang nagyot szólt, kb. mint az LG V szériâs telefonjai! Szeretem azokat a telefonokat amik hangban jobban kiemelkednek a többi közül, ezért is kérdeztem fentebb melyiket rakták bele a most piac vezető dacok közül. Az X2 Pro-t is a sztereó hangszórói, a hangja miatt is vettem meg (majdnem olyan jól szól mint az előző telóm az Axon 7, bár az hangban nagyon jó volt)
Amúgy milyen a hangja, meg úgy a teló? Nagyon régóta szerettem volna egy Oppo telefont, rég nézzegetem a céget, olvasgatok róluk!Lovi24:
nagyon szép, milyen fa, eukaliptusz? A mintázat olyasmi.
-
Lovi24
senior tag
Végre megérkezett a fa betétes tokom
Elég masszívnak tűnik. -
manokaki
addikt
válasz
monti0222w #908 üzenetére
Szia , hu nem igazán vagyok otthon a kérdésedben
,ha leirod pontosan hogy hol mit nézek meg megteszem .
-
manokaki
addikt
Én a swipe Pro-használom a facebook helyett , és megfelel..
-
M0RGI
őstag
Sziasztok!
- Nekem is szívja Facebook, elég durván. 🤨 Simple az hogy helyettesíti?
- Melyik appal lehet leszedni a playből nem uninstallálható appokat? Pl. Gboard, Google duo, stb?
-
manokaki
addikt
Sziasztok !
Csatlakoznék egy Oppo Find X2-vel . mivel annak nem igazán van forumja, ide csatlakoznék !
Lenne is egy kérdésem mi a modja a Theme ( téma ) letőltésnek ,mert ez nem igazán megy ?
köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest