- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
V.Stryker
nagyúr
Sajnos igazat kell adjak neked. Én szeretem a linuxot, főlega KDE asztalkezelő tetszik nagyon és átlagos dolgokra tökéletes is. Itthon is fent van az asztali gépen, amúgy is csak netezés és filmezés megy rajta, de nem használjuk, Windowst használunk. Hogy miért? Mert a retkes Netgear usb-s wifikütyümet b.ssza felismerni. Plusz a melóhelyen se használom, pedig oda se kéne több, de nem használom,mert az amit windows alatt két kattintással beállítottam,hogy a hálózaton megosztott két lemezt felcsatolja minden indulásnál, addig linux alatt egy hétig sz.ptam vele és még mindig nem volt tökéletes. Plusz a többi driver támogatása is fos. Pl az alaplapomon hiába van usb3 port, ha nem tudom használni....
Tényleg szép a linux és még trendi is használni, azt sem mondom,hogy rossz, mert egy programozónak vagy IT-snak tuti jó, hogy egész nap fejjel benne van a terminalba és pötyög. DE ha nem lenne ennyi féle disztró, hanem lenne mondjuk 4-5, akkor nem menne a sok fejlesztés a szélrózsa minden irányába. Szerintem itt bukik el többek között a linux, hogy ezer féle disztrót fejlesztenek ezer fele, ahelyett,hogy tömörülnének és csak párat fejlesztenének és az bitang jó lenne. Így már a hardvergyártók is látnák értelmét,hogy drivert adjanak ki a hardvereikhez. De gondolom nekik sincs sok kedvük x féle disztróhoz drivert gyártani. Persze mindjárt jön itt most néhány agyas és kioktat,hogy én vagyok a hülye és a windowsos drivert hozzá lehet tákolni. Kipróbáltam, nem működik és egyébként sem hiszem,hogy úgy kéne használni egy rendszert,hogy feltelepítem, mert hú de fasza,hogy 5 perc alatt felmegy, míg a windows egy órát szüttyög. De azt senki nem említi ,hogy utána egy hétig baszogatod,hogy valamennyire használható legyen minden. És ezt úgy írom,hogy nem vagyok linux ellenes, sőt szeretném használni, ha jó lenne a driver támogatás. De egyenlőre úgy vagyok, hogy ha nagyon UNIX alapú rendszert akarok használni, akkor megfelelő konfigon osx-et fogok használni jobb híjján.
De a cikk jó. Nagy UP neki!
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Borderlands 4
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen routert?
- Apple asztali gépek
- Mozilla Firefox
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Féláron eladó vadonatúj razer blade 14 rtx 3080ti
- 500 ezerrel ár alatt! Vadonatúj garanciás razer blade 16 oled kijelző rtx 4070
- Hardverapró árérték bajnoka! Razer blade rtx 3080 ti i9 32gb ddr5 4k kijelző 144hz!
- Eladó kiskergaris 18TB-os Seagate EXOS X18 Enterprise HDD
- Félkonfig // I7 7700, GTX 1070, 16 GB DDR4
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest