Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lompos48
nagyúr
legfeljebb most üvegessel vágatom le
Csak azt ne! Ha van aki nem tudja elvágni, az egyedül az üveges. Üveget gyémánttl karcolnak, mert a karcolás nyomán szépen reped, a plexi "tojik" a gyémántra, mert egy lágy anyag.
A plexi szépen vágható nagyobb fogú lombfűrésszel is, majd ha síkcsiszoló szalag (gép) nem hozzáférhető, akkor egyenes lécre tett smirglivel korrigálható. Mindkét folyamat igényel azért valamennyi tapasztalatot. Szépen vágható ismételt karcolással is vonalzó mellett erre speciel fent késsel.Jah! és az egész munka alatt körülleng a dörzsölt plexi által kibocsájtott császárkörteszag.
-
commanDOS
senior tag
Megy az, csak lassan és sok odafigyeléssel, nem kapkodva.
Van, hogy én is mindent tökéletesen lemérek, felrajzolok, de kapkodok, szeretném már készen látni, stb. Aztán az eredmény olyan, amilyen.
Fémmel még nehezebb dolgozni, mert fűréssszel meg reszelővel hosszadalmas, aztán jön a flex, az meg nagyon könnyen túlszalad, kezdheted elölről.
Plexit könnyű farigcsálni kéziszerszámokkal is. Labortáp előlapot is ebből csináltam legutóbb.
Aztán van úgy, hogy olyan végeredményt szeretnék, amit kézzel képtelenség elérni.
Ilyenkor keresni kell egy szakit.Ez CNC-vel készült alumíniumból, itthon eloxáltam egy jégkrémes dobozban
.
A hátlap és az alja egy darabból van. Ebben fog lakni az én DAC-om, ha valaha elkészül.Na ilyet nem tudtam volna csinálni.
-
törölt tag
Már csak 2 forgatógomb.....alakul ez, legalább én is nekilátok lassan.
Én olyasmire is gondoltam, hogy a plexilapokat belülről lefújni pl feketével, csak a teteje maradna átlátszó. (De ezt lehet mondtam telefonban is?) A LED-nél csak kicsit kihagyni egy pöttynyi részt, amin át tud kicsit világítani.SpeeedFire: holnap forrasztgatok. Ma későn értem haza Maglódról, inkább relaxáltam. Kipróbálok egy új pákahegyet is. A széles marad az IC-khez. Ez pedig egy tűhegyes Weller, jobban lehet adagolni az ónt.
-
törölt tag
Tudtam, hogy a LED-del lesz a legtöbb baj
Már az eredeti negyedére visszavettem az áramát, de akkor még lejjebb megyek.Úgy tűnik, hogy úgy van, ahogy bkercso írta: a portok csak az USB felé tudnak kommunikálni, ezért kell hozzá win. A win küldi vissza a line-in-t a line out-ra.
Üdv
Szerk: esetleg ha messenger tapasztalataid lennének, hogy jó-e ez az erősítés a mikrofonnak? Nekem gyanús, hogy túl érzékeny. (Bár ott a poti, hogy vissza lehessen venni.)
-
Speeedfire
félisten
USB-ről kapja az áramot. Az usb-k kikapcsolt gépnél is áram alatt vannak, ha így rajtamarad lehet-e gondja, vagy inkább húzzam ki az a biztos, illetve ebben az esetben pl a vonal bemeneten ha kap jelet azt nem rakja ki a kimenetekre, vagy ehhez win kell mindenképp?
Nem lesz baja, ha rajta marad a gépen.
Szerintem nem kell win hozzá, de ha már ott van előtted miért nem próbálod ki? -
Speeedfire
félisten
Nem kell ehhez semmilyen villamos végzettség. Elég ha van megfelelő szerszám és kellő affinitás. Én sem vagyok villamos mérnök, mégis nekivágtam. Holott előtte csak max kábeleket forrasztottam. Annyit előjáróban, hogy a minőségi páka előkövetelmény, mert ellenkező esetben sok komplikáció lehet belőle. Tapasztalatból írom.
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- HP Prodesk 600 G5 i5-9500 16GB 256GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3118, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest