- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
Melyik asztali környezet tetszik? Ha Unity, akkor Ubuntu, ha Gnome Shell, akkor Fedora (ha már Mint kilőve), esetleg openSUSE. Ha KDE, akkor Kubuntu, Chakra, openSUSE... LXDE meg Lubuntu. Firefoxot frissíteni kell, mondjuk ez mindre igaz, most jönnek az újabb disztrókkal, sok már fél éves, vagy több...
Zorin érdekes nagyon, és elég "Windows"-os, nézd meg sztem.FF nálam átrendezte a keedvencek sorrendjét mappán belül. Az ötlet jó, de 1. nem találtam vezérelvet (gyakori, ABC, bármi), 2. a kutya se' kérte. Pár éve nem hittem, h ezt fogom mondani: de Chrome/Chromium a legjobb linuxra (persze ha FF pluginokban most is jobb, van akinek nincs alternatíva).
Ha kipróbálod és nem tetszik azzal semmi baj nincs
Jah, Fedora is 8 GB alatt van, abból ~1,5 GB Urban Terror (játék)
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Még az OpenSuse-t akartam említeni, az is jó.
Nálam a Chakra kompletten a /home-al és programjaimmal 8.1Giga helyet foglal. A "full" telepítője 1.4 giga, egyből ki lehet tolni penre, van nekik rá egy célprogijuk Windows alá is.
Firefoxot használok én is. Igaz a könyvjelző eszköztárban nagyon ritkán matatok, de nálam még mindig jó volt ott. Am. érdemes csinálni a ramba egy ramdisket, ez csak egy sor az fstab fájlba, meg egy a firefoxba, aztán onnan ramba cachel, ez eléggé meg tudja dobni a sebességét. Ha érdekel, leírom a beállításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen routert?
- TCL LCD és LED TV-k
- Hobby rádiós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Építő/felújító topik
- Linux kezdőknek
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Goddess of Victory:Nikke
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad Gaming L340-17IRH i7-9750H I 16GB I 256SSD I GTX1650 I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest