Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubi92
őstag
sztem félreértettél, vagy én írtam hülyén: integrált intel-és amd(ati) kártya, nem tudok a kettő között váltani.
tipikus csőlátású linux fan. pont ezért flém topik mert ha valaki megmeri mondani a problémáját, akkor egyből jönnek a fanok és rámfogják, hogy hazudok. jó tényleg hazudtam mert nem 5 órát bír a notim, hanem csak 4 óra 40 percet, de csak azért mert mindig max 80%-ra van töltve, szóval bírna 5 órát.(üresállapotban). és igenis ha linuxba megyek ott másfél órát ír. ha otthon lennék akkor most betolnék ide printscreent mindkét adatról, csak, hogy ne hazudtolhass meg!
kimondta, hogy engem köteleztek a linux használatára? kipróbáltam és leírtam, hogy mik a bajaim vele, és miért nem térek át végleg rá. erre te belém kötsz... gratulálok
amúgy meg is vettem a windowst!
-
rt06
veterán
"nem tudja kezelni a dual vga-t a notiban"
szerintem nem ket monitor hasznaltara gondolt, hanem olyan notira, amit ket vga-val szerelnek (egy gyer integralt, meg egy erosebb masodik)"win alatt 5 órás aksi-ból ubi alatt másfél óra lesz"
pedig ismert hiba bizonyos kernelverzioknal, hogy zabaljak az akkumulatort"Valamit félre érthettél szerintem. Ez nem flém topic (Tehát csak önigazolásból valótlant írni teljesen felesleges.) és nem is mondta senki hogy használj Linux -ot. Vedd meg nyugodtan a Windowst ha neked az tetszik."
ooo...lol? mar a temaindito iras arrol szol, hogy probalja ki a linux-ot, erre mikor kiprobalja, leoltod erte? meghogy nem flame...
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Fotók, videók mobillal
- Nokia X30 - a frissesség ígérete
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Battlefield 6
- Ausztria - élmények, tapasztalatok
- Rekordösszegért kerül szaúdi kézbe az Electronic Arts
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Túlfeszültség ellen védő elosztó
- További aktív témák...
- Huawei Nova 9 SE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest