Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aladdin
aktív tag
válasz
Petya25
üzenetére
En 4 es fel sor tuninggal értem celba, ugyis fel kell fejleszteni, jol fog majd jonni, ha egyszer wttt-ben lesz.
Mas. 1.7 mp-re vagyok a B-tol a wttt-ben, tegnap a hatso nagy egyenesben mar le is faragtam ebbol 1.5 mp-et, amit a vegere nyilvan elbasztam, szoval meg tudnam csinalni, van bennem ennyi, de valahogy hianyzik a motivacio. Persze az a plusz 50 arany jol jonne, de elengedtem a dolgot. -
balintka
addikt
válasz
Petya25
üzenetére
Én csak szerénykedek a road collection-ben 107 autóval
Igaz 5 hónapja nyomom csak a játékot.A normál event-eken (mint most a McLaren 570GT pl.) mindig van olyan nap, amikor akciósak a modulok? Kicsit bosszant, h tegnap kihúztam ezt a gépet, aztán ma meg akciósak a moduljai.
-
Aladdin
aktív tag
-
válasz
Petya25
üzenetére
Aha ki a nem normális?
@(#12198) balintka
20k felett a Firemonkeys "csalásra" hivatkozva törli a profilt.
Húú.. ilyet nem olvastam, de lehet, hogy csak szerencsém van, mert nincsenek kiemelkedő eredményeim (eddig 2x voltam saját erőből B-ben a wttt-n), meg ötödik éve játszogatok vel (vagy négy?)... vagy ez miatt tolerálják: total time: 110d10h36m11s.
Vagy nincs 20k-s "korlát". -
válasz
Petya25
üzenetére
Mind megvan és fullos.
Há' régi motorosnak (izé... autósnak) jóhogy' !
Én most benevezek eme fejlesztésekre.Így évekig kell egy akciós fogásra várni, semmi értelme. A juzerre kellene bizni, hogy heti 1 autót akciósan vehet/pimpelhet amit ő választ ....
Teljesen egyetértek.
(csak nem mi vagyunk a marketingesek és programozók
) -
válasz
Petya25
üzenetére
Igazából a fullozást csk az invitational series miatt akartam, de igazából pont olyan, mint a 2019 championship széria. (8 körös versenyekkel megtűzdelve ugye)
De ki akartam próbálni, mi is az az "invitational". Semmi más magyarázat nincs rá.
Inkább majd a többi autóra koncentrálok majd, hisz 10 istáló van.
Ha meg így is, úgy is játszik az ember, akkor 4M környékén vagy vesz másik autót, vagy fejleszt, vagy nem játszik, mert úgysem éri meg.Nem láttam még infót a következő 3 hét múlva érkező frissítésről, de elég fura lenne ha az F1-ben itt lenne a vége hosszútávon.
Igen, erre nagyon kiváncsi leszek, hogy elhal-e, mint a Nascar. -
balintka
addikt
válasz
Petya25
üzenetére
Ha jól láttam, ehhez nincs exkluzív, nem? Én már buktam, mert nem akartam belefeccölni több aranyat. Még csak 9%-nál tartok, így van mit fejleszteni.
Más: itt a fórumozóknak hány F1-es autó van meg eddig? Én most fogom a 3.-at megszerezni (Mercedes, Ferrari és jön a Red Bull).
-
DigitXT
félisten
válasz
Petya25
üzenetére
Talán mert van más elfoglaltsága is, mint ezzel a szarral* karikázni?

Mint írtam volt, egyben letudtam volna, amikor volt rá fél órám - ám akkor
meg megakasztottak a kretén kreditlimitjükkel, hát akkor szarjanak sünt.balintka: nekem ketyegett lefelé a 24 óra, de lehet, hogy újraindítják.

*: már nagyon régóta csak tessék-lássék néztem be, max. 2-3 hetente...
Autókat megvenni ott volt az LP, de most ezt a lyukat is befoltozták LOL.rumos14: ennyi.

-
Sordoran
addikt
válasz
Petya25
üzenetére
Ha végig tolod, és teljesen kihasználod a napi 180ezer limitet akkor teljesíthető. Viszont én esetemben is első két nap nem volt meg a 180ezer, így lehet nekem is költenem kell rá. (1790 Ft nekem is elég lesz)
Sajna a merci a gyengém, és a safety car miatt mind az 5 event teljesítendő.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
rumos14
nagyúr
válasz
Petya25
üzenetére
én mondjuk buktam az első 2 nap napi versenyeit, mert balga voltam

tényleg, mi történik az első adag verseny időlimit lejárta után? "csak annyi" hogy buktam az elérhető nyereményeket? a második szakaszban tudom használni az addig fejlesztett autót? a PR limi folyamatosan nőni fog? és és és...
szerk: látom, az utolsó napra a PR limit 126.6... hát az nekem már nem fog menni

-
DigitXT
félisten
válasz
Petya25
üzenetére
Ez amúgy beteges. Tuning követelmény van. Időlimit van, de kereseti korlát van,
akkor is, amikor amúgy ráérnél játszani, és ráadásul instant szerviz akció van...
A pofátlanság netovábbja... Még szerencse, hogy lehet venni ebből a szarból is!Majd jól bevásárolok belőle, és bekaphatják: pénzéhes, lehúzó banda ez, sajna.
Szerk: hm,, nincs szerencsém a vásárlással.
Okoskodnak ezek a majmok...
Amúgy nekem is 55%, csak nem Merga, hanem természetesen Ferrari.
-
válasz
Petya25
üzenetére
ja... van új "váltópénz"... az ms.. micorsoft?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Na, hát akkor hogyisvanez'?
Majd meglátjuk, hogy a régi pénznemek hogyan használhatók (vagy nem) az új szériában.Na persze letöltöttem a régi eszközömre, visszatöltöttem a friss mentésemet, és közölte, hogy eltérés van az új széria meg a jelenlegi mentésem között, ezért törli az eredményeimet... qrvajó, nem?
De csak az online multiplayer-ben vágott vissza 100-ra, ami 2 arannyal kevesebb az 5-nél. Ez nem érint tragikusan, csak az eljárás, hogy az új szériára hivatkozva csinálta ezt.
Kííííváncsi vagyok a további meglepetésekre. -
válasz
Petya25
üzenetére
Na és persze a special eventben az a jó, hogy vagy kapcsolat van a megnyerhető autóra.
Tehát az egyiket megnyerhetet, a másikat meg majd szériában megveheted. És mivel motorsport, ezért gyanúsan nem lesz "showcase" engedmény rá.
Aztán majd ha megnyered az egyiket, tuti arra lesz majd két év múlva (vagy 1 hét múlva) engedményes vásár. -
l4ci
tag
válasz
Petya25
üzenetére
Igen, tényleg jól belenyúltak, a bot butítás is erőteljesen változott, elég hamar visszaerősödnek, még ha tényleg minimumot is mész. Persze lehet újra butítani, de túl sok idő, inkább rányomom a szervízt és várok egy kicsit, vagy lejavítom reklámokkal, ha nagyon haladni akarok...
-
válasz
Petya25
üzenetére
Bár nekem még van szériám, már csak az exclusive-et játszom, meg az újakat.
Ha olyanom van, akkor egy 10 körös LeMans-t valamelyik Endurance Legend-del.
Néha rápróbálok, hogy milyen fék assist nélkül menni, és egész tűrhető. Viszont elfelejtettem visszakapcsolni egy ideig a traction control-t, és most az nélkül próbálom folyamatosan a wttt-t. Szóval "vezetni tanulok".
Ne bennem is kihunyi kezd a láng... -
l4ci
tag
válasz
Petya25
üzenetére
Az a baj, hogy ez az Event Archive törli a már megszerzett kupákat azoknál, ahol rányomsz az újrakezdésre. Így az eszközön kevesebb teljesített kupa lesz (összes megszerzett kupa), mint a mentett állásban, ezért nem ment rá. Csak úgy lehet rávenni, hogy újra mentsen, ha futsz még legalább annyi kupát, amennyit törölt. Nekem is ezt csinálta a nagylevel, mert egy LTS-re rányomtam az Archívban, aztán több napig nem tudtam menteni (vagy azt írta, hogy mentett, de utána, amikor visszacsekkkoltan akkor meg azt, hogy több órája, napja volt az utolsó mentés). Amíg nem futottam meg a szükséges mennyiséget, addig nem mentett ténylegesen rá az aktuális felhő mentésre.
-
válasz
Petya25
üzenetére
Hát eddig ~ hónap altt nekem se' jelent meg semmi ott.
Lehet, hogy azért, mert megvan az autók 98%-a (már csak 2 hiányzik. A Miura és a Jaguar xjr-9)... ha ez az ok, akkor tippem szerint nekem már nem lesz archive event-em elérhető.Egy-egy flessbekket még végigvittem, annak valahogy volt valami motiváló hatása (számomra), még ha nem is nagy nyeremények voltak, ha már megvolt az autó...
-
l4ci
tag
válasz
Petya25
üzenetére
Hát nekem már 3-4 hónapja nincs türelmem végignyomni a futamokat (hiányzik is vagy 1000 kupa), csak az LTS-eket nyomom végig, az is bőven elég (még sok is). A TT-re is csak annyi időm/türelmem volt, hogy a kislevelt bevittem B-be, a nagyot már nem tudtam, mert sehogy se tudtam az iPhone-on megfutni azt az időt, ami a 6"-os Samsung tepsin sikerült low brake assisttal. Pedig már azt is kikapcsoltam az iPhone-on és Suzuka az egyik kedvencem, de annyira csúszott mindenhol, hogy nem volt türelmem, pedig csak 1 tized hiányzott volna... Hiába no, aktív nyaralás alatt sincs már annyi kedvem játszani, mint rég, elfogyott a motiváció, túl sok az ugyanolyan autó, túl drága egy update, nem lehet annyit hekkelni, most se jön sok új verda, csak a régiek különböző változatai...
-
Aladdin
aktív tag
válasz
Petya25
üzenetére
Hát a tököm kezd telelenni ezzel a GT4-gyel. Viszi a pénzt és az aranyat, unalmas. Miért érzem úgy, hogy lehúzás szaga van egy kicsit?
A heti TT-n 3-as fejlesztésem van a BMW-vel egy jó erős C-t sikerült összehozni, 1.5 mp kell a B-hez, de az már szerintem nem fog menni.Most akkor ezer %, hogy megszűnt a full extrás kölcsönzés a TT-re?
-
válasz
Petya25
üzenetére
Én is figyelem, ezért tűnt fel, hogy nem volt mostanában bejegyzés.
Amúgy ez az 5 autós daráló nem valami izgi.
A gt4 szériára gondosz? Mer' ja. Nem annyira.A C-be sem volt könyű bekerülni a 23 fejlesztésű autóval (nekem), de valahogy mégis sikerült. Igaz, nagyon az aljára, de már ez is öröm volt. De ehhez ki kellett kapcsolnom a fék-segédet az célegyenes ráfordító előtti kettős kanyarban. És hát nem ment elsőre, de úgy tizedikre igen.
-
Aladdin
aktív tag
válasz
Petya25
üzenetére
Igen, ezt vettem eszre, h 4 eve, amikor elkezdtem a jatekot, nagyon sokaig 1-2 millio RS-sel elvoltam, meg tudtam szerezni az uj autokat. De ilyenre nem emlekszem, h a frissites utan elment volna kb. 5 millio az autokra. En mar mostansag a penz miatt farmolok es nem az arany miatt.
-
válasz
Petya25
üzenetére
Idegesít, hogy a multiban meg a heti TT-n átléphetetlen reklámok vannak, még jó hogy a B nem volt vész.
Én úgy védekezek a reklámok ellen, hogy ha megjeleni, azonnal home gomb, 2 másodperc múlva visszalépek a jákékba (mintha elindítanám), és már nincs is ott - nem fogy a "reklámkeretem" ez miatt.Mondjuk a tempóra nem lehet panasz, a 4 új gép beparkolt 2 hét alatt, és maradt össz 79 futam...
"79" :
-
Diszke
csendes tag
válasz
Petya25
üzenetére
Valóban nem kell, de kb ez lesz a legjobb verda a gameben. De az LMP-k kozott biztosan magasan a legfaszabb lesz. Szóval tutira fullozom majd. Egyébként a szeriához az utsó 3 motor tuningot lehet elhagyni, így is 1375 gold lesz ha azt 100%-ra szeretnéd. Már csak ez a 919 jön amiről beszélek, nincs Toyo a frissítésben.
-
Petya25
őstag
válasz
Petya25
üzenetére
Alig egy hét alatt már a 3. autó pörög a szeren, nem semmi, szombatra már az EVO-t ígérték, mi lesz itt??? Tán csak nem pihenhetünk egy kicsit (már akinek nincs amúgy még hátra több ezer futam) a kövi frissítésig? Megint 98% felett illetve 200 futam alatt vagyok. Csak az a gáz hogy saccra 3000 goldot be kéne dobni az utolsó pár futamra.... Chironon sírok, ezt azért rendesen odapattintották.
Mikor megszületsz azt kívánják csak egészséges legyél, csak jól szopjál!
Hát úgy is lett!
Hétvégén LeMans, ugye mindenki tudja!

-
l4ci
tag
válasz
Petya25
üzenetére
Mindig ugyanazok a kocsik akciósak. P1 GTR-re sose volt még akció. Ami hiányzott, azt már a kislevelen is mind megvettem, csak a tuningon tudnék növelni, ha lenne akció, de szinte mindig csak olyat akcióznak, ami már volt korábban... Uncsi, uncsi és uncsi, így 6 év után már baromira uncsi...
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
Petya25
üzenetére
Nem humoromból próbálkoznék, hanem azért mert már 3-4 éve csak azért játszom a jatékkal hogy minden új megnyerhető autót megnyerjek.
Van hogy fizetek havi szinten egyszer 1800Ft-ot nyocvan valahány aranyért. De meguntam a mókuskereket.
Azt hiszem most van az a pont, hogy sok száz aranyat ez a Bugatti nekem most nem ér meg. -
válasz
Petya25
üzenetére
át az úgy volt, hogy hiába próbálkoztam, huszonötödikre sem ment az utolsó nap 2. feladata. Pár tíz méterrel maradtam le mindig. Az idő rövidsége miatt ez skip, a következő kettő viszont csont nélkül. Az utolsót már szervizelendő autóval, szóval nem is értettem, hogy az úgy mi is volt – gyakorlatilag 20 másodperc alatt vége is lett...
Szerintem ez most olyanoknak készült, akik ilyen átlagosak, és még így is kihívás nekik megcsinálni az ilyen szintű feldatokat.
Olvastam, hogy ennél jóval kevesebb fejlesztéssel simán megcsinálták.
-
-
válasz
Petya25
üzenetére
Egy időben én is kacérkodtam, hogy na majd jól sikerül végigvinni, aztán letettem róla.
Már csak az új autók begyűjtésére korlátozódtam (holott még nincs meg mindegyik a sériából sem), ha meg épp nincs, akkor próbálom az exclusive szériát, valamint a még nem meglévő autókat szépen lassan megvenni.
Eddig is ráértem vele, eztán sem fogok kapkodni. -
válasz
Petya25
üzenetére
elég drága upgrade lesz megint
Ezen ugye nem lepődtél meg?
Megint 11 nyitott szériám van
Ó, hát ez csak azért van, nehogy úgy járj, mint (#11497) slice14![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Mert akkor ott állnál, hogy nem tudsz már semmit csinálni. Így legalább van lehetőség! -
válasz
Petya25
üzenetére
Na nem adta vissza az időmet, újra kellett futni (megvan a C teteje, remélem innen nehéz lesz visszacsúszni D-be.)
Ma ugyanazt megcsináltam, mint kedden reggel (egyiken mentés, másikra visszaállítás), és mindenféle hibaüzenet és időtörlés nélkül rendben megy tovább minden. Na ezért nem értem... -
válasz
Petya25
üzenetére
De eddig működöt, és rendben volt. A legutóbbi frissítés óta csinálja ezt.
Mivel a jelenlegi wttt-n mindhárom autó fullon van, ezért nem azt írta ki, amit a kölcsönzésnél szokott, hanem valami mást, csak nem csináltam róla képernyőképet.
De a "kamukört" kipróbálom, köszi.Na még arra leszek majd kiváncsi - legközelebb kipróbálom -, hogy amennyiben nem hétfőn futom meg a C-t, akkor mi lesz. Amolyan keresztpróba jellegű módon.
Ha nem kapok értékelhető eredményt, akkor meg majd azt követően... kapkodni úgysem kell, kitart még a játék egy pár évig... 45%-ról visszaestem 43.7%-ra az elmúlt két frissítéskor, így van mit csinálni.
-
válasz
Petya25
üzenetére
Az LTS nem indul el net nélkül
Igen, ez megvan.a már bent vagyok akkor meg hiába nyomom ki alóla a netet, akkor sem butul el ez a rohadék..
Na ezt nem tudtam.
Belépés után mindig kilövöm a netet, azt hittem eddig, hogy ezért is sikerülget megszerezni az autókat a sok 8. hely mellett.
Milyen jó is tud lenni, ha az ember nem tud valamit
-
l4ci
tag
válasz
Petya25
üzenetére
Sztem várj vele egy kicsit, másnap nekem is 6x kellett rápróbálnom, hogy butuljon, 7. alkalommal már adta a 305-öt. Retry nem jó, continue-ra kell nyomni és úgy újramenni. Nem menj 300 fölé, csak legyél simán 8. sokszor, előbb-utóbb kell annak butulnia...
Amúgy én a 2000 RS-es reklámot is úgy trükközöm ki, hogy miután elfogyott a napi 5 arany, időutazok másnapra, mire feldobja az arany ikont, majd vissza mára, így mindig aranyat kapot a verseny utáni reklámmal. Amúgy ha legalább egyszer várásoltál játékon belül (a minimum talán 2 dollár/euró, 6-700 Ft körül van), akkor ki lehet kapcsolni a reklámokat, ennyit talán még megér, többet nem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- Motorola Edge 40 / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965, 100% Akkumulátor
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Xbox Series X /// 2 TB Model! // Számla + 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ezt nevezem. Látom majdnem végig is vitted a játékot, hány pályánál tartasz?
Igaz 5 hónapja nyomom csak a játékot.
Há' régi motorosnak (izé... autósnak) jóhogy' !
)
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)