Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
l4ci
tag
válasz
DigitXT #9469 üzenetére
Hmm, valóban, tényleg én ajánlottam, hogy törölj, akkor hát bocsi. Azóta amúgy már nem vagyok ilyen csapatokban, mert van egy állandó csapatunk, ahol parkoltatjuk a profilunkat a nagyobb versenyek előtt, ha kell az eredmény, akkor átlépünk, amúgy meg csak van. Nem azért döntöttem így, mert a lányom is nézegeti időnként a játékot, nem hiszem hogy súlyosan befolyásolná a lelki fejlődését, több mocskot lát az iskolában, meg a TV-ben, mint egy játékban. De amúgy oké, megértelek, én is csak poén szinten használtam ezeket a tageket, semmi célja nem volt, ha téged zavart, akkor ennyi a történet. Peace!
Volt egy saját 2 személyes csapatom is (l4ci taggel), de elvesztettem, mert a csapatarany miatt mindkettővel átmentem, a csapat "megszűnt", de nem tudom újra létrehozni, mert már foglalt a név. Beragadt, így jártam...
Azt hiszem, csak egy Endurance volt, valamelyik Exclusive Ferrari szériában, ami 30 km felett sikerült és egy elég jól menő barátnak sem sikerült azt megdönteni, de amúgy nekem se jött össze többet...
Próbáltad már az Exclusive FXX-K szériában a Porsche Test Track Endurance-ot? Na itt több 100 km-t is lehet futni levágásokkal és elég jól tud hozni a kasszába fame vagy R$ bónusz napokon.
Új hozzászólás Aktív témák
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Eladó Xiaomi 14 5G 5G 16/512GB / 24 hó jótállás
- Bomba ár! Dell Latitude 3310 2in1 i5-8G I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Xiaomi Smart Band 8, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT OCF 16GB Zalman Z1 PLUS CM 1200W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest