- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Okos Otthon kezdőknek
- bambano: Bambanő háza tája
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
Új hozzászólás Aktív témák
-
FYI: Lidl -- akkuk, töltő
MaCS
-
-
törölt tag
Én is hagyományos AA akkukról beszéltem, 4db-ról.

4db ad 4-4,8V-ot állapotól függőe. jellemzően ezek a cellák jobban bírják a kisebb árammal a hosszabb terhelést, mint a nagy árama a rövidebb ideig tartót. Egyszerűen több energiát tudnak leadni így, a viszonylag nagy belső ellenállásuk miatt.
4-4,8V-ról kinyit a led (~3,2V... 3V melegen), még az áramgenerátor funkció(egyenletes fényerő az üzem alatt) is beleférhet, és a cellák élettartamának is jót tenne...Szívesebben használnék ilyen univerzális méretű cellákat, ha ilyen "apróságokra" odafigyelnének...tudom bilibe lóg a kezem

-
-
tatabike
őstag
Nem a kapcsolás nem tudja, a LED technológiája ilyen. Persze, van kapcsolás, ami tud 2.4 voltból 1.5-2x annyit csinálni, csak akkor meg az a baj, hogy nagyon hamar lemerül az akku.
Duracellm... én még mindig hagyományos AA akkukról beszélek, nem 4,8 voltos pakkokról. Ne keverjük a kettőt, egyrészt teljesen más kategória, másrészt saját töltővel, és elég behatárolt felhasználhatósággal bír. Persze, hogy olcsóbb az AA akku és nem tud annyit, viszont mindenhova használhatod és bármivel töltheted.
-
-
törölt tag
Inkább az olcsóság, egy rendes DC-DC-vel 4 celláról (4-4,8V) még viselhető kisütő áramot produkálna a cellák felé 625..750mA@3W, és nem érződik a fényén hogy két tizedet esett a kapocsfesz.
Én is a 3 cellás kínai lámpán vagyok kiakadva 6(8) cella van hozzá ugye párosával lehet tölteni, 1db 50%(PWM) opció van benne amivel 20perc után gyengül a fénye, 100%-on 2-3 perc

-
tatabike
őstag
A három elemmel működő dolgokat a kényszer szülte, ugyanis a lámpákban lévő fehér LED-ek nyitófeszültsége általában 3 volt felett van. Vagyis két akku 2.4 voltjával meg se nyikkannának. Azért írtam, hogy általában 3 volt felettiek, mert nekem van itthon olyan fehér és kék LED-em, ami már 2 volttal is beröffen, de lámpába nagyon kevés a fényük.
-
kameraman77
tag
Ugyan már!
Hiszen a legfontosabb dologra gondoltál.. lámpa nélkül nem túl vidám a sátorozás
Az a sok zaj.. zörej...a sötét és a gyerekként (és felnőttként) megnézett sok horror 
Hcl Igen, hogy p.sztulna el.. nehogy elég legyen egy 4-es szett váltásban 2x2-ben... Nem is értem, hogy két AAA elemmel, vagy akkuval miért ne működne a dolog. És akkor itt nem noname márkáról beszélünk, hanem a Petzl-ről, akik mögött azért van fejlesztési kapacitás...
-
-
petymeg
addikt
válasz
kameraman77
üzenetére
Mea culpa. Valamiért a zseblámpát kötöttem a túrázáshoz. De miért.

Azt nem tudom. -
válasz
kameraman77
üzenetére
Azt is csókoltatom, aki kitalálta a 3 elemmel működő dolgokat.
-
kameraman77
tag
-
-
petymeg
addikt
válasz
kameraman77
üzenetére
Szerintem értelmesebb beszerezni egy (vagy több) usb-vel tölthető akkus elemlámpát. Mint tökölni ezekkel az akkukkal.
Ráadásul ezek nem is annyira olcsók.
-
Nemtom, nekem van 3db 300Ft-os kínai bringalámpm, 4db sparos elemmel mennek. Amiben legrégebb óta van elem, abban egy éve nem cseréltem, és alig gyengül még a fénye.
Mondjuk nincsenek napi szinten használva, meg nem viszenk 20m-re, de nekem most megfelelnek.
A kínai RF egérhez meg 6 AAA akkut tartok. kettő az egérben, ha van 4 üres, akkor töltöm együtt.
-
tatabike
őstag
válasz
üzenetére
Hát, én is elbóklászok a lámpáimmal egy hetet esténként, és 4 AA akku van bennük. Én is látok 20 méterre. Plusz még másban is tudom használni az akkukat, ha kell.
Mondjuk nem tudom, minek kell 20 akku két eszközhöz. Óránként kell cserélni? Vagy én értek félre valamit, de még mindig nem világos... -
kameraman77
tag
Miért, itt nem számolunk "veszteséggel" USB-s töltésnél? 500mAH-el 1450mAH akkut olyan 3,5-4 óra alatt töltök fel ha a "veszteséget" is beleszámolom a szorzatba hagyományos töltővel, nem? (én 1,3 - 1,4-es veszteség szorzóval számolok amióta az eszemet tudom.. ez rossz lenne?)
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
kameraman77
üzenetére
4 óra az nekem kicsit soknak tűnik első hallásra

- Melegszik igen, nem számottevő
- Kupak vékony gumis szállal van az akkutesthez kötve, ha a helyén van akkor stabil -
törölt tag
Az egybe épített akkupakkal(8,4V/4400mA(8db cella)) átlag egy hetet simán el tudom használni a lámpám 33%-os fokozaton, miközben tényleg látom mi van előttem 20M-el.
(#52) tatabike: 2db eszköz és 20db Akku van hozzájuk hogy "kényelmesen" használhatóak legyenek.
Ebből az 1500ft-os kínai lámpához ~6-8E forintos készlet van, ami helyett vehettem volna még egy olyan lámpát, amit az imént leírtam.(#53) azbest: Erre nem gondoltam
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
kameraman77
tag
akkor így ebben a formában ezek az akkuk marha jó alternatívát jelentenek hosszabb túrákra egy erős powerbankkal. Lényegében menet közben tölthetem az akkukat.. (plusz ugye powerbanknál nem áll fenn az áramszünet veszélye sem - mármint urbánus környezetbeni használatnál). Köszönöm az infókat szerintem beszerzek párat.
-
válasz
kameraman77
üzenetére
Miért ne lehetne tölteni powerbankról? Az is csak USB.
-
kameraman77
tag
Köszönöm a gyors választ! Nem tudom miért éltem abban a hitben, hogy USB-ből 1A jön ki...
Amúgy nem néz ki hülyeségnek ez az akkufajta! van ebben ráció! Akkor a töltési idő olyan 4 óra körüli 500mAH-el számolva? Az az 500 ciklus sem hangzik rosszul, ha "csak" százat bír, már akkor bőven visszahozta az árát! lehet,hogy rámegyek!
Az mennyire perverz elgondolás, hogy powerbankról - hordozható lithium akkuról tölthető e? mert ha igen, akkor túrázásra must have lehet nekem. HA ez működne, akkor többnapos túrán elég lenne egy nagyobb powerbank és ezek az akkuk... Erről nincs esetleg infód?
Köszönöm a cikket, utánakutatok honnan, mennyiért. (szerintem nem kevés az 500 ciklus, ha belegondolunk bármely akku max 10 ciklus után visszahozza az árát (nyilván itt a "kommerszebb" akkukra gondolok, onnan meg "ingyen van", tehát 50-100 ciklusnál is bőven pénzénél van az ember, a felett meg olyan,mintha neked fizetnének
)Azt még hadd kérdezzem meg, hogy mennyire stabil a "kupak"? úgy értem pattintós? Töltés közben vettél észre komolyabb melegedést az akkun?
-
válasz
kameraman77
üzenetére
USB 2.0 szabvány szerint 500mA, de sok lapon tud többet is.
Memóriaeffektje meg van. -
kameraman77
tag
Akkor jól értem? NiMH akku, csak USB-ről töltöd.. tehát lényegében gyorstöltést csinálsz, hiszen 1A a töltés USB-n?
Kecsegtető, de ugye itt is van memória effektus, csak lemerült akku - discharge-olt - tölthető, nem? Tehát itt sem váltották ki ezt a fajta metódust. Mennyi az átlagos töltési idő?
Amit nyerek a réven azt elvesztem a vámon az én olvasatomban, jó lenne ez biztonsági cserének, ha nem lenne memória effektus, hiszen instant, bárhol, gyorsan tölthető. De azért mégis csak NiMH, szóval nem tölthető agyba főbe (mármint rátöltés). Vagy tévednék?Amúgy lámpádat dobd ki, abban valami gond lesz, nekem egy Petzl Tikka-m van, 3 tescos "sima" AAA elemmel is elmegy 4 napot folyamatosan!
-
E-e, simán hiszik sokan hogy elem, mert nem nézik a dolgokon levő feliratokat, és úgy néz ki, mint az elem. Különben is, a nagybetűkkel felírt 2000mAh sem mond semmit. (Blogbejegyzéseim között van egy szösszenet erről.)
Ugyanígy a kis ceruzaelem és a ceruzaelem kifejezés használatos, nem AA és AAA. -
-
tatabike
őstag
Erről jut eszembe, hogy az akkuim egy része honnan is való. Idősek otthonában voltam karbantartó, és ugye ott volt elemgyűjtő. Havonta átnéztük, a tehetősebb nyugdíjasok ugyanis hajlamosak voltak megvenni a minél drágább "elemeket", hogy sokáig bírja a kisrádió meg az elemlámpa, csak elég gyakran átestek a ló túloldalára, és akkukat vettek. Lemerült, kidobták. Mi meg válogattuk.

-
-
azbest
félisten
Egy pendrive-val kombinálva, például notival hordozott egérhez vagy egy elemes zseblámpához egészen jól el tudom képzelni. A többi feladatra meg normál akkukat.
(#44) Duracellm...
próbáld ki úgy is az akkukat, hogy használat után nem kidobod, hanem újratöltöd![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Még fapadosabb töltővel is évekig elhúzzák, ha meg egyszer beruházol egy kicsit komolyabbra, akkor még tovább. -
Veszteséggel, de nem mindegy, mekkorával
Illetve igen, ilyen kamuakkut csináltam is, AA-AAA átalakítóba drót beforraszt, és azt adok neki kintről, amit akarok
Ha kell, step down konverter, aztán akkor már 5-től 35V-ig bármi. (Még mindig hatékonyabb, mint ha elemet vennék...)( -
Létezik, két egymás melletti AA-méretűt láttam. Elég problémás, hogy az ilyen összenövesztett dupla méret hogyan passzol be a dupla helyekre, nincs-e itt-ott fél mm eltérés, egy kis elválasztás, akármi.
A cellák eltérő feszültsége nem kis probléma, ami csak veszteséggel kezelhető.MaCS
-
-
válasz
Eggenberger
üzenetére
Olyan wireless egér miért nincs már, aminek saját dokkja van, és lítiumakkus? Éjjelre rádobod...
Mondjuk az én 10 éves gagyi kínai wireless cuccom is ötletes, mert AAA akkuval megy, de adtak hozzá egy USB kábelt (és a dugó egyezik a vastag csatis Nokia töltővel
) amivel ha lemerül, be lehet dugni tölteni, és feltölti az akkukat...
(Jó, tudom, van dokkolós wireless szet, csak nem emberi pénzért
) -
Eggenberger
újonc
válasz
rozsasandor9
üzenetére
Itthon, ha jól tudom, akkor csak a Proda webáruházban lehet megvásárolni, de nem 100%. Link: http://www.proda.hu/products/ceruzaelem-aa-akkumulator-usb
-
kpal
nagyúr
Ilyet se láttam még pedig a netet bújom!

-
törölt tag
Van itthon kb. 20 db (8AAA/12AA) eneloop akku fotóaparátba/lámpába ezekkel felveszi a versenyt?
Nagyon nem bántam meg hogy akkupakkos bicikli lámpát vettem és nem AA-s cserélhető cellássat.
A gatyám is rámenne az akkukra, meg a tartalék akkukra. Kaptam egy "olcsó" kínai 3db AAA-s lámpát, amit odaadtam barátnőmnek... ami azóta bebizonyosodott hogy kész ráfizetés
-
-
Az összes komoly márka az Eneloop cellákat használja (legalábbis kezdetben használta) a "tartós" akkuihoz, tehát a Varta Ready2Use, a Panasonic Infinium vagy a Duracell DuraLock is éppen olyan jó, mint az eredeti Sanyo Eneloop vagy az említett GP Recyko.
Nekem egyébként bevált az Aldi-féle Active Energy is, egy éve fut több széria kifejezetten lassan szopogatós üzemmódban, és bírja.
És azért van Baby, Góliát és 9 voltos kocka is...
A lítiumosokkal az a baj, hogy brutális lenne a veszteség a háromszoros cellafeszültség miatt, és gyanítom, hogy a feszültségstabilizátor által elfűtött hőnek sem örülne a cella.
Üdv: MaCS
-
tatabike
őstag
Nekem is egy Tronic töltőm van, hibátlan. Már vagy 20 éve használok tölthető akkukat, hagyományos elem távirányítóban meg faliórában van nálam, amikben 2-3 évente kell cserélni. Sokat használok kerékpár LED-reflektort, amibe 4db AA akku kell, és ilyen lámpából van nekem összesen 4, aztán van 4 olyan lámpám, amikbe 2db AAA akku kell, fényképezőgép, egér, zseblámpa. Összesen van kb. 40db AA és 20db AAA akkum. Mindig van valami a töltőben...
Úgyhogy nekem ez az USB-s játékszer nem nagyon bírná a strapát... -
"mint bármelyik másik tölthető ceruzaelem"
Akku. Az elem azért elem, mert nem lehet tölteni.
Amúgy ha 4db kell valamibe ebből, akkor szívó ez is. Másrészt, annyira sokféle akkuszabvány nincs, mármin nikkelesből. Gyak. AA, AAA, és ezeknek azért nem olyan vészes a töltője sem.
De ennyi erővel elfért volna a cuccban egy lítiumcella, meg egy feszszabályzó is... Akkor tartósabb lenne.Amúgy Ni-Mh-jellegűből csak Recyko+ vagy Eneloop. Marha drága, persze, de 5-6 évet lazán kibír, és kb. úgy lehet akármikor tölteni, mint a lítiumosokat.
@#12 Nemlehet : NAgyon sok kompaktnak van már saját Li-Ion akkuja. Szerencsére pár tölt USB-ről is, ami nagy jóság.
Amúgy is, ebayről univerzális Li-Ion töltő 1000 alatt van, és ha nem is az a tuti, de elfogadható. -
Nekem a 2 Varta 15 perces aksi 1 évet bírt. Utána már hiába töltöttem, a fényképezőgép 1-2 perc után kiírta, hogy üresek. A walkman még elment velük egy darabig, aztán az egyik elkezdett folyni. Anno csak véletlenül vettem meg őket, azt hiszem nem volt másmilyen a boltban, nekem meg sürgős volt.
-
DFlash
tag
nem tűnik rossznak
-
Hosssszu
őstag
Véleményem szerint ezt inkább otthonra kell elképzelni. Rengetek laptop/alaplap támogatja az usb-n keresztüli töltést kikapcsolt állapotban is. Éjszakára rádugja az ember (akár négyet is, usb hosszabbítóval), reggelre pedig csendben feltölti a gép az akkukat. Illetve kapni már régóta olyan 230v-os elosztót, amin van usb is, így azon is lehet tölteni. Ezekben az esetekben valóban megspórol az ember egy akksitöltőt. Ami viszont szerintem esetleg gáz lehet az a standard 500mA az usb 2.0-n keresztül (már amelyik alaplap gyártó persze betartja a szabványt).
Tehát szerintem megvan a helye ennek a dolognak.
-
válasz
Victoryus
üzenetére
Hogyhogy "a lassú töltőt nem sokáig bírta"???
A lassú töltés nem árt az akkunak -- feltéve, hogy a töltő időben leáll a töltéssel. Régebbi, olcsóbb töltőknél gond lehet, hogy kisebb áramerősségnél (mondjuk C/4 alatt) nem megbízható a deltaPeak érzékelésük, ezért túltöltenek. De ökölszabály, a gyorsabb töltés fokozottan veszi igénybe az akkut, mégpedig exponenciálisan.
MaCS
-
Lidl-ben szokott lenni 4db aaa akku 1000forintért. Nekem bevált. Csak erősebb töltő kéne. 15 perces Varta aksim is volt, de a lassú töltőt nem sokáig bírta.
-
Graphics
Jómunkásember
Nekem van, de csak egy Logitech egérbe, 1 elemes rendszer.
2db ilyet vettem, és cserélgetem, ha lemerül akkor a feltöltött megy az egérbe, a másik pedig amíg notin dolgozok töltődik

így jobb kicsit a dolog, mert eddig elég sok elemet fogyasztottam.
-
Jól emlékszel.
A ceruza volt a mai AA, a bébi a C, a góliát a D.
Volt továbbá egy nevesincs 3 voltos hengerelem, ami hosszabb, de vékonyabb volt, mint a bébi -- és persze a 4,5 voltos lapos.Ez az USB-ről tölthető akku szűk körben vészmegoldásként jól jöhet, csak éppen nem olcsó.
Meg aztán kíváncsi lennék a töltőprogramjára. A NiMH akkuknál többszörös élettartam érhető el a jó menedzsmenttel -- eléggé odafigyelek az akkuimra, és vannak 15 év után is 85%-ot tudó példányaim.MaCS
-
GIJoe
addikt
Vagy 4 éve vettem egy hasonlót a focalprice.com-ról hamar elhasználódott a lehajtható része, ilyen 30. töltés körül, lehet h nem volt topp minőség, meg kapkodtam is, de vakvágány volt egyértelműen.
-
Stanbacsi
tag
Ötletes

-
Entryy
aktív tag
2012 nyarán vettem 15 perces Varta gyorstöltőt elemekkel mai napig hibátlanul teszik a dolgukat, igaz akkor a szett 9e forint volt, de mint kiderült megérte.
Ez az USBs elem inkább körülményes, mint egyszerű szvsz. -
Buuster
tag
Hmm nem rossz, lehet rendelek belőle próbaképpen egyet!

-
creation
senior tag
Ez a baby elem számomra kivágja a biztosítékot, ahányszor csak olvasom. Emlékeim szerint volt még egy elem típus az AA és a C type között és azt nevezték baby góliátnak. Amit most baby-nek hívnak az volt a mini góliát és a mostani D az meg a góliát... De lehet még nagyon gyerek voltam és rosszul rögződtek ezek a képek bennem. Főleg azért mert erre sehol nem találok bizonyítékot

-
sqpp
őstag
Engem akkor érdekelne, ha lenne bébi elembe is, nem csak ceruzába
Ugyan is az egeremhez piszok jó lenne tölteni. -
f(x)=exp(x)
őstag
Furcsa ez az USB-s elem, nekem nincs szükségem rá, de biztos van olyan aki hasznát veszi.
-
Az enyémbe
Panasonic Lz7. 2db 2000mah-es aksival több száz képet elkészít, ha meg lemerül, csak bele a másik 2. Nekem a kis aksis fényképezőgépek sose jöttek be. A tartalék aksi meg annyi hozzájuk, mint 4-8db ceruza akku.
Ezeknek az usb-s aksiknak nem sok értelmét látom. -
-
hemaka
nagyúr
Ez nagyon vicces kis cucc.

-
-
nemlehet
őstag
Szerintem a legtöbb ember által használt kompaktok két elemesek. Az már rögtön kezelhető, mert majd minden gépen 4 db USB van. (Jó tudom új Air-en csak 1
) Akinek meg komolyabb gépe van nagy eséllyel az saját akut használ, egyedi töltővel. Amúgy is azért 2 ekkora elem szerintem elég egy napra (legalábbis a mi nikon kompaktunkal kb 3-400 képet lehet lőne 2 teli 1500-as elemmel)Ha valaki tud linkelni 15-20 $-ért akkor szerintem én is veszek, mert a BT controlleremhez pont jó lenne, azt úgy is gép mellett használom, meg lenne oldva az elemcsere normálisan.
-
Tetszik, de elég kicsi a kapacitása, mert az AA-s elemek már közel a dupláját tudják.
Ami az előnye, az egyben a hátránya is, sajnos 2-nél többet egyszerre nem nagyon tudsz tölteni.
Nyilván tartaléknak tökéletes, de hogy hosszú távon ezt használja az ember, ez ügyben vannak kétségeim.UI: Kipróbálnám, mégis mit bír, mert a fényképezőm 2 elemes.
-
creation
senior tag
És akkor még arról nem is beszéltünk, hogy a két elem gyakorlatilag minimum 4 portot foglal el, mert átmérője van... Notebookon ha két port nem egymás mellett, hanem egymás felett van (főleg régebbi notiknál láttam ezt így), akkor 2 port azonnal ugrott. Vagy viszek minden akkuhoz egy egy USB hosszabbítót?

Ezeket az akkukat én egy nagyon hasznos dologra tudnám elképzelni. Lassú, keveset fogyasztó eszközök táplálására. Pl falióra, távirányító, ébresztős óra és társai. Amik eleve nem eszik meg hamar, amikor lemerül a hiányuk nem okoz nagy "kárt". 1450mAh egy távirányítóba vagy faliórába bőven sok is.

-
Szerintem tök jól hangzik elsőre, de semmi értelme: kell egy fényképezőgépbe 4 darab elem, és honnan veszek 4 darab USB portot nyaraláskor? A telefon adapterén van 1 darab. Vigyek 4 adaptert? Vagy töltögessem őket arról az egyről?
Drágám, most két napig nem viszünk fényképezőt, mert épp tölt az akku, este ha visszatérünk a szállásra, majd felteszem a másodikat, és hajnali 1-kor felkelek, hogy a harmadikat is feltöltsem, utána reggel a negyediket felteszem és akkor 2 nap múlva majd feltöltöttem az összes akkumulátort
Még egy átlag ASZTALI számítógépen is vagy van 4 szabad USB port vagy nincs, nemhogy a notebookokon, ahol 2-3 az átlagos, és akkor mind üres.
Speciális esetekre tudom max elképzelni 1-2 elemes fogyasztókba, máshova nem.
-
creation
senior tag
Szép is jó is ez az elem... Nézegettem anno...
Csakhogy ebben a formában sem felejthetem el a töltőt, csak átkeresztelkedett USB HUB névre, abból is a plusz táppal ellátott kivitelre. Ha utazik az ember, nem viszi magával az asztali gépet. Tehát USB portoknak szűkében van. Ha a telefon töltőjét és egy átlagos notebookot veszünk alapul akkor jobb esetben van 4db szabad USB kapunk (HUB nélkül), de innentől elfelejthető, hogy a töltés idejére bármit is a notebookba dugjunk (pl én utálom a touchpad-ot, így a vezeték nélküli egerem vevője már nem lehet bedugva, ahogy a telefont sem fogom tudni tölteni, míg az elem használja annak a töltőjét
).Kompromisszumokkal viszont nagyon jó kis kütyü.

-
Kékes525
félisten
Egészen ügyes!

-
>Vagyok annyi idős, hogy emlékezzem az USB-szabvány előtti korszakra, amikor az ember a legtöbb perifériáját a jó öreg soros porton keresztül csatlakoztatta, és imádkozott, hogy a Windows felismerje az új nyomtatót.
Nem tudom milyen korszakra emlékszel, de a nyomtatókat anno párhuzamos (vagy SCSI) portra kötöttük.

-
dobd ki azt a lámpát. gyakorlatialg minden elemcserekor újra kifizeted.
-
XtremLor
őstag
válasz
rozsasandor9
üzenetére
15-20$ 4db belole!
-
rozsasandor9
tag
Kíváncsi lennék az árára.

Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- PlayStation 5
- Téli Olimpiai játékok Milano - Cortina 2026
- Elektromos autók - motorok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- EAFC 26
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 9 GPS+Cellular
- Újszerű villámgyors 4K! Lenovo Thinkpad X1 Carbon G9 (Core I7 16Gb 512Gb 4K 100% Akku) laptop!
- Dell Latitude 5340 13th gen /i5-1335U /16GB DDR5 /256GB SSD/13.3" FHD touch laptop/Gyártói garanciás
- Iphone SE 2022 - 128Gb - 100% akku - gyönyörű
- ÚJ NVME SSD 256GB - 1 év GARANCIA
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 8500 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.skill Ares 2400Mhz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Hiszen a legfontosabb dologra gondoltál.. lámpa nélkül nem túl vidám a sátorozás 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
)