Hirdetés
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Benőke
őstag
"nem tudja kezelni a dual vga-t a notiban"
Tudja kezelni. Mondjuk nem tudom milyen VGA. Nekem AMD szóval még csak nem is intel integrált amihez minden meg lenne. Mondjuk összesen 2x használtam, mert amúgy csak egy monitorom van.
"win alatt 5 órás aksi-ból ubi alatt másfél óra lesz"
Win üres járat vs Linux max terhelés. Én ezen nem csodálkozom.
Egyébiránt ilyen különbség tuti nincs. Másrészt ha Win alatt az 5 órát mondjuk 2 évvel ezelőtt mérted vagy csak be hazudtad itt nekünk, akkor ezen sem lehet csodálkozni. Ha régen nézted meg pontosan akkor simán elöregedett az akku, vagy egyéb, a második okkal nem tudunk mit kezdeni. Ez így konkrétan több sebből vérzik."külső hangkártyámat egyszer kezeli egyszer nem"
Mai világban nem túl gyakori a használata, réteg cucc lett a nem integrált hangkeltő. És ha a Gyártó nem biztosít megfelelő támogatást hozzá akkor ez van sajnos.
Valamit félre érthettél szerintem. Ez nem flém topic (Tehát csak önigazolásból valótlant írni teljesen felesleges.) és nem is mondta senki hogy használj Linux -ot. Vedd meg nyugodtan a Windowst ha neked az tetszik.
-
"ki a fa..omnak van kedve kínlódni vele, ha win-en tökéletesen működik gyárilag?"
- szerencséd volt, azért működik
- ha bármi miatt fizetned kéne a windózért (vagy megvágtak volna, az illegálwin miatt) akkor értenéd.illetve azért érdemes, mert ha ezeket egyszer megoldod, akkor sokkal tartósabb, mint egy winnyóz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- OLED TV topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- BIOS frissítés
- Óra topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3668
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB ZALMAN Z1 Plus EVGA 750W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM 2év telekom gar
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest