Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bostone
addikt
válasz Norbika88 #541 üzenetére
A játék a középmezőnyig bőven kiszolgál élménnyel és rávalóval. Érdemes kipróbálni, mert a mobilos világban kiemelkedő erényeket mutat fel. "Ilyet még nem láttál!" "A szimulátorok Dead trigger-e!" Irodalomban a Bűn és bűnhődéshez tudnám hasonlítani. Elég mély és tartalmas, hogy párszáz órát gondtalanul eltölthess vele, nem beszélve arról, hogy folyamatosan változik, új autók, új pályák, új szabályok. Van cél és van elismerés. Motiváció 110%-on!
Akik a rendszer gyengeségeit kihasználva jutnak előnyökhöz, nem feltétlenül molesztálnak gyerekeket és irtanak ki falvakat szabadidejükben. Sőt, nem is rendszer ellenségei.
Valaki váltott már vip jegyet? Nem teljesen tiszta, hogy a már megvásárolt verda összes fejlesztését fedezi-e az óhajtott összeg, ha jól gondolom azt követően sértetlen marad az autó. Javítsatok ki, ha tévedek.
-
DigitXT
nagyúr
A "legjobbak" 1 ezredmásodperc alatt "körbeérnek"... Ezeket mondjuk
rúgnám le a listáról! És bannolnám az accountjukat is. Mert mi az már?!
Csak lehet, hogy ezek azok az ifj. Vér Istvánok, akik pengettek pénzt is.Ez a gold cheat egyedül akkor lehet tisztességtelen előny*, ha az ezzel
feltuningolt kocsival mész TT-t a "világ ellen" ÉS másnak NINCS esélye,
hogy olyan feltuningolt kocsival menjen. Mondjuk az érdekesebb kérdés,
hogy ha valaki tele van dohánnyal, és mit neki egy pár száz dolcsi, amit
beleöl a játékba mikrotranzakciók útján tekinthető-e hasonló csalónak?!*: egyébként semmi előnyöd nem származik a tuningos kocsiból: úgyis
OLYAN ellenfeleket ad be csak a játék, hogy "izgalmas" legyen a futam.
Hozzád igazítja magát. Persze vagy sikerül, vagy nem! De az tuti, hogy
ha bénázol, akkor az a következő körben gyengébb ellenfelekhez vezet.
Ha meg jó vagy, akkor erősebbekhez: fullos kocsival is meg lehet szívni!
Az ellenfelek is mehettek fullos kocsival, akiket az AI "helyettesít". LOL.Ui: ha nem jöttek volna ezek az értelmetlen PR feltételek, és mellé még
az eszement tuning árak, talán sosem próbálom ki a cheatet. Csakhogy
elszállt a paci a fejlesztőkkel (vagy a kiadóval?), még több hasznot akart
a játékosokból kipréselni, és tette ezt tisztességtelen módszerekkel, és
aránytalanságokkal, meg össze-vissza szívatással... Csak egy példa: a
TT-ben a gyors újrakezdéshez "Drive" kell. Amiből adnak fél óránként 2-t.
Ha több kell, fizess. Ha többet akarsz feltöltetni, fizess: 50-100-200 gold
igényük volt először érte! Aztán valsz' rájöttek, hogy ezzel kevés embert
tudnak becsapni. (Engem 4 drive-ig sikerült.) 350 gold, 5 drive-ért = LOL.
Erre az új verzióban 20-40-60 gold kell összesen: 120 gold - örvendetes!
Csak egyrészt nem adják vissza annak, aki drágábban vette... Másrészt
meg jól telerakták olyan feltételekkel ill. autókkal, hogy többszáz gold is
kevés... Ahogy bostone írta: a világ összes pénze sem lenne elég nekik!Ezeket nem konkrétan neked írom, inkább Norbika88-nak, árnyalásképpen.
Norbika88: nyugodtan próbáld ki, de úgyis hamar szembesülni fogsz a
hajmeresztő dolgokkal. Az NEM játék, hogy már rögtön farmolnod kell,
ha az első szériából tovább akarsz jutni, márpedig ez a helyzet. Régen
még le sem voltak lockolva a szériák, így nem sorban se kellett menni.
(Ha egy kocsi megvolt, annak a szériája megnyílt. Most meg meg sem
veheted a kocsit sem, amíg a sorban eléggé előre nem mentél. Vagyis
hát egy módon mégis "jó pénzért". Fizess. Ingyenes? Nem igazán. (Ill.
rájöttek, hogy eddig túl könnyen lehetett haladni fizetés nélkül. Ennyi.) -
Zozzy94
tag
Nem vagyok rá büszke,sosem csináltam ilyet,de sajnos maga a játék "kényszerített" rá hogy ilyen módszerhez forduljak én is....nekem az elsődleges célom,hogy kipróbáljam mindegyik kocsit amit amúgy nagyon de nagyon sok játékban töltött több száz(!) órával tudtam volna csak elérni.....sztem nem minket kell csalóknak nevezni,hanem azokat akik végigmennek a pályán pár másodperc alatt.... mert azt nem mindenki tudja megcsinálni ellentétben egy full tuningos kocsit elérni....
Ja és,hogy érzékeltessem ezt a lehúzást....ugye 100 millám volt....és most van még 40(!) úgy,hogy van 33 kocsim és nincs mindegyik full tuningon.... ezelőtt volt 252 órám kb. és 28 millát gyűjtöttem 1803 arany mellett....egyszerűen besokaltam....: (
[ Szerkesztve ]
iPhone 12 Pro Max 256GB & AirPods Pro2
-
Lirion
addikt
Az a probléma, hogy a készítők lehetetlenné tették azt, hogy hatalmas összegek kifizetése nélkül tovább juss egy bizonyos szint után. Kb. 50% az, amit teljesíteni tudsz ingyen, onnan felfelé viszont több száz dollárra lesz szükséged. Kivéve ez alól az, ha az 1.0-s verzióval indultál és még az 1.2 előtt teljesítetted a 100%-ot, akkor még egy ideid a porsche updateben is tudsz haladni..
-
DigitXT
nagyúr
Aztán ki ellen csalunk? Ebben nincs multi. Ha nézted utóbbi
időben, hogy milyen lehúzássá vált, sírva röhögnél. Én spec.
18K-t elvertem a játékra apránként. De ez kevés. Most vagy
elköltesz egy nagyságrenddel többet, vagy farmolsz kb. egy
életen át. Vagy abbahagyod a játékot. Vagy cheatelsz. Mert
téged is átvertek, mikor gyökeresen megváltoztak feltételek.Ha most kezdted, akkor szerintem most hagyd is abba - uis
már nem olyan a játék, mint rég, amikor lehetett haladni...
Akkor elvittem ~78%-ig, beleölve 150-160 játékórát. Ez van:
el fogsz akadni olyan hülye feltételeken, hogy a hajad téped.Én szóltam.
-
Norbika88
senior tag
"..A jelenlévők egy része megajándékozta magát némi bónusszal.."
Kicsit védő beszédnek, tetszik. Azt tényt szépítve, hogy csaltok.
Na mondom kis BO2 multi után, (ami sajnos már hemzseg az x22-es kollégáktól) milyen fasza kis mulatság lesz ez. De most letörted a kedvem.
Amúgy egészségetekre.
Köszi az infót. -
bostone
addikt
Mit takar racing code??? Honnan lehet beszerezni és milyen előnyökkel jár?
-
skylaner
senior tag
Na én is megcsináltam a full upgradet a 66s Shelby Cobrara és összeírtam mennyibe is kóstált.
Agyeldobós.....
2.872.100R$ és 888 Gold vagy csak Golddal: 1659És mit kapunk ezért a csekély összegért?
Végsebesség: 265 --> 299
Gyorsulás: 4.1 --> 3.7
Féktáv: 36.5 --> 32.6
Tapadás?: 0.95 --> 1.2
PR: 23.1 --> 40.6Köszönjük
Most már örülök, hogy áttértem a hackelős verzióhoz.
-
Norbika88
senior tag
üdv!
van lehetőség valahogy grafikát állitani?galaxy s3 on nyomom, de tele van mikro laggal.ccleanerrel mar letakarítottam, at kapcsolatam replu modba, de semmi valtozas.
köszönöm[ Szerkesztve ]
-
DigitXT
nagyúr
Van jelentősége a felhőbe mentésnek, HA elfelejti az
eredményeidet... Nem a pénz a baj, hanem újra kéne
futni azokat a versenyeket: unalmas és időigényes...
(Nekem a tegnapi ~2 óra eredményem ment volna a
kukába, mert megint* hülye volt a játék. Szerencsére
a tanácsodra mindig mentek a felhőbe: ott megvolt.)*: teszem hozzá, hogy az 1.3 alatt most először.
-
Mela Kehes
addikt
Ha minden igaz, nálam (iOS) megmarad a jelenlegi állapot, csak ingyen vehetem meg a különböző csomagokat. Így nagyon nem kell belenyúlni a rendszerbe. Legalább nem kell az egészet az elejéről kezdenem. Már az sem érdekel, ha elveszik a mostani mentésem. Tojok rá, akkor inkább letörlöm.
"Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
Lirion
addikt
Először is, 100 millió golddal az összes pályát, versenyt, szériát, autót fel tudod oldani, igaz, ez belekerülhet vagy 20-30k goldba is, de hát futja rá.. Ja meg időbe, nekem az 1.2 összes autóját megvenni és fullra tuningolni volt vagy egy óra.
Másodszor, a felhőbe mentés semmi bajt nem okoz, nyugodtan csinálhatod, bár jelentősége nem sok van a csalás miatt. Nekem van egy offline mentésem, ahol minden autó megvan full tuninggal (igaz, csak 1.2-ig, az 1.3-at és 1.3.5-t nem raktam fel még egyszer sem), szóval ha mégis bármi történne a profilommal, max újra rakom a játékot, bemásolom a mentést és megyek ugyanúgy bármelyik versenyen, mint addig.
-
Zozzy94
tag
Oké ez megoldódott....feloldhatok bizonyos szériákat ha brutális árért megveszek egy kocsit amit ő kijelöl....már csak az a kérdés maradt hogy felmehetek-e netre hogyha menteni akarok ezzel az új 100 millás profillal?
-
Zozzy94
tag
Ja és még egy fontos dolog....ha nem akarom folytatni az előzővel akkor ezzel amivel most vagyok(100 milla...) nyugodtan fel mehetek netre és elmenthetem felhőbe?Vagy akkor összeomlik a játék mert érzékelnek engem vagy vmi...?Mert közben feltettem kipróbálás képpen Nem is ismerek magamra....
-
DigitXT
nagyúr
-
Zozzy94
tag
Kegyetlen árak.... egyre jobban közeledem ahhoz hogy újrakezdjem a hack-kel....a kérdésem az lenne, hogy akkor sorban kell majd haladni? Vagy esetleg arannyal fellehet oldani hogy hamarabb eljussak a jobb kocsikhoz?
[ Szerkesztve ]
-
DigitXT
nagyúr
Egy 800 órás, 300as szintü játékos kb. 3700 goldot gyűjtött össze
Ehhez a sz*ros (bocsánat) Kobrához, meg repkednek az ilyen 200-300
goldos "tuningok" - amik egyenként persze egy nagy lófüttyöt érnek.
Nem fényképeztem le az összeset, de kezdett elkerekedni a szemem!BODY
277 km/h -> 278 km/h
4.07s -> 4.07s
95 goldENGINE
292 km/h -> 295 km/h
3.83s -> 3.82s
130 goldENGINE
295 km/h -> 297 km/h
3.82s -> 3.81s
200 gold vagy 726,100 R$Végül az utsót linkeltem képen. Elmennek a... De tényleg. Idióta árak.
-
Lirion
addikt
válasz Mela Kehes #515 üzenetére
Én leragadtam az 1.1.12-nél (ios-en nem tudom a verziót, de az 1.2 előtti utolsó változat), ott össze lehet még szedni az összes kocsit belátható időn belül is és nincs semmilyen pr korlátozás, ami miatt valahol nem indulhatnék velük. Szóval azt még lehet vidáman 100%-ra teljesíteni valós pénzköltés nélkül is. Utána az 1.2-est is valszeg meg lehet csinálni, mert a szériák újra teljesítésével még egy vagonnyi gold összejönne, utána nem tudom, hogy állnék golddal. Egy 800 órás, 300as szintü játékos kb. 3700 goldot gyűjtött össze, szóval eléggé mission impossible-nek tűnik a dolog fizetés nélkül..
-
Dexxter182
tag
Frissítés óta hivatalosan nem kompatibilis a telefonommal és a kommentem is törölve lett, sőt szinte mindenkié
Nincs az a nagyon finom gulyásleves, amit ne lehetne elrontani egy csipetnyi szarral... @ http://ubisali.blog.hu/
-
Mela Kehes
addikt
Normál módon, pénz befizetés nélkül nem lehet annyit játszani, hogy ennyi pénz összegyűljön. Kijön a 4. rész és még akkor sem végeznék vele. Nem is lehet, hiszen folyamatosan frissítenek (ami nem baj), és így nem lehet a drága kocsikra összespórolni. Most már mindegy, holnap én is megkönnyítem a helyzetem.
"Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
icezozo
addikt
ha esetleg valakit érdekelne,akkor a BlackBerry Z10-en csodálatosan fút !
http://qwankido.hu/
-
DigitXT
nagyúr
Egyébként nem akarod tudni, hogy a '66-os Kobrának milyen tuning árai vannak:
pl. 300 gold egy század gyorsulásért, de fizetheted R$-ban is akár: potom 750K.Szerk: bocs, az az előző. Az utolsó motor tuning 300 gold, az előző csak 200...
Egyszerűen hihetetlen árak, amiket soha nem fog az ember összefarmolni.
(Mondjuk nem tudom, hogy ebben az esetben kell-e: van-e olyan PR feltételük.)[ Szerkesztve ]
-
Chosen
addikt
válasz Mela Kehes #509 üzenetére
Ááá értem. Mondjuk az a művelet se különösebben rövid. Persze egy hosszú szerviznél megéri, de egy 1-5 percesnél már gyorsabb lenne golddal.
-
Chosen
addikt
válasz Mela Kehes #498 üzenetére
Az pont cash bónuszt ad ami nekem nem kell. Nekem csak gold/credit/coin nem is tudom minek hívják kellene csak, úgy hogy a jelenlegi mentésem megmaradjon.
-
Zozzy94
tag
válasz Dexxter182 #502 üzenetére
Tudtam én hogy nem az erősségem az ilyenek Szal inkább ha valakinek lesz úgy ideje,akkor legyen szíves szájbarágósan elmagyarázni.Köszönöm! Lehet megpróbálkozom majd ezzel....mert jelenleg most kéne kb. 10 milla meg kb. 2500 gold
[ Szerkesztve ]
-
Zozzy94
tag
Hmm...végülis nem tűnik lehetetlen küldetésnek,lehet megtudnám csinálni Köszönöm
Szóval...ha megvan ez a bemásolás és közben az eredetit is kitettem vhova,vagy felhőbe mentettem,utána belépek a játékba és teljesen előröl kezdem csak 100 millával ha jól értem....és ha mondjuk a felhőből leszedem a legutóbbi mentésem akkor van 100 millám csak azzal a mentéssel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Windows 11
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen autót vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Call of Duty: Black Ops 6
- Otthoni hálózat és internet megosztás