- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Hmm tényleg sok gépelési hiba csúszott bele. Bocs, átolvastam és javítgattam...
Nem mentség, de most hogy a hsz-t gépelem észrevettem, hogy merül az ellem a rádiós billentyűzetben, és kiamardnak betűk, aztán mikor visszapislantok hogy lemaradt akkor könnyen melléütük ott ahol épp járok a szövegben...
A LY/J ellen meg nyílt tiltakozást folytatok.(#1) - Résen szoktam lenni hogy legyenek CD-kulcsaim a Windows RC-khez, és ne csússzak le a zárt béta driverekről se (mint ez a catalyst se nagyon van kint neten amit itt használtam).
De konkrétan ezt a Milestone 1-et torrentről húztam le, ezért sem ált rendelkezésemre az óhalytott 64-bites változat. Ha majd legalább béta stádiumba lép tuti lesz 64-es és ekár CD-kulcsot is lehet hozzá eszkábálni (november magassága).(#4) - Te tudod, de akkor az legyen egy GTX-280...
(#3) - Itt se feltétlen kell vacakolni, csak ha mégse menne pöccre, homogén rendszerrel meg persze még kevesebb a gond.
(#6) - Mint írtam, ez még szinte Vista, a rendszerkövetelménye is ugyanaz. Csak már tud pár ilyesmi apróságot amit a Vistában elsunnyogtak, lehagytak aztán a szemükre lett hányva...
(#7) - Nekieshetsz.
(#8) - Az NGO féle wrapper valószinűleg csak 1 kártyával megy majd, pedig az egy nagy + kissebb dedikált kártya gyorsabb... Amúgy nemtudom mi van Regeneration-al, megpróbáltam vele felvenni a kapcsolatot, baszik visszaírni a pm-jeimre... (anyit se ír hogy hagyjam békén, többet nem írok neki...)
(#17) - Direkt számoltam végig az összes kódnevet, hátha legalább az egyik ismerős lesz valakinek.
(#24) - Jaja, miután Regeneration baszott visszaírni pm-ben beküldtem pár screenhotot a fórumra, és nekemsett a nép.
(#27) - Na a testRÉS az kivételesen szándékos poén volt, nem elgépelés.
(#26) - Nem olyan bizots, most vontam le a következtetést hogy a 8500GT kb annyit tud PCI-E 4x-en keresztül mint az Ageia kártya öreg PCI-on át. Szóval nem biztos hogy limites lenne. De tényleg jobb ötlet egy PCI-E 1x-es graforce is mint a sima PCI-os.
Akinek nem válaszoltam az vagy kapott választ mástól, vagy én se tudok mit mondani.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest