- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
agressiv
üzenetére
Az LP-nek mennyi a zaja? -60dB?
A tranzienstorzításokról egyébként sehol nem írnak, mindenhol csak ez a THD meg IMD megy, mert az ember szeret egyszerűen parametrizálni, hogy eligazodjon valahogy. Pedig a tranzienstorzításokon is sok múlik, nem beszélve olyan torztásokról, amiket talán nem is definiáltunk még, de fontosak. Nem lehet adatlapról megmondani, hogy szól valami...
A füleserősítő meg külön szimpatikus, szerintem érdemes lenne meghallgatni (bár én sem hallottam
). -
-
-
-
válasz
üzenetére
Na megoldódott a rejtély!
Az adatlap szerint ha külső fesz-stabilizátort használunk (mint ELP), akkor az ADC torzítása 0,01%, ha a chip beépített stabilizátorát (mint én), akkor 0,1% !
Még szerencse, hogy én a Levyflight-ban (ami már kész, csak még teszt alatt áll
) nem használom az ADC-t!A DAC viszont mindkét esetben 0,005%-ot torzít az adatlap szerint, ami jó hír számomra is!
Viszont ide tartozik még, hogy ha lejjebb vettem a hangerőt 3 dB-lel, akkor zárt hurokban 0,05% THD és 0,12% IMD volt az eredmény, míg max. állásban 0,12% THD és ugyanennyi IMD (RMAA-val mérve). Ez tehát 6 dB-lel jobb, mint amit az adatlap jósolt, mivel nem használok külső stabilizátort.
-
válasz
vodkaboy22
üzenetére
Mérd végig az IC lábait forrasztás után, és akkor látod, hova kell még egyszer "rámenni"! Én már kb. 20 db PCM2902/06-ot beforrasztottam, mind hibátlanul, de valamelyikkel szöszölni kellett. Ónszippantó és ónfelszívó legyen kéznél, előtte meg folyatószerrel kend be a nyákot és az IC lábait.
-
-
Kérdésem, hogy a PCM2902B nem sípol halkan 1 kHz-en lejátszás és felvevés közben? Nekem 2902E van, az gyárilag sípol, ill. 2906B, az nem...
Köszönöm! -
Tetszik. Én is ezt az IC-t használom, szépen szól!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus ProART Gaming PC! i9-13900K / RTX 4080 Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- MSI GF65 Thin - 15,6"FHD 120Hz IPS - i5-9300H - 16GB - 1,25TB SSD - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- BOMBA ÁRrR! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 1TB Lenovo gar: 2028.01.07!
- 4 db Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-13700HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
).