- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- kemotox: Ki érti ezt?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
távcsőves
senior tag
válasz
#24845312 #218 üzenetére
Hőfokkal Ti jöttök egyedül, fel sem hoztam. Csendesebb a hőcsöves? Csendesebb és nem is kicsit. (Egy darab EIST enabled elég a hangzavarhoz egy gyenge házban i7 2600 esetén) Jobban mutat? Jobban. (Ablakos házban.) Nem kerül egy vagyonba? Nem. Kis méretű (midi) házakba is beférnek? Be. (90mm-es ventilátoros darabok biztosan.) De valóban hűvösebb is. Tönkre megy a processzor 70C fok alatt? Nem. Írtam ilyet, hogy tönkre megy? Nem. Még is kb 8.h.sz.-ként megjelenik valaki, hogy nem ég le, és a többi hülye.. Hát persze, én meg facsiga. Biztos vagyok benne, baromira nem olvasott vissza egyik sem. Megjelenik, hoppá a hűtő, há persze, de hülye, há nem is látott ilyet De láttam azzal ellentétben aki viszont nem.
(Akkor amikkel én találkoztam munkahelyen és itthon ,pont a rengeteg eladott darab miatt, van ami tönkre megy! (A ventilátor elsősorban mielött jön megint valaki aki nem tud olvasni és azt mondja egy darab alumíniumon nem megy tönkre semmi.) De tönkre megy. Zörögni kezd. Baromi idegesítő. Nem mutat fordulatszámjelet és az OEM gépek visítva indulnak, hogy úristen nincs hűtés. Ez is idegesítő. Magától eltörik a hűtés lefogató kis pöcök! Ez is megesett, szintén OEM gép volt. Ennyit a hibátlan hűtőről. És nem dolgozom nagy multinál.) Há nem ég mán ez le.. Hát ki a fe... füty... tö... írt ilyet? Nem kell visszaolvasni, onnét indult, hogy hatalmas méretű hűtő került szóba és annak az ára. Erre írtam 5500Ft -os alternatívát, és azt, akinek erre cseréltem, egy sem mondta nem lett csendesebb. És odaírtam ba...meg, akinek megfelel a gyári az használja azt ahogy az működik és amit tudd. Jöhet a következő szakértő, de azt már leszarom. Elég volt. Nyitottam egy JAger-t. Egészségetekre!
Fentiekben nem mind rád reagáltam Scorp2011, de nem szedem külön.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Honor Magic6 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei 4G CPE Pro3 4G Router
- Legjobb kijelzős! ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 256GB FHD - 400nit! magyarbill 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest