- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- borg25: Kórházi beszámoló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- weiss: Pant* rant
Új hozzászólás Aktív témák
-
dezz
nagyúr
Elnézést, most nincs időm elolvasni ezt a nem rövid írást, és a 99 hsz-t, csak azt szeretném kérdezni, itt is kijött a CPU határoltság, aminek a híre járja a neten? Mármint, hogy a Physix kártya alkalmazásához képest jóval nagyobb a CPU terheltség.
-
janos666
nagyúr
válasz
toth_janika #97 üzenetére
UT3-ban csak a speckó Physx mapok (külön letölthető pack) fogják zúzatni a fizikát. Inkább a most őszre esedékes nagyobb nevek miatt érdemes felkészülni a Physxre. És egy 8600GT sokkal jobb megoldás. Egyrészt a 2006-os Aigei kártya mai szemmel erőtlen, neccesen lenne elég a Geforce Physx-re érkező játékoknak (itt is írtam a 8500GT picit gyorsabb mint az Ageia, mégse elég az UT3-nak csak a warmongernek), másrészt drágább is, harmadrészt pedig magyarországon sokkal nehezebb hozzájutni akár újonann, akár használtan.
-
janos666
nagyúr
válasz
toth_janika #95 üzenetére
Milyen alaplapod van? Ha akad rajta 2. PCI-E slot jobban jársz egy újabb Geforceval. (olcsóbb és jobb egy 8600GT)
Egy Ageia kártya akár még lassabb is lehet mitha a 8800GT együtt számolna mindent. (programtól függően néhol picit gyorsíthat, néhol ugyanolyan lesz, néhol még kicsit lassabb is...)Egyszer láttam egy ph bazárban 30k-ért egy használt BFG-t. De egy használt 8600GT meg 10k...
-
janos666
nagyúr
válasz
toth_janika #92 üzenetére
Akkor hogy nem találsz mellé egy 8600GT/GTS-t? (ilyen régi kis kártyáknál ph aprón feleannyi használtan mintha egy boltból hozod ki ahol még le vannak maradva az árak)
-
elvi síkon egyetértek Veled, viszont tapasztalatból mondom, hogy stílus, helyesírás és koherencia tekintetében közel tökéletessé tenni egy ilyen cikket kb. + 1-1.5-szer annyi idő, mint megírni. én a magam részéről ezt az extrát mindig beleteszem, de ennek ellenére sem tudok elítélni valakit, ha nem ennyire maximalista...
sparrow:
-
janos666
nagyúr
válasz
toth_janika #90 üzenetére
Olyat ami a cikkben van bárhol (geforceot). Ageia félét (ami kevésbé javasolt ha módod van a geforcera) azt bepróbálhatod ph aprón ha valaki eladná geforce miatt, meg googlevel. Azthiszem van aki hoz magyarországra, de nem sokan. (mármint nem sok boltban tudják mia az)
-
toth_janika
őstag
Hello!
Hülye kérdésem lesz!Hol tudok venni ilyen Physx kártyát?
-
joshua7
veterán
válasz
horvathkrisz #86 üzenetére
Ahhoz aztán marha sok köze van a tökéletességnek, h valaki helyesen írjon. Lol.
Inkább úgy fogalmaznék, h az igényesség egyik ismérve. -
törölt tag
válasz
horvathkrisz #86 üzenetére
Ő lehet tökéletes. Én nem vagyok az, mert hiányoznak belőlem a hibák!
-
joshua7
veterán
Valóban megfelelő módját kell választani a reagálásnak ilyen esetben, de ettől függetlenül, ha valaki publikál valamit, ki is kerül címlapra, illik lehetőleg hibák nélkül írnia. Azért elég nagy szegénységi bizonyítvány az illetőről, aki erre nem képes. Itt most nem konkrétan a topikgazdára gondolok, hanem úgy általában.
-
cizoe
őstag
Addig fontos a helyesírás , amíg nem súrorlja egy szakmai írásban az olvashatatlanság határát. Ezesetben szerintem ez nem áll fent. Pedig mondhatnék pár dolgot, ami javításra szorul, de nem teszem. Persze amennyire tudunk, törekedjünk a jó helyesírásra, 1-2mp végigfuttatni egy ellenőrzést.
PhysX suxxx!
Viszont neked janos666 mester grat az írásért, de remélem maradsz a sitheknél!
-
Đ@n!
tag
Ha valakit zavar a helyesírás hiánya akkor minek olvassa el a dolgot? Jah, hogy azért érdekes a dolog és a lényeget ő is leszűri belőle, valamint megspóról egy pár 10ezrest... Nem tudom miről beszélünk itt amikor valaki leír 1 cikket rögtön jönnek a winner_hun féle okoskodó emberek, hogy milyen katasztrófális a helyesírás és, hogy rögtön de izibe mindent eldobva a cikk írója javítsa. Ez egy számítástechnikai írás. Aki mindenképpen bele akar kötni valamibe menjen az OEM vagy mittudomén melyik oldalra és keresgéljen ott.
És, hogy ON is legyen megvan a 8800GT meg a programok, tehát holnap átadom magamat a tesztelésnek
Köszönöm még1x az írást nekem sokat segített!!
-
$p@rr0w
őstag
Sőt nemsokára megnyitja kapuit Prohardver Lektori Iroda, az alkalmazottak itt teszik meg első szárnycsapásaikat.
(#79) janos666: Ne viccelj, mindjárt csöngetnek nálad a GLS futárok a házhoz szállított logopédussal.
mod: gbors ezen olyant szakadtam hogy rakom aláírásba ha nem baj.
-
Remek cikk!
örömmel látom, hogy a pH!-n lebzsel a teljes Grétsy László amatőr nyelvművelő kör
-
$p@rr0w
őstag
Nagyon érdekes hiánypótló írás, köszönet érte.
Nézek is használt 8600GT-t...
-
janos666
nagyúr
Ha a TOP5 dobozban lévő logóra gondolsz azt nem én csináltam, korábbi munka, és az rendelte hozzá aki berakta a TOP dobozba. (gondolom a házigazda)
Viszont ha így szóbakerült szerintem nem passzol túlzottan a cikkhez. Itt épp barátkoztatom a két kártyát, nem összemérem őket. (mint az a korábbi cikk amihez ez a kis kép készült) Jobb lett volna ha a két figura csak kezetfog, de a bombát lemaszkírozzuk, és odabiggyesztünk egy apró Physx logót valahova. Már mindegy... -
sanzi89
addikt
Nagyon jó a cikk, de a legjobb a logo.
-
ELP2
csendes tag
Eddigi legizgalmasabb írás. Grat.
Még az lenne az érdekes, ha lenne az nv-nek egy normális teljesítményű integrált vga-ja saját rammal, és azt lehetne physx-nek használni. -
Đ@n!
tag
Holnap szerzek egy 8800GT-t és csinálok egy tesztet az új windózzal
Köszi az infót sokat segített
-
janos666
nagyúr
Javítottam pár LY-t, meg kb 15 gépelési hibát, tényleg nem volt túl szép első nap.
Nem sikerült beüzemelni Vista alatt, a PNP fileok átmásolása semmit sem változtatott. (pedig PlugAndPlay enumeration hibát ír). De most egy darabig nem fogok vele csinálni semmit, mert ettől teljesen fügetlenül, simán egy Vista restart közben szétesett a RAID tömböm. (elleszek vele 1-2 napig mire kinyerem az adatokat hogy újra összedobhassam, 1 évig bírta...)
-
Úristen mennyi kötözködős vad bar***m van ph-n
Én azt mondom :
Király hogy vannak még emberek akik értelmes dolgokat is tudnak írni logouton ...
és mindenkinek örülni kéne hogy össze dobott egy ilyen gyors how to..t ,aki meg leszarja vagy kötözködik mennyen máshová fórumozni ... -
Oliverda
titán
Kíváncsi leszek hogy a Havok mit fog tudni, és milyen lesz a támogatottsága. Arra pedig méginkább hogy a következő generációs alaplapi nForce/AMD IGP-k esetleg képesek lesznek-e majd valamilyen elfogadható szinten magukra venni a PPU-k szerepét. Ha megfelelő lesz az előrelépés akkor a következő nV IGP-k elérhetik a jelenlegi GF 8500 szintjét és az AMD következő generációs RD8xx chipkészletét sem kell majd félteni szerintem.
-
janos666
nagyúr
Nem aharagszom arra aki eddig kérdezett. DE! Kérdéseket inkább IDE vagy a Geforce PhysX topikba kérnék, mert rémisztően megnőtt a privátüzijeim száma a cikkem óta és uncsi copy-pastelni mindenkinek régebbi üzenetekből a válaszokat mikor 6-an kérdik ugyanazt...
-
winfier
senior tag
Grat
Már régota kerestem ehez hasonló írást
THX -
janos666
nagyúr
A képek valóbasz szerkesztve vannak, de csak vágtam belőlük, hozzá nem adtam. Mivel ki van terjesztve az asztalom mindkét GPU-ra így két windows asztalom is van különböző felbontásokkal, a print screen gomb megnyomása mindkettőt rögzíti abban a pozícióban ahogy én elhelyezem az asztalbővítményt. (ugyan az mintha 2 vagy 3 külön monitorom is lenne...) Tehát az 1920x1200-as elsődleges asztal mellé (vagy alá, fölé, ahova elhelyezem, de valahol lennie kell) mindíg beficcen egy csont üres (se ikonok, se starmenü, csak üres desktop háttér) második asztal is. Ezt igyekeztem levágni, hogy ne okozzon félreértést (mert én se látom soha azt az asztalt hacsak át nem váltom a monitor bemenetét, de nincs is ott semmi látnivaló, mert az a másodlagos asztal, oda csak akkor kerül ablak ha direkt áthúzom oda az elsődlegesről, nem akartam hogy a jobb felső sarokban ott ficegjen egy 800x600-as üres windows háttér, alatta meg kitöltő feketeség 1200 képpontig...) De úgy tűnik a paintnak nem mindíg sikerül a megfelelő szélességre vágni a képet.
A CPU mindíg 3,6Ghz-en ment, csak az ESIST és C1 Enchanced Halt engedélyezése miatt visszaveszi a szorzót 8-ról 6-ra mikor nincs eléggé terhelve a proci.
-
L OuiSe
csendes tag
Gratula.
Nagyszerű teszt. -
luw2win
őstag
Hihetetlen jó irás!
Ha egyszer lesz pénzem akk mindenféleképpen megcsinálom...
Addigra talán mérséklődnek az árak -
Enton
addikt
Én gondolkoztam egy sima 8800 GT-s AMD-s cpu-s fiziksz bemutatón, ilyen párosítással a lehetőségek hiányában nem igazán élhetek.
De lehet összedobom mégis, habár én az igazándiból arra akarok fényt deríteni hogy mennyire éri meg (jelenleg) ezekben és (esetleg majd, főleg UT3+ motoros játékokkal) más programokban a fiziksz használata, esetleg később bővíteni egy második (8500GT 8600GT) karival hogy dedikált fiziksz kártya is legyen!Viszont egy kicsit belenyultál a resetelgetésbe (gondolom én ez volt a baj), de ez a két kép nem csak a 8500GT órajelében különbözik:
Alap 8500 : [link] itt cpu:3.7GHz
Tuning 8500 : [link] Itt már alapot mutat a GPUz azaz cpu:2.7GHz
Lehet, hogy emiatt nem volt tényleges különbség???Az is vicces, hogy, hogy sikerült csak a Win legujabb verziójával rendes 1920*1200-es képet lőnöd, a többinél nagyobb a kép pár pixellel, ez egy érdekes dolog!
-
janos666
nagyúr
Nem, először én is arra páályáztam.
Majd holnap szétkúrom a Vistámat a windows7 pnpenum filejaival és kiderül úgy történik-e valami kékhalálon kívül.Ha nem részemről annyi hogy újabb Windows 7 is kerül majd ki netre mire jönnek a physx-es játékok. Meg amúgy is lehet hogy upgradelnem kell 8600GT-re. (ha az UT3-at és nem a warmongert veszem mérvadónak, fel kéne már tennem a GRAW2-t is...)
-
janos666
nagyúr
-
janos666
nagyúr
Iránymutatásnak jó, hogy senki se akarjon 8400GS-t betuszkolni a GTX-260 mellé, és hogy Ageia kártyára se ácsingózzunk egy GTX-280 birtokában, mert az még lassabb is lehet mintha egyedül hagynánk (illetve ide is rossz ötlet a 8500GT is...), de egy 8800GTS mellé elég lesz a 8600GT is. (az javít rajta mert nem folytja le a grafikázós GPU-t a fizika is és nincs akkora éhsége a GTS-nek hogy 200FPS-re való pozíciót kikéne számoltatni a physx kártyával...)
-
proci985
MODERÁTOR
jó írás, faviccestül és elgépelésestül is. anno valamelyik topikban volt is egy felvetés, és tanakodtunk a problémán, hogy vajon megoldható lenne e ez a dolog... ezek szerint igen
lehet be kéne szerezni megint egy második vinyót tesztrendszernek...;D
-
tomio
tag
Az állam leesett
Ez hogy jutott eszedbe
Bár igaz telis-tele van helyesírási és fogalmazási hibákkal, azért le a kalappal!!!!
-
Xaels
félisten
Nekem teljes mértékben lejött minden
Amúgy meg tudlak érteni, hogy ilyen lett. Én is mindig totál be vagyok zsongva ha valami olyannak kezdek neki ami teljesen új számomra és ha az még valami egyedi/extrém dolog akkor meg pláne. Ha lenne időm, meg hátterem én is nekiesnék teszteket csinálgatni, számítógépeket építenék éjjel-nappal. Bár lehet már akkor is örülnék mint majom a farkának, hogyha olyan melót találnék a mostani helyett aminek van köze a PC-hez.
-
janos666
nagyúr
A téma ilyen csapongó hozzáállást hozott ki belőlem. Amúgy nem is szántam túl nagy és kerek cikknek, csak hír féleségnek hogy ilyen is van, ha tudtam volna hogy TOP5 írás lesz belőle kerekebbre foglamazom és nem hagyom benne a gépelési hibákat meg a favicceket se.
Már mindegy, remélem azért a lényeg lejön. -
janos666
nagyúr
Nézegettem pl. Vantage eredményeket és egyéb Physx benchmark eredményeket Ageia kártyákkal, és más Geforce mellé rakott physx-re dedikált geforceokkal és ebből ezt szűrtem le. Az Ageia kártyák egy 4Ghz-es Quaddal 26 FPS körül futnak. Nálam 2 maggal 3,6Ghz-es CPU-val tuningolatlanul kicsit kevesebbet hozott a 8500GT, tuningolva pedig többet, szóval erősen oda saccolható...
Meg pl összevethető közelségben van a tuningolt 4870-em egy alap GTX-280al vagy GTX-260al amikről találtam Ageiaás eredményeket is... -
Rover623
félisten
Maxi riszpekt a hibrid rendszer kipróbálásáért...
De: az nem egészen világos, hogy milyen infók/tapasztalatok alapján mondod hogy a 8400GS/8500GT hozza egy Physix kártya teljesítményét... -
yx
csendes tag
ez nagyon jó, és érdekes lett.
grat -
Xaels
félisten
Remek írás gratulálok
Nekem összesen annyi hozzáfűzni valóm van az egészhez, h néhol lehetett volna kicsit kerekebben fogalmazni ill. talán kevésbé elkapkodva. Néhol olyan szedett-vedett lett és nehéz volt rájönni, hogy mire akartál kilyukadni. De tényleg minden tiszteletem a tiéd amiért ezt a kaliberű cikket megírtad
-
Bermi
aktív tag
nagyon komoly, eddig én nem hallottam ilyenről, sőt kifejezetten bosszankodtam, mikor megjelent a nv-nél a physx támogatás.
úgy éreztem erről lemaradok, pedig megnéztem volna, hogy mit megy, milyen haszna van, már régen is érdekelt, de sajnáltam kiadni 30-40e-t egy physx kártyáért.na de most veszek egy 8600gt és kipróbálom, hála a cikkírónak és a részletes bemutatónak.
thx
-
janos666
nagyúr
válasz
stargazer #32 üzenetére
Kell egy nv kártya. Olvasd át újra. Annyi hogy felrakod a 177.83-as forcewaret, tetszőleges Catalystot, elindítod a FluendMarkor hogy beegye magát a rendszerbe mint PPU és megy is. A teljesítményről nem tudok nyilatkozni, de működni fog PCI-E 1x vagy sima PCI-os geforceval is ha az CUDA kompatibilis.
-
stargazer
senior tag
nekem nem volt most végülis egészen világos hogy milyen driver vagy mifene kell ahhoz hogy ez működjön? mert ha jó akkor a dolog akkor lehet hogy beruháznék egy társkártyába (ohh most jut eszembe, akkor ehhez crossfire vagy SLI képes alaplap kell? vagy elég ha van egy másik nem olyan gyors pcie slot?). most végülis az egyik kártya mindenképp nvidia kell legyen, vagy lehetne mindkettő radeon?
-
janos666
nagyúr
Segíthetnétek gondolkozni.
Ha a Windows 7 segítségével beláttuk hogy a rendelkezésre álló Vistához készült WDDM driverek képesek egyszerre futni akkor mostantól csakis egy biztosítékot kell keresnünk a Vistában ami mégse engedi elindítani a 2.-at.
Én hasraütésből úgy tippelek a Plug-And-Play Device Enumerator szolgáltatás dönt arról hogy zöld lámpát kap-e az eszköz az induláshoz. Mi lenne ha implantálnám a Vienna pnpenum dll-jeit Vistába?Vagy van jobb ötlet, esetleg ellenérv? Tipp hogy pontosan mely fileok kellenének? A pnpsetup.dll, PnPutil.exe, PNPXAssoc.dll, PNPXAssocPrx.dll, pnpui.dll csokor jól hangzik?
-
janos666
nagyúr
Hmm tényleg sok gépelési hiba csúszott bele. Bocs, átolvastam és javítgattam...
Nem mentség, de most hogy a hsz-t gépelem észrevettem, hogy merül az ellem a rádiós billentyűzetben, és kiamardnak betűk, aztán mikor visszapislantok hogy lemaradt akkor könnyen melléütük ott ahol épp járok a szövegben...
A LY/J ellen meg nyílt tiltakozást folytatok.(#1) - Résen szoktam lenni hogy legyenek CD-kulcsaim a Windows RC-khez, és ne csússzak le a zárt béta driverekről se (mint ez a catalyst se nagyon van kint neten amit itt használtam).
De konkrétan ezt a Milestone 1-et torrentről húztam le, ezért sem ált rendelkezésemre az óhalytott 64-bites változat. Ha majd legalább béta stádiumba lép tuti lesz 64-es és ekár CD-kulcsot is lehet hozzá eszkábálni (november magassága).(#4) - Te tudod, de akkor az legyen egy GTX-280...
(#3) - Itt se feltétlen kell vacakolni, csak ha mégse menne pöccre, homogén rendszerrel meg persze még kevesebb a gond.
(#6) - Mint írtam, ez még szinte Vista, a rendszerkövetelménye is ugyanaz. Csak már tud pár ilyesmi apróságot amit a Vistában elsunnyogtak, lehagytak aztán a szemükre lett hányva...
(#7) - Nekieshetsz.
(#8) - Az NGO féle wrapper valószinűleg csak 1 kártyával megy majd, pedig az egy nagy + kissebb dedikált kártya gyorsabb... Amúgy nemtudom mi van Regeneration-al, megpróbáltam vele felvenni a kapcsolatot, baszik visszaírni a pm-jeimre... (anyit se ír hogy hagyjam békén, többet nem írok neki...)
(#17) - Direkt számoltam végig az összes kódnevet, hátha legalább az egyik ismerős lesz valakinek.
(#24) - Jaja, miután Regeneration baszott visszaírni pm-ben beküldtem pár screenhotot a fórumra, és nekemsett a nép.
(#27) - Na a testRÉS az kivételesen szándékos poén volt, nem elgépelés.
(#26) - Nem olyan bizots, most vontam le a következtetést hogy a 8500GT kb annyit tud PCI-E 4x-en keresztül mint az Ageia kártya öreg PCI-on át. Szóval nem biztos hogy limites lenne. De tényleg jobb ötlet egy PCI-E 1x-es graforce is mint a sima PCI-os.
Akinek nem válaszoltam az vagy kapott választ mástól, vagy én se tudok mit mondani.
-
Peter789
senior tag
remek ötlet, majd ha odáig jutunk hogy nem kell 2 monitor és a bűvészkedés a dologhoz akkor lehet én is belevetem magam.... nagy nagy
a vállalkozószellemednek
egy kis javítés tényleg ráférne az írásra, nekem ez a kedvencem:
" a FluidMarktól sem bizsereg egyik testrésed sem? " -
joi29
őstag
-Elismerésem gratulálok, igazán tartalmas cikk.
ui. a hiba vadászok meg...
-
azbest
félisten
Látom belegázoltál pár ember lelkébe az ngohq-n
stargazer:
Talán egyszer, ha kiadják a wrappert radeonhoz, addig társkártyás módi lehet esetleg -
stargazer
senior tag
állatul hangzik!
egy kártyával (akár radeonnal) is ki lehet használni ezt a physics-témát, ha elég erős hozzá a vga? mondjuk egy 4850-essel?
-
Typhoon47
senior tag
Mekkora elborult elme vagy
Respect!
Igen, a helyesírás finom szólva nem a legjobb, de engem nem zavart, nem vészes
-
tcp
tag
rengeteg az élgépelési hiba is, borzasztóan rontja a szöveg olvashatóságát
Milestone 1-et pedig a legnagyobb MS partnerek kaptak ez év januárjában. Elvileg ezek közül kering egy pár darab torrent oldalakon.Egyébként ez nem egy szinte Vista, hanem gyakorlatilag egy Vista, amiben 1-2 komponenst már lecseréltek, igazából egyféle hibrid, hogy lehessen nézegetni a partnereknek, hogy mi lesz a jövő iránya.
-
ajánlom a cikkíró figyelmébe:
Korrektúra lehetőség a Logout-on -
jerry311
nagyúr
"felylesztők"???
Anyám borogass!!!
Aki nem tudja használni a helyesírás ellenőrzőt, az inkább ne is írjon semmit!Egyáltalán elolvastad a saját cikkedet?
-
BloodyEddie
őstag
Ez frenetikus lett
Pont ilyesmit kerestem, mivel én is radeonra ruháztam be, remélem ezért nem kell végleg megválnom a fizikától, ezekszerint nem
-
törölt tag
Windows 7-hez a torrent oldalakon keresztül lehet hozzájutni, de az a build, amit Ő használt már "lejárt". Rendszer-követelménye még szinte ugyanaz, mint a Vistaé, mivel eddig még nem sokban különbözik tőle.
Cikkíróhoz: Írásodban több kódnevet is használtál az új Windows ismertetéséhez, ami kicsit bajos, mert ezzel a több kódnévvel megkavarhatod az olvasókat, és az új Windowst "eddig hivatalosan" Windows 7-nek hívják. A Blackcomb és a Vienna kódnév már nem aktuális. Ha jól tudom a Blackcombot azokban az időkben használták, mikor még végleges Vista sem volt, Vienna kódnéven pedig a végleges Vista kiadása után kezdték el feljeszteni az új Windowst. Tehát egyelőre az a helyes név, hogy Windows 7.
Amúgy nagyon jó írás, grat, kicsit egészségesen őrült, hogy ATI kártya mellé nVidia, mint másodhegedűs fizikás.
Ne vedd sértésnek, de ha igénybe vennéd Viszlát önkéntes segítségét a korrektúrát illetően, akkor még jobb lesz az írásod.
-
PuMbA
titán
Ennek a dolognak akkor működnie kéne mindenféle alaplapon? Ugyanis létezik sima PCI-os 8500GT és akkor nem kell 2 PCI-E slot...
-
Superman
nagyúr
Ami a Winows7 kódnév alatt futó korai Windows fejlesztői változatot illeti, már jó ideje kinn van a neten egy lejárt verzió, ami működésre bírható, mondjuk így, mint anno a Vista esetében, amikor még Longhorn néven jöttek ki a korai változatok.
-
rudi
nagyúr
válasz
TomBoy1986 #13 üzenetére
Nem három játékról van itt szó, hanem arról hogy az elég jelentős (halom játékhoz használják, és fogják használni a jövőben) Unreal Engine támogatja, akárcsak a szintén érdekes Gamebryo (CIV IV, Elder Scrolls sorozat és egyebe képül rá). Jelenleg a csúcs VGA-k már csak olyan felbontásokban VGA limitesek, ahová legalább 24, de inkább 30 hüvelykes TFT kell - lásd HD 4800-as tesztjeink.
-
TomBoy1986
veterán
Ezért a három játékért továbbra sem látom semmi értelmét a Physicsnek végfelhasználói szinten. Általában a játékok VGA limitesek, s nem CPU, így még 1-et beállítani kvázi CPU-nak, szerintem értelmetlen - még akkor is, ha több a hópihe.
Viszont érdekes a dolog, hogy működésre bírható.
Amúgy 64 botos botmatch UT3-ban nálam 50 FPS-t ad átlagban, s a minimum 30 FPS, amit nem látni még "szaggatásnak" (nekem csak egy 3870-em van). Pedig ez 64 bot.És sajnos tele van elírással a cikk, majd nézd még át. Van ahol hiányzik egy-egy "nem" is.
-
toyone
őstag
nice grat
-
edipqe
senior tag
minden elismerésem a tied!
a helyesírás és elírás miatt fanyalgókkal meg ne törődj.
-
nixx-21
őstag
hattttalmas reszpekt!!!!!!!!
amúgy gondolom helyesírásokat ki fogja javítani de itt nem az a lényeg
Windows 7 engem is érdekel honnan van meg a követelmények stb......amugy én is várom a radeonos PhysX-et elvielg dolgonak rajta(Havokkal mi van nem csinálnak valamit?) -
bolondember
MODERÁTOR
a cikk maga alapvetően enm rossz, de nekem kiverte a szemem az ilyenek, mint
"felylesztők" és társai...futtass már egy helyesírásellenőrzőt a cikken - mert amúgy nem rossz...
-
azbest
félisten
Te nem vagy normális
gratulálok
Talán lesz moddolt driver ati kártyákhoz is, amivel tudnak Physx-et számolni... de élesben még enm látta senki, csak az aki állítólag megcsinálta.
Minden esetre jópofa dolog vegyes rendszerben használni, bár nem tudom hogy trükközés is megoldható lesz e valaha. Már azért is érdemes volt elolvasnom, hogy megtudjam nem kezeli a többféle kártyát a vista... ezért nem tudtam akkor összehozni alatta s3triót és integrált nvidiát...
-
Macilaci457
őstag
Tele van elgépeléssel (?) Szörnyű olvasni. Majd ha kijavították elolvasom!
-
h_rowley
tag
Tényleg h jutottál hozzá a Windows 7-hez? Mi a minimum rendszerlkövetelménye annak?
-
Shrike7973
senior tag
Hatalmas riszpekt a cikk megírójának.
Egy két elírás van de a tartalom adja.. -
Qru
MODERÁTOR
Grat, jó kis írás! Ezek szerint akkor a 8800GTS 512-őm mellé beteszek egy sima 8600GT-t például (CF lapom van) és mennifog a dolog?! Tetszik az ötlet...
mod: És akkor a driverrel sem kell vacakolni annyit gondolom, mint ha Radit meg Gef-et kevernél...
-
MarioAna
senior tag
Érdekes írás valóban. Nekem eszembe sem jutna ATi mellé nVidia-t rakni, de ez ízlés dolga
.
Viszont sok benne az elgépelés, Viszlát kolléga vállal korrektúrát, szerintem keresd meg, ez csak egy jótanács.
-
A windows7-hey hogy jutottál hozzá? Bárki hozzájuthat, vagy te valami teszter vagy?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- BestBuy topik
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Ingatlanos topic!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen autót vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Lassan tálalható a hardverpecsenye
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- A Legújabb! Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- Lenovo v15 g2 Ryzen 5 5500U 16gb ram 512ssd FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest