Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Lirion

addikt

válasz DigitXT #3766 üzenetére

Percekkel? A másodikhoz képest csak 45 mp előnye volt NNME-nek, ha hozzáveszed, hogy menet közben folyamatosan előzgetnie kell, nem tud két kanyar alatt az élre törni, akkor simán lehet, hogy nem tud sokszor olyan köridőket futni, amivel körönként 5-6 mp-cel gyorsabb a másodiknál. Ha csak egyszer is kipörgetnek a botok az egyik baromi hosszú egyenes elején, akkor máris annyi időt buksz, hogy kb. indíthatod is újra a versenyt...
    De ha kevés a fél perc, akkor várj 1 percet. Nem az időn van a lényeg, hanem azon, hogy előnyt adsz a gépnek.

Persze ha folyamatosan rövidítesz és levágod a célegyenes ráfordítót, akkor simán behozod nyilván, de ha így körözgetsz, akkor nem is kihívásra vágysz, hanem csak az R$ kell. :)

Korábban, mikor le mansot farmoltam sokszor indultam 20 mp hátrányból és full tuningos porschéval 7-8. körben értem utól az elsőt. De ha rosszul mentek a körök, volt, hogy csak 2. lettem volna vagy az utolsó körben lettem első. Mondjuk az én 2500 "barátomból" elég sokan mentek toyotával, ami azért megnehezíti a versenyt. :)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés