Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• l4ci

tag

Aki még esetleg gondolkozik a fejlesztéseken, elárulom, hogy a 7. nap van egy elég durva feladat: 3 kör Hockenheim, nyerj úgy, hogy legalább 30 másodperc off-track vagy és ne előzzenek meg. Ez ugye azért gáz, mert ha lemész a pályáról, akkor lelassulsz és simán visszaelőznek, tehát célszerű csak kanyarokban vágni, de ahhoz meg ugye sokkal gyorsabbnak kell lenni, mint a többieknek, hogy összejöjjön az átlag 10 mp/kör. Nekem a fullos autóval kb harmadjára összejött, de nem tudom, hogy kevesebbel, mennyire lehet gáz...
    Mondjuk egy skip lehet, hogy olcsóbb, mint a sok tuning, de hát nekem még telik rá... :)

Jó ez az upgrade, mintha gyorsabb lenne droidon, nem laggol annyia most, vagy csak még nem éreztem annyira. Viszont a TT-be még elég kevesen neveztek, mert most nem tudtam bekerülni B-be, mondjuk sokat nem küzdöttem érte, csak hétvégén toltam le, de nem tudtam menni a saját ghostommal se...

Ami még fura, hogy a Catherham Sevennek olyan lett a hangja, mint valami dízel traktornak... Na meg az a módszerük sem tetszik, hogy a szériák utolsó versenyeit nem lehet megcsinálni még az előző fullos kocsikkal sem. Most éppen az utolsó 5 kupa hiányzik mindenhol, mert kell hozzá az utolsó autó majdnem fullosan...

Új hozzászólás Aktív témák