- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Tökéletes töketlenség
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
Új hozzászólás Aktív témák
-
bkercso
nagyúr
válasz
agressiv #155 üzenetére
Az LP-nek mennyi a zaja? -60dB?
A tranzienstorzításokról egyébként sehol nem írnak, mindenhol csak ez a THD meg IMD megy, mert az ember szeret egyszerűen parametrizálni, hogy eligazodjon valahogy. Pedig a tranzienstorzításokon is sok múlik, nem beszélve olyan torztásokról, amiket talán nem is definiáltunk még, de fontosak. Nem lehet adatlapról megmondani, hogy szól valami...
A füleserősítő meg külön szimpatikus, szerintem érdemes lenne meghallgatni (bár én sem hallottam).
-
bkercso
nagyúr
válasz
#27483136 #134 üzenetére
Na megoldódott a rejtély!
Az adatlap szerint ha külső fesz-stabilizátort használunk (mint ELP), akkor az ADC torzítása 0,01%, ha a chip beépített stabilizátorát (mint én), akkor 0,1% !
Még szerencse, hogy én a Levyflight-ban (ami már kész, csak még teszt alatt áll) nem használom az ADC-t!
A DAC viszont mindkét esetben 0,005%-ot torzít az adatlap szerint, ami jó hír számomra is!
Viszont ide tartozik még, hogy ha lejjebb vettem a hangerőt 3 dB-lel, akkor zárt hurokban 0,05% THD és 0,12% IMD volt az eredmény, míg max. állásban 0,12% THD és ugyanennyi IMD (RMAA-val mérve). Ez tehát 6 dB-lel jobb, mint amit az adatlap jósolt, mivel nem használok külső stabilizátort.
-
bkercso
nagyúr
válasz
vodkaboy22 #101 üzenetére
Mérd végig az IC lábait forrasztás után, és akkor látod, hova kell még egyszer "rámenni"! Én már kb. 20 db PCM2902/06-ot beforrasztottam, mind hibátlanul, de valamelyikkel szöszölni kellett. Ónszippantó és ónfelszívó legyen kéznél, előtte meg folyatószerrel kend be a nyákot és az IC lábait.
-
bkercso
nagyúr
Kérdésem, hogy a PCM2902B nem sípol halkan 1 kHz-en lejátszás és felvevés közben? Nekem 2902E van, az gyárilag sípol, ill. 2906B, az nem...
Köszönöm! -
bkercso
nagyúr
Tetszik. Én is ezt az IC-t használom, szépen szól!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen autót vegyek?
- Büszke apukák és anyukák topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX RTX 4070 Ti SUPER OC Edition 16G (kishibás) videokártya garanciával
- Iskolakezdési AKCIÓ! - I7-8700/16GB DDR4/Gigabyte B360/GTX1070/1TB HDD/240GB SSD - 144.999,-
- HP ZBOOK 17 G6 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" i7-9850H 16/512 QUADRO RTX 3000 6GB FHD
- Samsung S21 5G megkímélt jó állapotban.
- NVidia RTX 3080 Founders Edition + 12VHPWR átalakító
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- HP EliteBook 835 G7 AMD Ryzen 5 4650U
- HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest