- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Johnnyxy27
aktív tag
válasz
#63439360 #295 üzenetére
én meg kb 50-100 SSD-t passzoltam el gépekben vagy csak magában az utolsó 5 év alatt, mégis csak egyetlen egy OCZ AGILITY 3 60 gigás adta meg magát, mert szervizes rendszernek használtam, érted napi szinten bedug, kihúz, ledob stb... volt rossz! Ja meg egy ebayes kínai 120-as volt DOA, ennyi! Másnak meg más a tapasztalata! Ha a géped kinyírja az SSD-ket akkor a tápod a ludas
, vagy csak a rossz karma, vonzástörvény, mert óckodsz tőlük. Mi más lehetne
?
A szervizes tapasztalatod meg... néhány száz, a több millió eladott ssd közül...mittomén, egy százalékos hibásodási arány?
-
BiP
nagyúr
válasz
#63439360 #295 üzenetére
Én elhiszem, hogy neked nem jött be az SSD, és sok hibás darabbal találkoztál. (én speciel magánemberként kb. 12/0 aránynál tartok, ismerősi körömben is szerencsések vannak, akinek tudom, hogy SSD-je van, nem panaszkodtak még sem a tempóra, sem meghibásodásra.)
Csak a stílus nem tetszik, hogy aki nem futott rá ilyen hibákra, és tetszik neki az SSD koncepciója, és be is jött neki a gyakorlatban, azt egyből marketingmajmoló, fogyasztói társadalom által megvezetett majmoknak titulálod. Ezen lépjünk túl, felnőtt emberek vagyunk.
És azzal a hozzáállással is szimpatizálok, hogy akinek van ideje, képessége, tudása, türelme, az megelégedhet egy jól optimalizált, régebbi géppel. Ez szimpatikus. (kis szakértelemmel tényleg használhatóvá lehet varázsolni egy régebbi, szar windows-zal megterhelt gépet)
De megbélyegezni azt, aki erre nem fordít időt/energiát, és inkább vesz olyat, ami jobban kielégíti az igényeit, na, az nem kóser.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Okos Otthon / Smart Home
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Hardcore café
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- HP Zbook 14 laptop (14FHD/I7-G5/8GB/128SSD/MagyarVilágítós)
- Jó áron ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 Laptop! / i5-1245U 16GB 256GB
- Szuper áron DELL XPS 13 7390 /i7-10510U/16 GB Ram/512 GB SSD/IPS/
- ÁRESŐ! Dell Inspiron 3493 /10.gen i5-1035G1/8GB/512 GB SSD FHD
- Akciós áron eladó HP Elitebook 845 G7 / AMD Ryzen 5 pro-4650U/16 GB/256 SSD/14"/FHD/IPS/Gari/touch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5300 5310, 5400, 5410, 5420, 5430, 7480, 7490
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest