- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neoka
aktív tag
sziasztok!
Ezt is lehetne használni ilyenre?
EN8400GS SILENT/P/HTP/512M
-
E1even
senior tag
Eladó egy új Asus GeForce GT 240 512MB GDDR5 videokártya 3 év garanciával. Kiválóan alkalmas PhysX társkártyának.
-
creation
senior tag
Hello!
Leírásban win7 alatt másképp megy...
Én is ezzel szenvedtem 3 napot, mire feldühödtem...
Megoldás a physix beállítására:
ATI kártya kivesz, csak Nvidia hagy bent a másodlagos foglalatban. És erről boot, ha fent a driver megjelenik az opció, bármely driverrel. Helye a 3d beállításokban a 3. helyen lesz.
Beállítod hogy physix az nvidia kártyáról mejen, majd gép resi, visszanázed valóban arról megy e... aztán gép kikapcs, ATI betesz, Boot tetszőlegesen, de mivel ATI a primary-be / master-be kerül így vaszeg arról jön majd asztal, ha nem akkor ATI driver felrak, és beállítod srceen resolution menüpont alatt ATI-t elsődlegesnek, majd Nvidia képét visszavesz 800X600 és felteszed a bal felső sarokba (ennek igen egyszerű az oka, ide tényleg ritkán kóborol az egér) Majd gép resi, és boldogan míg meg nem.
Ha gondod van akkor adatlapomon vannak adataim, skype me
-
iday
aktív tag
Hali.
Valamiért nem akar sikerülni nekem ez a Physix.
Ati HD4850 + 8500Gt lenne a párositásom.
Végigolvastam, a leirt nvidia drivert tettem fel, physix szoftvert is.
1.03 és 1.04 patch-el is probáltam.
2. képernyö be van kapcsolva az nvidia karinak is. Monitor nincs rajta.
Nem jelent meg eggyikkel se a pyhsix opcio.
Win7 64bit alatt probálom.Mit szurtam el?
-
creation
senior tag
Kár hogy a cikk képei már nem élnek... mi lenne ha találnának a kedves cikkírók egy fix tárhelyet maguknak, regelve mondjuk egy ATW-re vagy felkínálna egy kis helyet a PH?
-
Csakii
csendes tag
Üdv
Próbált már valaki egy ATI 48xx-as kártyát és egy integrált Nvidia 8100-ast összebarátkoztatni? Vajon ez így mehet PhysX-szel?
csakii
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1145G7 8/256 FHD IRIS Xe
- Apple IPad pro 12.9 4th gen 256GB wifi+sim 97%-os Gyári akku
- PlayStation 5 (PS5.) SLIM 1TB. SSD. Digital Edition & Sony PlayStation VR2. Virtuális szemüveg.
- Dell Precision 3580 i7-1370P//32GB DDR5 RAM// 1TB SSD/ RTX A500
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3130, 94% Akkumulátor
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új FULL HD webkamera + Számla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest