- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- HThomas: Az ideális home office monitor nyomában
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
Új hozzászólás Aktív témák
-
pilu85
őstag
Nekem ez az rx470 olyan semmilyen szagú. Főleg, hogy még egy rx480 is teljesítményben egy 290x nem felel meg. Elég borzasztóan az árak. Ott tartunk, hogy egy fix 60fps-es fullhd-s dying lighthoz egy 90ezres kártya kell. :S
-
HoaryFox
őstag
Gratula a fejlesztéshez
Nekem is pont ilyen procim van, csak én egy GTX1070-et kanyarítottam mellé, még kellene +8GB RAM (most 8 van) meg talán egy Haswell i7, aztán azt mondanám, hogy pár évre le van tudva a gépem
Szerk.: Ja, és nekem egy 450W-os tápom van (CM G450M), i5-4460, EVGA GTX1070 215W TDP-vel, 1 db 2,5" HDD, 1 db SSD és simán bírja
-
törölt tag
Az idén építettem új gépet, de én is azt mondom, cserélni lett volna célszerű Skylake-re Neked is.
Nekem is volt Sapphire R7 370 2GB DDR5 NITRO OC 11240-10-20G, de nem is olyan régen eladtam. Cseréltem erre: MSI GeForce GTX1060 ARMOR 6G OCV1 (Nvidia). Az ASUS M4A785D-M PRO alaplapot + Phenom II X4 945 CPU + CoolerMaster HyperTX2 triumvirátusát erre: ASUS Z170-A + Intel Core i5-6600K + Be quiet! Pure Rock CPU Cooler, memóriából pedig: Corsair Vengeance LPX Black CMK16GX4M2B3200C16 4x8GB DDR4 3200MHz RAM-ot
Az alaplaphoz vettem még: ASUS TPM-M R2.0 14-1 PIN (Trusted Platform Module) module ASUS Z170-A Windows 10 PRO BitLocker
Cseréltem a korábbi Corsair VX450 tápomat is Corsair RM550x 550 watt RMx Series 80+ Gold-ra.
-
Zoli0726
aktív tag
Ha fix volt a keret, szerintem teljesen jól csináltad a váltást.
Ramok sebessége játékban semmit nem változtat, az ssd úgyszintén nem.
Ha a játékok teljesítményét akarta javítani a cikkíró, akkor nyilván nem költi a pénzét ssd-re meg ramra. -
Kiváló CPU teszt, ilyen felbontáson a VGA kb szart sem csinál...
-
igen, szerintem is neked van igazad!
verhetném én is itt nyálam, mint a többi, hogy most "jómegyen", aztán jutott 20e proci hűtőre, meg asztali mellé még g751 laposra is mert évente 2x elutazom itthonról.
ahhoz, hogy a neki (meg másnak is, kivéve nyálverők) megfelelő teljesítményt elérje, nem kell 3000+mhz ddr8 tuningram, meg tizenhúszezres hűtő sem! akinek nem tetszik a hangja és jut rá, az vegyen rá jobb hűtőt. ezzel sem fog a proci megsülni. sőt! tökéletesen elég a gyári hűtőteljesítmény.
az ssd szintén. bőven van róla teszt, hogy semmit nem számít fps szinten, hogy hdd vagy ssd. hdd-n viszont van hely. sokkal több, mint ssd-n ugyanannyi pénzből. pláne ha nincs kedved leszedni az agyig moddolt skyrimedet, hogy felrakj valamit, ami szintén 60 giga.
-
Shing
őstag
Csak 25 ezer többlet pénzből már új platformra tudott volna váltani. SSD-t az tud venni, akinek az igényeit kielégíti az összes többi hardver funkciója és tényleg csak egy gyorsabb adattároló hiányzik. Mindenki más inkább megvesz egy 25 ezerrel drágább hardvert és játszik gyorsabban/halkabban. Ezért mondom, hogy SSD kultusz... nem lehet mindenkinek ezt tanácsolni, bármennyire kényelmes dolog.
W10 mellett az alap dolgok úgyis ugyan olyan gyorsan lesznek, mert a gyakran használt dolgok pedig be vannak töltve RAM-ba. Nálam a leglassabb dolog ami elindul az a Photoshop a maga 4másodpercével... -
pet007
aktív tag
válasz
távcsőves #81 üzenetére
Ez mar csak ilyen, kinek mi. En pl nem birom a szokeket, voros johet dogivel. Csak azert kerdeztem ra amugy, mert valotlant allitott. En se hasznalok stock coolert, mert megtehetem, de attol meg nem kellene itt a forumon azt terjeszteni hogy a stock huto "sz@r". Persze az mar nem az en hibam, hogy egybol szemelyeskedesbe ment a dolog, de ahogy latom itt ez eleg megszokott. Nem gond, a lenyeg hogy karacsony van!
-
távcsőves
senior tag
Nincs semmi baj. Nem szerelek stock coolert, mert veszek egy xigmatek loki II. hűtőt 5500Ft, és kb letojom mi lesz a gyárival a dobozban. Ezt minden hozzám kerülő géppel eljátszom. Senki nem mondta eddig nem lett csendesebb. Akinek megfelel a gyári az használja azt. Béke!
-
pet007
aktív tag
Akinek meger 23ezer forintot hogy elmondhassa passzivan hut ez szorzozaras cpu-t annak egessegere. De az alapveto kerdes nem az volt hogy kivitelezheto-e, hanem hogy megeri-e. Ettol fuggetlenul az ujabb intel procikhoz eleg a gyari huto is, ha nincs huzva. Attol hogy paran itt utaljak az csak egy dolog. Ti stockcooler haterek ti...
Es csak a felreertes vegett: nem kotekedtem, csak nem vagyunk azonos allasponton stock cooler ugyben. Amit irtal eros tulzas volt. Kicsit ratuloztam en is. Nabumm. -
törölt tag
válasz
#55164672 #73 üzenetére
egyébként egyszer próbáltam az 54W-os pentiumot passzívan lehűteni egy freezer 13-al, az se kicsi hűtő, de játék közben egyre csak melegedett, aztán 90 foknál már gondok voltak... egy prime teszt alatt lehet, lekapcsolt volna... inkább a venti szabályzással némítottam el a gépet
-
távcsőves
senior tag
Jó írás lett, de szándékosan cpu limites felbontásban teszteltél? Azért kérdem, mert van a tesztedben a cpu erejét mutató teszt program eredmény.
-
MineFox54
őstag
Nem olvastam végig,de van ám 1151-es DDR3 lap...
-
Rise of the Tomb Raider-rel terhelve (kb 2x very high, 2x high, egy low benchmark) nem ment 60 fok felé a cpu és 2000 rpm volt a max fordulata a hűtőnek. Ami inkább hangosabb volt, az RX 470, de az is kb 70 fokig ment fel csak.
-
pet007
aktív tag
válasz
#65675776 #59 üzenetére
No igen, de pont ez a lenyeg. Ezeknek az uj intel prociknal mar csak akkor erdemes a hutot cserelni ha total halk gepet akarsz, ha k- s procid van es huzod, vagy ha ugy gondolod intel gyari huto egy szar es csak nehezeknek jo. Valosagban az uj 65w koruli oc-nelkuli procikhoz boven eleg a gyari huto. Amd mas teszta, azt ne is keverjuk ide. Persze ha regi gepbol maradt egy cm tx3 vagy jobb huto en isnlecserelnem, de ha nincs akkor se fog megsulni a proci...
-
törölt tag
válasz
--HARDCORE-- #52 üzenetére
Az alaplappal nincs semmi gáz, amíg vállalnak rá 3 év garit, nyilván igyekeznek úgy legyártani, hogy ez idő alatt ne hulljon el.
De mi az hogy meghajlítja a hűtő a lapot? Akkora felhajtóerővel pörög hogy kihúzza magát, vagy mi?amúgy sem egy túl feszes, masszív valami.
Teljesen jó kis konfig ez, ilyen apróságokat meg lehet majd szép sorjában kis pénzből csinosítgatni rajta. Csere után, mikor megtapasztalja a vevő a különbséget, belátja hogy "ja, ennyit megért". Hűtőből az alpine 11 pl egy nagyon olcsó és csendes megoldás, igaz, csak alu, de sokkal jobban teljesít mint a gyári. Az amd-s változatát használtam régebben és tényleg csak javasolni tudom. 3000ft kb.
-
domos
senior tag
válasz
AZ én gépemben is asrock lap van :'c
-
Kaiku
senior tag
válasz
Nah, most mindjárt jönnek a szociális érzelmű hozzászólások...
-
->Raizen<-
veterán
válasz
--HARDCORE-- #51 üzenetére
Végre egy szakértő.
-
--HARDCORE--
senior tag
válasz
->Raizen<- #50 üzenetére
Ja, mert nem hűtik a chipsetet. Csak csodálkoznak a végén hogy meghót'.
-
->Raizen<-
veterán
válasz
--HARDCORE-- #48 üzenetére
Régi szutyok x58-as rendszert manapság összerakni? Úgy hullik ki belőlük az alaplap mint másból a tetű.
-
domos
senior tag
válasz
--HARDCORE-- #48 üzenetére
Szóval szerinted a haswell i5 vacak az x58-os csodádhoz képest? Vagy mi?
-
--HARDCORE--
senior tag
válasz
#55164672 #45 üzenetére
Elég lehet az a 400-as táp, csak meg kell nézni hogy a 12V-os ága is pontosan elég-e a CPU+VGA áramerősség felvételének kiszolgálására.
Én azt mondom ehhez az Asrock lapohoz bőven jó ez a táp, meg ez a gyári hűtő, aminek nem az a legnagyobb hátránya, hogy nem hűti le jól a húzhatatlan 4460-t, hanem hogy gyűjti a port, meghajlíthatja az alaplapot stb..
Legalábbis általában egy gyári intel hűtő ilyen tulajdonságokkal rendelkezik.
Ahol az a lényeg hogy valami éppen csak kiszolgálja a legerősebb VGA-t amit a user épp meg tud venni, oda ez bőven megfelel. Sokan vesznek Suzukit is szalonból.... Ez is egy vásárlói réteg.Nekem nem kellett a legújabb VGA, de ilyen vacak rendszert se akartam összerakni ezért ez lett éppen belőle:
«SabertoothX58_X5675_MUGEN2_12GB1600_80GB_2TB_HD5770_CorsairTX950»
És igen, majd SSD nekem is kerül bele, talán egy 1050Ti is.. máris mennyivel igényesebben néz ki az összkép. -
60 fok felé nem ment nagyon a proci terhelésen, ha jó hűtő nincs is rajta, azért a paszta (artic mx4) segít rajta.
-
stellaz
veterán
Az egymagos amd procis laptopomba ssd-t tettem és valóban nagyon durva az általános sebesség javulás, de ez nem érinti az egyéb dolgokat, pl. nem játszik le jobban videót, stb. A bátyám új, I3-as hp notijához képest is gyorsabb az enyémnek a rendszer sebessége.
Viszont a melóhelyen i3-as, szerintem hagyományis hdd-vel szerelt dell asztali gépem szintén rohadt gyors, ott szerintem alig lehetne észrevenni az ssd előnyét.
-
törölt tag
Milyen hatással lenne egy cpu-ra, ha 50 fok helyett 80 fokon üzemel? Egy szorzózáras, gyári feszültségen üzemelő procit szerintem csak kalapáccsal lehet tönkretenni. 50 év múlva is menni fog...
A gyári hűtő kissé zajos, de amíg hdd zakatol a gépben, tökmindegy.másik téma:
400W-os táp miért ne lenne ide elég? Ez a gép 200-250W-ot fogyaszt maximum. -
->Raizen<-
veterán
Tényleg nem olyan túl sok értelme van váltani egy pl i7-es haswell ddr3-as konfigról ha jól lehet húzni egy skylake i5+ddr4 es konfigra. De ha nincs pc-d akkor értelem szerűen érdemes egyből skylake konfigra állni nulláról, én is így tettem és nem bántam meg megy mint a veszedelem a ddr4 ramokban kb 500 mhz plussz van a prociban meg 1-1,2 ghz.
-
Redneck
nagyúr
Én is most váltottam Phenom II X4 965 OC + 750 Ti kombóról. Haswell lett, a Skylake váltás nem érte volna meg a pluszt, így lett 4460 és 1060 6GB. 1050 Ti volt a terv, de nem érte meg az aktuális árak mellett. Nem bántam meg, hasít.
Jó cikk lett, én keveset méregettem, a VGA még csak most érkezett, egyelőre csak ismerkedek vele.
256 GB-os SSD-m van. CS:GO, BF4, GTA V fent van, mellette még van hely pár kisebb játéknak.
Szerk:
A procit 42 rugóért sikerült apróról vennem, pár hónapot használták, mivel munkára kellett, vettek i7-est helyette. Nekem megfelel a gyári hűtő is. Persze van halkabb és hűvösebb, de erre már nem költöttem inkább. A házhűtésem előre rakott nagy légszállítású ventilátora hangosabb.Szerk2:
Egyébként egy 7200 RPM-es 320-as WD HDD-m volt előtte, mindig tisztán tartott OS-szel, rendszeresen töredezettségmentesítve. Nem volt rossz azzal sem a rendszer, olyan orbitális ugrásnak nem éreztem az SSD-t. Gyorsabb Boot, néhány játék gyorsabban betölt, és a böngésző gyorsabban indul. Persze nem adnám vissza. -
dugo_
veterán
Annak kultusz az SSD, aki még életében nem használt. Onnantól meg az első és legfontosabb alkatrész, ami köré a gépet építed.
50GB játékot miért ne lehetne SSD-re telepíteni? Fel kell mérni előtte az igényeket és aszerint kiválasztani a szükséges méretet. A 250-es modelleken már elfér annyi játék, amit az emberek 99%-a rendszeresen és párhuzamosan játszik. Teljes Steam könyvtárat meg luxus letöltve tartani.
-
Robert07
aktív tag
Single és Dual channel DDR3 között sincs túl nagy különbség, tehát a DDR4-nek főleg akkor van értelme, ha valaki használná az integrált VGA-t, mert ott viszont sokat számít. A másik előnze pedig a fogyasztás, de az meg csak a notiknál fontos, mert annyira nem jelentős, hogy a villanyszámlán észre lehessen venni.
-
Bandita222
csendes tag
Sziasztok!
Olyan furcsa eseményben van részem amilyet még nem tapasztaltam,tehát adott egy Asus P5KPL AM SE alaplap ami ugye támogatja az Intel Core 2 duo 6750-es proszesszort,de nem hajlandó elindulni vele!
A processzor másik lapban tökéletesen működik!
Ja és az alaplapra felraktam a legfrisebb bios verziót!
Ha esetleg valaki megtudná mondani h mi lehet a probléma azt nagyon szépen megköszönném előre is!! -
tibaimp
nagyúr
Mikeee89: jó kis tesz és a gép is megfelelő, főleg ennyiből.
Többen írták az SSD-t, azzal egyetértek, a DDR4 még nem kell szerintem, a Win10 meg főleg nem kell, egy fos.szerk.: a 16GB nagyon ajánlott, igaz, az legyen a következő fejlesztési lépcső (egy SSD-vel)
-
DeRP
csendes tag
Hiba volt nem belefeccölni DDR4-be, és még nagyobb hiba volt pénzt adni egy több, mint 2 éves nem K-s cpu-ért.
Tudom, mert én is haswell-t vettem (4690k) skylake helyett tavaly, aztán jöttek a Digital Foundry tesztek, hogy egy 3GHz körénykére felrántott DDR4 jelent annyit cpu intenzív helyzetekben, mint egy cpu órajel emelés. Én meg fogtam a hülye fejem.
https://youtu.be/Er_Fuz54U0Y -
-
Shing
őstag
válasz
#60296192 #26 üzenetére
Intelek nem olyan hangosak, főleg idle-ben... Az SSD egy kultusz lett, úgyhogy abba úgysem merek belekötni. De egy mai 50GB-os játékot már úgysem teszünk rá, akkor mi értelme? Inkább akkor használjon W10-t, jobb a memória menedzsment, kevesebb a HDD használat, igazából alapból olyan gyors, hogy megvan az ember SSD nélkül. Azt meg ne mondjuk már, hogy 20 ezer+-t költünk egy ilyen gépnél SSD-re...
Egy max 250W-t fogyasztó gépbe felesleges akkora táp, ma már hatásfokban sincs sok különbség 30-100% terhelés között. Minőségre pedig miért nem elég? Mert nincs benne elég csodajapán kondi? A régi gépem folyamatos használat alatt (még egy geforce4-es) 10 évig üzemelt 300W-os Codegen táppal. Most szüleim gépében valami ISO-450PP csoda van, 10 éve bírja. Nem rég takarítottam, púpos kondit sem láttam. Én 5 évig egy 450W-os Hiprot használtam elég durván fogyasztó gépemben, semmi bajom nem volt vele, de azért kicsit hangos volt idle-ben is, ezért lecseréltem. Az SSD kultusz után már csak a csodatáp kultusz rosszabb... Mondom ezt úgy, hogy Seasonic S12II 430W van a gépemben...
-
domos
senior tag
válasz
#60296192 #26 üzenetére
Neked lehet megér 5-8e Ft-ot hogy halkabb legyen, van akit nem zavar. Engem sem zavarna személy szerint. A SSD meg nem "kötelező". Nehogy már más mondja meg hogy mi kötelező az én saját gépembe... Jó ha van, ennyi. i5+110W TDP-s kártya mellé pedig bőven elég a 400W-os táp.
Az, hogy te mint spórolnál, a te dolgod, más meg hadd spóroljon azon amin szeretne.
-
törölt tag
"..Operációs rendszer:
- Windows 8.1 64 bites friss telepítés.."Miért? Vettél egy DX12-es kártyát. OK.
De miért nem win 10 akkor már? -
törölt tag
A gyári hűtő az hangos, ezért kell egy halkabbra cserélni (de ez lehet igényesség kérdése) szerintem az az 5-8ezer Ft ennyit megér. Az SSD meg minden gépbe kötelező. Főleg játékhoz. Ki nem lehet állni azokat a játékosokat akiknél az SSD hiánya miatt egy online meccsnél 2x annyi idő alatt tölt be a pálya...
A tápot pedig elsősorban az élettartama miatt kell cserélni. Egy i5 mellé szerintem dukál egy normális BeQuiet táp, de ízlések és pofonokAzt meg, hogy a gép mennyit eszik pontosan ki lehet számítani. Valóban mondjuk a 600W az sok esetben overkill. De jelenleg 400-500 W között nagy átlagban az optimális teljesítmény. Ezen biztosan nem spórolnék.
-
domos
senior tag
Vicc hogy minden ilyen cikknél megjelennek a DDR4/Skylake/"nemjóagyárihűtő"/"kevésatáp" shillek.
Szerintem teljesen korrekt gép.
-
Majd idővel a cpu hűtő is le lesz cserélve meg talán a ház is. Igen a gyári hűtő van a procin.
-
-Skylake-
addikt
Atyauristen az az fps drop a Riseban. Meleg.
-
törölt tag
A valós alkalmazásokkal végzett tesztek valós képet mutatnak. Márpedig azok mind azt mutatják, hogy dVGA mellett játékokban kb lényegtelen a memória sebessége. [link] Nincs szinte sehol sem egyértelmű előnye a gyorsabb RAM-nak. A lényeg továbbra is alapvetően az, hogy legyen belőle elég.
-
Viktor77
titán
válasz
Sanchez638 #20 üzenetére
Nem erről beszélünk.
-
Polllen
félisten
válasz
#80439296 #16 üzenetére
És milyen hatással van egy cpu élettartamára az, hogy 50 fok helyett, a jobb hűtővel 40 fok, miközben a max megengedett hőmérséklet 70 fok?
Amúgy ha a gyári hűtő normál használat alatt az üzemi maximum alatt tudja tartani a cpu hőmérsékletet, nincs alulméretezve. Max van nála jobb, de ettől még nem lesz szar a gyári, akkor sem ha földhöz vered magad...
-
törölt tag
Hűtő:
A gyári hűtők MINDIG alulméretezettek; ez akkor is igaz, ha a földhöz vered magad, és lobogtatod az ebből írt doktoridat.
Nem az számít, hogy túlhevül-e a proci vele (alapjáraton, NO tuninggal biztosan nem), hanem hogy ugyanaz a terhelést 5-10°C-kal alacsonyabb hőmérsékleten megy végbe.Táp:
Egy 300W-os, minőségi táp is elég a fejlett processzor+videokártya meghajtásához, ha a dedikált ágakon (megfelelő madzag) megfelelő, kb. +20% maximális terhelést rövid ideig (1-2 sec) eltűrő, +50% maximális peak teljesítményt leadó tápegységről van-e szó.
Persze az sem mellékes, hogy ezek mellé mennyi db HDD - vagy SSD párosul. Mert ez sem mindegy.
A régi típusú, illetve régebbi gyártású tápegységeknél a maximális fogyasztás miatt nagyobb W számmal kell számolni.
(Mert, ugye, a ráírt adat fogyasztást jelöl, NEM leadott teljesítményt. A leadott maximálist is mindig összesítve számolják - a számunkra fontos ágakat kell összevetni a számunkra fontos egységek csücsfogyasztásával.)Szájbarágós lett? Szorri.
-
Itt a teszt: https://m.prohardver.hu/teszt/mire_eleg_400_watt/kulso.html
-
Polllen
félisten
Minek? Milyen hőmérséklet értékeket láttál, ami ezt indokolná?
Amúgy haswell vagy skylake... Ha valaki 2-3 évben gondolkodik, szerintem nem éri meg a felárat. Keresztfiamnak is csak azért lesz skylake, mert 5-6 évben gondolkodom és ha nem pusztul el a lap, akkor csak plusz ram meg nagyobb cpu kell neki. Nálam meg még marad a haswell, mert egyelőre nem kell egyik új feature sem.
-
Kaiku
senior tag
Ha lista alapján ha jól gondolom akkor a gyári intel hűtőt raktad fel? Szerintem kb azt is azonnal kellene cseélni. Még ha egy olcsóbb Scythe hűtőt teszel fel, akkor is.
-
Sanchez638
addikt
"A többi alkatrész és periféria, ami nem változott:" A memória se változott nem?
-
Kaiku
senior tag
Szerintem a tápegységet kb azonnal le kellene cserélni. Legfőkétten az kora miatt, illetve, hogy eléggé ki lehet hajtva.
-
catalano
tag
Szerintem is ésszerű döntés volt meghagyni a ramokat. Gazdaságosság szempontjából mindenképp!
Jó ez a gép így!De egy SSD mindenképp kell bele! Amíg az ember nem próbálja, nem is tudja, hogy milyen sokat dob egy rendszeren!
-
Hieronymus
veterán
"...és fura módon valamiféle processzorlimit is közrejátszhatott, mivel szinte ugyanannyi FPS-t tudott kisajtolni magából az RX 470 az új és a régi proci esetén is...
Nem CPU limit. Ha az lenne, akkor az i5 többet teljesítene.
Inkább VGA, memória, ... okozza a teljesítmény limitet. Én egy tesztre,izmosabbmodernebb tápot is kölcsön kérnék. -
törölt tag
-
törölt tag
Üdvözlet.
Értem én, hogy 20 000 Ft az pénz, nekem is az.
De ha már ennyit költöttél a gépre, vasat újítottál, nem hagytam volna ki az alaplap (és a RAM) cseréjét.
Ugyanis az operatív memórián is sok múlik, a gép össz teljesítményére vonatkozóan.
Korszerű géped lett volna, minden porcikájában, több évre letudva a vas újítás.
Ez így fél megoldás lett (bár ez is előre lépés, kétségtelen).U.i:
A 400 W-os táp (Chieftech GPS-400A8) kiélezett helyzetben is biztosan elég?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gyúrósok ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- Asus Zenbook 15 OLED UM3504 - 15.6" 2.8K 120Hz - Ryzen 5 7535U - 16GB - 512GB - 2+ év garancia
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E744 - i7-4GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest