- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yézi: 10 év
- Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
Új hozzászólás Aktív témák
-
jerry311
nagyúr
Nos, mint most kiderült, a 25 mm vastag venti akkor sem megy bele, ha nincs benne vinyó. Sajnos pont belelóg a SATA csatlakozóba. Amennyire látszik, nem is biztos, hogy a venti keretének reszelgetésével megoldható a probléma, de az még nyitott kérdés, mert nem találtam meg a dremelt, hogy adjak a ventinek.
Ettől függetlenül big thx
dark-zso-nak!
-
^Clown
addikt
Ügyes mod, jó üzleti érzék. Legközelebb magát a cuccot teszteld le, nem sokat tudok a kütyüről, és nagyon érdekelne, hogy mit tud!
-
jerry311
nagyúr
Szerintem hasznos. Bár én vinyó nélkül használom, de így is simán felmelegszik a külső borítás 45-50 °C-ra. Akármit mondhat a gyártó, ez hosszútávon biztosan nem egészséges. Ha nem is ég szét, akkor sem akarok úgy járni vele, mint az első szériás xbox-ok: a sok melegedés-lehűlés ugye szépen tönkretette a forrasztásokat a GPU-nál...
-
dark-zso
csendes tag
hát reméltem, hogy más is hasznosnak találja
-
dark-zso
csendes tag
a biztonság kedvéért vágattam 10db-ot előre, hátha kell még vkinek
ha csak a fedlap kell, az kb 3000 Ft, de a többit inkább pmben beszéljük -
ToMee2199
csendes tag
Nagyon szupi megoldás, gratula hozzá!
Már vagy fél éve tervezgetem, hogy hasonlóképpen megoldom a hűtését, csak sosincs időm utánajárni, hogy hol és ki tudna egy ilyen lemezt kivágni. Vagy inkább csak lusta vagyok.
Az eredetit meg nem akarom kivágni egyenlőre a garancia miatt.Jelenleg a teteje nincs rajta, egy 12cm-es ventit szereltem rá (800 RPM-es). Alig hallható és egyáltalán nem érezni, hogy melegedne még több órás full hd-és tartalmak lejátszásakor sem.
Érdekelne engem is, hogy mibe kerül egy ilyen lemezt kivágatni.
-
jerry311
nagyúr
Ez tök jó. De nemcsak vinyóval használva jön jól. 1080p lejátszásnál is melegszik durván. (és még nincs is nyár)
1. Kérdés saját vágás vagy valamilyen cég? Melyikkel? Mennyiért?
2, Ha saját vágás, akkor mibe kerülne, hogy vágj egyet nekem is?(anyag, vágás, munkadíj, stb.)
-
total90
veterán
Süti cucc, grat. hozzá
-
dni
őstag
Grat elég jó lett! Én leginkább a Popcorn vs. HTPC összehasonlításra lennék kiváncsi kép és hangminőség terén, valamint h milyen módon lehet még fejleszteni a Popcorn szoftverét.
-
nrgia
őstag
Nagyon igényes megoldás...gratula hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- PlayStation 5
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nintendo Switch 2
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Reklámblokkolók topikja
- Filmgyűjtés
- További aktív témák...
- Új Dobozos Asus TUF GAMING F15 Gamer Vágó Laptop 15,6" -30% i7-13620H 32/1TB RTX 4070 8GB 144Hz
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i5-1145G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- Samsung 42" Full HD plazma TV eladó olcsón
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged