Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Úgy tettem, mint a filmeken az amerikaiak. Oda mentem, ahol munkát kaptam. Amikor otthon már reménytelen volt, a lányom lakásába költöztünk. Csepeli cégnél dolgoztam 5 hónapig, de akkor ajánlatot kaptam otthonról (pontosabban a szomszéd faluból.) Hazaköltöztünk, de ez a munkaviszony nem tartott sokáig. A posztban említett Ági lakásába költöztünk. Miskolcon 4 évig volt jó munkahelyem. Már nyugdíjas vagyok, de mindenféle szempontból ajánlott dolgoznom. A mostani munkahely az eredeti otthonomhoz van közel, tehát változik a helyzet azt hiszem megint.
-
buherton
őstag
Szívfájdító lehet, hogy ilyen messze laknak a gyerekek. Hiszem, hogy a távolság jót tesz a családibékének, de az országon kívülre költözni már "túlzás". Teljesen megértem az okokat.
A feleségem és én is elkerültünk otthonról. 200 km+. Ráadásul az ország ellentétes oldalain laknak a szüleink. Jee...
Ha szabad kérdeznem, akkor hogy-hogy visszaköltöztetek Miskolcra (avagy környékére)?
-
-
-
bul07
nagyúr
Ha jönnek gépel akkor tudjátok élőben követni a gépet a https://www.flightradar24.com oldalon
Kinézitek a járat számot a érkező gépeknél, ezzel a számmal rákerestek a linkelt oldalon, vagy az telefonos alkalmazásukban, és élőben lehet követni a gépet
Új hozzászólás Aktív témák
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- AliExpress tapasztalatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mikrotik routerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Telekom mobilszolgáltatások
- Gumi és felni topik
- Apple Watch
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Gigabyte Geforce RTX 3090 Eagle OC
- Budget Gamer - i5 7600 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Eladó Apple Watch SE 2 Rose Gold
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 500GB I 14" QHD+ I Cam I W10 I Gari!
- Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4339, 100% Akksi
- AKCIÓ! Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- 27% - Samsung S27FG904XU Odyssey 3D IPS Monitor! 3840x2160 / 165Hz / 1ms / FreeSync
- DDR5 8GB / 16GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest