- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Quadro NVS 450 videókártya teszt (4 Dp port, passzív)
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- petipetya: Nagy chili topic. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
DEV_NULL
őstag
Hogy valakinek ez a nyamvadt Pou legyen a gondja... Komolyan!
-
tolts.hu
őstag
válasz
Jeanne d'Arc #41 üzenetére
Engem is ugyanez érdekelne, mert ipad mini lesz a tab2-ből..
-
Sziasztok!
Tudtok nekem segíteni? Drodiról mentem át IOS-re azt írja hogy frissítsek de nem lehet és így nem tudom átvinni a pou-t ami neveltem. HELP! -
Mr. Erikszon
senior tag
Jó játék volt sok időmbe tellet mire feltörtem...aki esetleg nem hinne nekem itt a kép
-
gyga
senior tag
válasz
Mr. Erikszon #38 üzenetére
aha nem tudtam hogy ilyen kösz.
-
gyga
senior tag
Újra kell telepítenem a lányom táblát hogy lehet megoldani , hogy ez az izé megmaradjon?
-
BlackmMmDog
aktív tag
válasz
Laura2000073 #34 üzenetére
Google playba be írod pou
és kidobja2x kezdem neki 18-25 szintig játszottam vele megunható kis valami
-
Rozzo
tag
válasz
Laura2000073 #34 üzenetére
Hol?
-
Rozzo
tag
Érdekes maga a szó, sokan a Poo-hoz hasonlítják de ez Pou, semmi különös. Így nevezték el ennyi
Egyébként nem említettem a tamagocsit, mert a kettő nem egy szint. A Pou rosszabb nála.
-
DiVaD
senior tag
Anno én szifonra leszedtem egy ilyesmi játékot, kb. az első 2-3napban még érdekelt is. Utána kb. csak etettem, meg azért is toltam, hogy kapjam érte a GC pontokat.
Akkor töröltem szó nélkül, mikor rájöttem, hogy a virtuális állatnak adtam enni, az igazi meg itt van mellettem és várja, hogy kapjon kaját.... -
Zotwoo
tag
Jó kis cikk. Akik szerint pedig felesleges játék, egyszerűen ne olvassák el. Sosem értettem ezt, én, ha valami nem érdekel, nem olvasom el és nem írok a topic-jába sem.
-
Rozzo
tag
A Store-ban Pou a neve.
Nem Poo még ilyesmik.
-
Maateeo
aktív tag
Ne ítélkezzetek állandóan, ha nem tetszik, elkerülöd. Érdekes mód a top ajánlott játékok közt találtam rá, s mint azt valaki fentebb említette, hogy 7in1, egy alkalazáson bellül van 7 játék, kevesebb ikon és hely. Praktikus.
Amúgy meg jó mosolyogtam az ürlényen, mint a pou igazából egy kis kaki. Igen, "poo"-nak írják, de egy kaki nevü alkalmazást még sem raksz fel marketbe. Így az ejtése ugyanaz maradt, de leírva mégis vállalható.
-
aram01
nagyúr
jó írás,meg jó olvasni hogy hülyeségeken vitatkoztok
-
Én úgy tudom,hogy azt poo-nak írják,nem pedig pou-nak.
Nekem megvan a játék. Azért töltöttem le,mert ez nem más,mint 6 játék 10mb-on. Ez jó időtöltés. Az,hogy a Pou-m mit csinál ,vagy hogy néz ki,már nem mnagyon izgat.A másik ok meg az,hogy szeretem a pénzgyüjtögetős,ügyességis játékokat.
-
Švejk
őstag
Ismerőseimnek szinte mindnek megvan ez az alkalmazás. Én egy ilyen "végső ellenállás" alapon nem töltöm le, mert véleményem szerint felesleges időpocsékolás egy ilyen virtuális izét nevelgetni, amiről még azt se tudom, hogy mi is valójában, másrészt meg 2 hónap múlva meg jól kimegy a divatból, az emberiség már le se tojja a Pou-t. Akár meg is dögölhet. Addig viszont a fejlesztő jól megszedi magát, és egy ideig ellesz a pénzből.
-
Ed3r_X_
nagyúr
Újabb függőséget okozó játék, elnézem sok (hülye) osztálytársam, amint órán ezt nyomkodják. Függőséget okoz, mint manapság az a nyomorult Facebook
A cikk viszont rendben van, nyilván nem az én stílusom, de van akinek igen.
Rizso: Szép macska
-
Rozzo
tag
Én sem szeretem annyira a neveldéket, az én Pou-m már nem is él . Éhen halt.
-
HuMarc
veterán
Jaaj neee
Utálom ezt a játékot!
A bemutató egyébként jóra sikeredett!
-
vamzi
senior tag
Barna színben kifejezetten hajaz a nevére
Barátnőm tabletén van fent már egy ideje. Szintem egészen aranyos kis játék. Főleg mikor csámcsog. Vagy mikor megsimogatod a pocakját. Kicsit talán rendetlen, mert sokszor felkel
(#2) mokus1
Biztosan díjazná bármilyen állat, ha napi 10 órát(7-től 17-ig dolgozom) egyedül kellene eltöltenie a lakásban, majd mikor a gazdi hazaér, az bevágódik az ágyba, megnéz 1 filmet és alszik...Hogy az allergiát és a panel lakást már ne is említsem. -
rizso
addikt
Öcsém vett magának egy tabletet, barátnője felrakta ezt a valamit, és azóta öcsém munkába is alig viheti magával a tabletet, vagy ha el is viszi, akkor foglalkozni kell a lényekkel - ez parancsba van adva neki
Aztán kíváncsi leszek meddig lesz érdekes ez a fajta "nevelés", mert egy hete odaajándékoztuk nekik őt, és hát mégiscsak életszerűbb a nevelése, mint egy kijelzőt tapicskolni
Ezt a programot, vagy pontosabban a nevelést olyan kicsik esetén tudom elképzelni, akik hamarosan szeretnének egy kisállatot, és előtte hozzá kell szokniuk, hogy bizony törődést igényel az a szerencsétlen állat is.
-
Ramachandra
csendes tag
Régen a haverok azon versenyeztek hogyan lehet leggyorsabban kipurcantani a figurát.
Úgy emlékszem az agyonetetés volt a leghatásosabb.
-
Aranygyerek
aktív tag
-
sixpak
nagyúr
Ez az én telefonomon is rajt van és a feleségemén is. A lányaim elég sokszor tolják vele, ami nem is lenne baj, de az amikor a munkahelyemen már tizedszer nyávog, hogy éhes vagy játszani akar, na az nem vicces.
-
mokus1
addikt
Vegyél egy kutyát, macskát vagy madarat. sose értettem az ilyen játékot mire jó
-
HXY
addikt
Csodálom, hogy nem említetted meg a tamagocsit.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Pou egy nevelde, de kérdés, hogy űrlényt neveljünk vagy mást? A cikkben minden kiderül!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Synology NAS
- Vigneau interaktív lokálblogja
- MasterDeeJay: Quadro NVS 450 videókártya teszt (4 Dp port, passzív)
- Házimozi belépő szinten
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Napelem
- További aktív témák...
- Eladó egy 34" GIGABYTE M34WQ Ultrawide 144hz gaming monitor!
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -35% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest