Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Johnnyxy27

aktív tag

válasz #63439360 #295 üzenetére

én meg kb 50-100 SSD-t passzoltam el gépekben vagy csak magában az utolsó 5 év alatt, mégis csak egyetlen egy OCZ AGILITY 3 60 gigás adta meg magát, mert szervizes rendszernek használtam, érted napi szinten bedug, kihúz, ledob stb... volt rossz! Ja meg egy ebayes kínai 120-as volt DOA, ennyi! Másnak meg más a tapasztalata! Ha a géped kinyírja az SSD-ket akkor a tápod a ludas ;] , vagy csak a rossz karma, vonzástörvény, mert óckodsz tőlük. Mi más lehetne:)?

A szervizes tapasztalatod meg... néhány száz, a több millió eladott ssd közül...mittomén, egy százalékos hibásodási arány?

• BiP

nagyúr

válasz #63439360 #295 üzenetére

Én elhiszem, hogy neked nem jött be az SSD, és sok hibás darabbal találkoztál. (én speciel magánemberként kb. 12/0 aránynál tartok, ismerősi körömben is szerencsések vannak, akinek tudom, hogy SSD-je van, nem panaszkodtak még sem a tempóra, sem meghibásodásra.)
    Csak a stílus nem tetszik, hogy aki nem futott rá ilyen hibákra, és tetszik neki az SSD koncepciója, és be is jött neki a gyakorlatban, azt egyből marketingmajmoló, fogyasztói társadalom által megvezetett majmoknak titulálod. Ezen lépjünk túl, felnőtt emberek vagyunk.
    És azzal a hozzáállással is szimpatizálok, hogy akinek van ideje, képessége, tudása, türelme, az megelégedhet egy jól optimalizált, régebbi géppel. Ez szimpatikus. (kis szakértelemmel tényleg használhatóvá lehet varázsolni egy régebbi, szar windows-zal megterhelt gépet)
    De megbélyegezni azt, aki erre nem fordít időt/energiát, és inkább vesz olyat, ami jobban kielégíti az igényeit, na, az nem kóser.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés