- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- bambano: Bambanő háza tája
- Rák
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
Új hozzászólás Aktív témák
-
sallai97
csendes tag
válasz
sallai97 #165 üzenetére
Végül le egyszerűsítettem a dolgot. Vettem egy 1TB-os Seagate 2.5-ös vinyót, és azt dugtam rá a tápos HUB-ra. Probléma mentes a dolog. A cikk alapján elkezdtem csinálni a dolgokat, persze jóval nehezebb volt, valamiért nem sikerült fel erőszakolni az arch linuxot még NOOB telepítővel sem. Így maradt a Raspbian.
A minidlna-t még finomítani kell, a transmission-nel akadtak sebességi problémák, de egy kis órajel emelés után elmúlt. A SAMBA az úgy ahogy van rossz, nem tudom miért, arra is rá kell nézzek. A másik probléma ami adódott az az hogy kint a nappaliban már vagy gyenge a wifi jel vagy maga a router nem bírja el(egyszerű TL-WR841N), de néhány percenként meg akad a film(7 GB,.MKV). Elképzelhető hogy erősebb router-re kell beruházzak
-
vjozsef
senior tag
válasz
sallai97 #157 üzenetére
Egyebkent most jut eszembe:
Miert nem veszel egy USB-s kulso, HDD racket, lecsupasztido hogy csak az elektronika maradjon es maris kesz. Van hozza 12V-os tapod, es egy USB-SATA atalakitod, ennyi. Tap a kulso taplalashoz kell, es akkor a 3,5"-os hdd is megy. Amugy USB 5V-.ot ad le, tehat a 3,5"-os hdd csak annyival nem fog menni. 2,5"-os hdd-nel van ra esely.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo A sokoldalú Raspberry Pi mint mindenes háziszerver linux alapokon: torrent, multimédia, backup és ami még kellhet.
- Telekom mobilszolgáltatások
- Robot fűnyírók
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Fedora Linux
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Milyen autót vegyek?
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest