- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Klaus Duran: JBL wave beam 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
jerry311
nagyúr
Nos, mint most kiderült, a 25 mm vastag venti akkor sem megy bele, ha nincs benne vinyó. Sajnos pont belelóg a SATA csatlakozóba. Amennyire látszik, nem is biztos, hogy a venti keretének reszelgetésével megoldható a probléma, de az még nyitott kérdés, mert nem találtam meg a dremelt, hogy adjak a ventinek.
Ettől függetlenül big thx
dark-zso-nak!
-
^Clown
addikt
Ügyes mod, jó üzleti érzék. Legközelebb magát a cuccot teszteld le, nem sokat tudok a kütyüről, és nagyon érdekelne, hogy mit tud!
-
jerry311
nagyúr
Szerintem hasznos. Bár én vinyó nélkül használom, de így is simán felmelegszik a külső borítás 45-50 °C-ra. Akármit mondhat a gyártó, ez hosszútávon biztosan nem egészséges. Ha nem is ég szét, akkor sem akarok úgy járni vele, mint az első szériás xbox-ok: a sok melegedés-lehűlés ugye szépen tönkretette a forrasztásokat a GPU-nál...
-
dark-zso
csendes tag
hát reméltem, hogy más is hasznosnak találja
-
dark-zso
csendes tag
a biztonság kedvéért vágattam 10db-ot előre, hátha kell még vkinek
ha csak a fedlap kell, az kb 3000 Ft, de a többit inkább pmben beszéljük -
ToMee2199
csendes tag
Nagyon szupi megoldás, gratula hozzá!
Már vagy fél éve tervezgetem, hogy hasonlóképpen megoldom a hűtését, csak sosincs időm utánajárni, hogy hol és ki tudna egy ilyen lemezt kivágni. Vagy inkább csak lusta vagyok.
Az eredetit meg nem akarom kivágni egyenlőre a garancia miatt.Jelenleg a teteje nincs rajta, egy 12cm-es ventit szereltem rá (800 RPM-es). Alig hallható és egyáltalán nem érezni, hogy melegedne még több órás full hd-és tartalmak lejátszásakor sem.
Érdekelne engem is, hogy mibe kerül egy ilyen lemezt kivágatni.
-
jerry311
nagyúr
Ez tök jó. De nemcsak vinyóval használva jön jól. 1080p lejátszásnál is melegszik durván. (és még nincs is nyár)
1. Kérdés saját vágás vagy valamilyen cég? Melyikkel? Mennyiért?
2, Ha saját vágás, akkor mibe kerülne, hogy vágj egyet nekem is?(anyag, vágás, munkadíj, stb.)
-
total90
veterán
Süti cucc, grat. hozzá
-
Grat elég jó lett! Én leginkább a Popcorn vs. HTPC összehasonlításra lennék kiváncsi kép és hangminőség terén, valamint h milyen módon lehet még fejleszteni a Popcorn szoftverét.
-
nrgia
őstag
Nagyon igényes megoldás...gratula hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Nemrég vásároltam egy Popcorn Hour A-110-es médialejátszót, és bár tökéletesen meg vagyok vele elégedve,...
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- iPhone topik
- Vírusirtó topic
- Fotók, videók mobillal
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Reklámblokkolók topikja
- További aktív témák...
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Macbook Pro 14" M4 Pro 12/16 mag - 2025 gyártás, 24 GB, 1 TERA, 100% - Apple garancia, magyar (48)
- Macbook Pro 16" M4 Pro 14/20 mag - 2025 gyártás, 24 GB, 1 TERA, 100% - Apple garancia, magyar (45)
- Lian Li, 14600KF, 3/4 konfig, VGA, memória, SSD nélkül
- DELL OptiPlex 5055 SFF / Ryzen 5 PRO 2400G / NVME M.2 / DDR4 / USB 3.1 / több db / számla
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- HP szerverek áron alul
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest