Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Úgy tettem, mint a filmeken az amerikaiak. Oda mentem, ahol munkát kaptam. Amikor otthon már reménytelen volt, a lányom lakásába költöztünk. Csepeli cégnél dolgoztam 5 hónapig, de akkor ajánlatot kaptam otthonról (pontosabban a szomszéd faluból.) Hazaköltöztünk, de ez a munkaviszony nem tartott sokáig. A posztban említett Ági lakásába költöztünk. Miskolcon 4 évig volt jó munkahelyem. Már nyugdíjas vagyok, de mindenféle szempontból ajánlott dolgoznom. A mostani munkahely az eredeti otthonomhoz van közel, tehát változik a helyzet azt hiszem megint.
-
buherton
őstag
Szívfájdító lehet, hogy ilyen messze laknak a gyerekek. Hiszem, hogy a távolság jót tesz a családibékének, de az országon kívülre költözni már "túlzás". Teljesen megértem az okokat.
A feleségem és én is elkerültünk otthonról. 200 km+. Ráadásul az ország ellentétes oldalain laknak a szüleink. Jee...
Ha szabad kérdeznem, akkor hogy-hogy visszaköltöztetek Miskolcra (avagy környékére)?
-
-
-
bul07
nagyúr
Ha jönnek gépel akkor tudjátok élőben követni a gépet a https://www.flightradar24.com oldalon
Kinézitek a járat számot a érkező gépeknél, ezzel a számmal rákerestek a linkelt oldalon, vagy az telefonos alkalmazásukban, és élőben lehet követni a gépet
Új hozzászólás Aktív témák
- Parfüm topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Óra topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Filmvilág
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Bomba ár! Dell Latitude 3340 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Razer Blade 17" i7-12800H / 32GB / 1TB / RTX 3080 Ti 16GB / 4K 120Hz
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest