Hirdetés
- Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ton-ton
tag
válasz
CPT.Pirk #296 üzenetére
Mint-et már próbáltam, nem igazán jött be.
S még 1-2-t. (Fedórát, én a Chakrát még nem)
Viszont sokszor már ott indul a gond hogy túl sok tárhelyet igényel a rendszer, vagy nem tudom kitolni pendrive-ra a telepítőt.
Gyakorlatilag keresem hogy melyik disztró áll legközelebb az általam elképzelt rendszerhez (értsd melyik áll leginkább kézre mint eszköz).Egyébként az összes eddig próbált disztróban találtam egy közös gondot. Firefoxban (ha nem az volt az alapértelmezett akkor is feltettem, mert azt szeretem) a könyvjelző menüpontban elég gyakran elkezd felfelé léptetni úgy, hogy közben egyhelyben áll az egérkurzor. Ilyenkor csak az segít ha lemegyek a lefelé nyilra, majd otthagyom. Ilyenkor helyreáll a rend, s mozoghatok, görgethetem a könyvjelzőket...
Illetve időnként az FF indokolatlanul lassú.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro, 128Gb, független, fekete, 1 év garancia
- AMD Ryzen 5 5600X 6-Core 3.7GHz AM4
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i3-6GEN I 4GB I 128SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i3-7GEN I 4GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G11 - Ryzen 5 8540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3711, 100% AKKUMULÁTOR
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 17 FHD notebook - i7 9750H 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB W11
- OnePlus 13 Gyors teljesítmény és modern dizájn Midnight Ocean 16/512 GB
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest