Hirdetés
- Aweriot: Cloudflare és mi
- Ketogén étrend
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Gyűjteni, vagy nem gyűjteni... Az itt a kérdés.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egy scanf esetén egy plusz & kell a változók elé, azért ez szerintem nem nehéz.
Ha pedig már komolyabb pointerezésre van szüksége valamihez, akkor pedig pont eljött az idő új programnyelvet keresni. Kezdésnek szerintem minél butább nyelv kell, hogy kevesebb legyen a zavaró tényező, de túl egzotikus se legyen, mert arról nehezebb átállni más nyelvekre.Nincs semmi bajom a python szintaxisával, sőt, nekem nagyon tetszik. Csak egy kezdőnek nem biztos, hogy célszerű ezt ajánlani, mert ha más nyelvre megy, akkor jöhet a pofára esés.
Egyébként a pointerekhez nem kell tudni a gép belső működését. Max a címekét. Gép belső működését, akkor kell tudni ha assemblyvel címzel, na az tényleg horror, még egy tesco gazdaságos ISA-nal is.
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7 14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - MAGYAR
- Acer Aspire A315-59 15.6" FHD i5-1235U 16GB 512GB NVMe magyar bill gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- iPhone 16 PRO MAX 256GB natúr titán KÁRTYAFÜGGETLEN! Gyönyörű! Akkumlátor 99%! Fulldoboz!
- Antminer S21 Hydro 335T BTC bányász (BOS 360T) hibás hashboard-al eladó.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678, 100% Akkumulátor
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Eladó Apple iPhone 14 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T4 ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ha pedig már komolyabb pointerezésre van szüksége valamihez, akkor pedig pont eljött az idő új programnyelvet keresni. Kezdésnek szerintem minél butább nyelv kell, hogy kevesebb legyen a zavaró tényező, de túl egzotikus se legyen, mert arról nehezebb átállni más nyelvekre.