Hirdetés

2024. június 13., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#9444) Keem1


Keem1
addikt

Srácok, még csak most ismerkedem a Plex-szel, feltettem a szervert Raspberry Pi-re (alapvetően miniDLNA-t használok, de a felülete a Plexnek kicsit "mozisabb"), meg valahogy a Samsung okostévére készült kliens kicsit jobbnak tűnik, mint a tévé saját DLNA felülete. Aki kicsit már járatosabb a dologban, tudna néhány kérdésben választ adni?

- tudok a Plexbe custom stream url-t felvinni? Pl. Fix TV, vagy bármi olyan stream, aminek az URL-je elérhető, médialejátszóban működtethető
- a miniDLNA eddig csodásan működött, azonkívül, hogy kissé fapados. A Plex mennyire fogja megizzasztani a Pi-t (Pi4, gigabit LAN-on)? 1080p és 4K érdekel, ezek alatt semmit nem nézek meg. A Plex jóval csicsásabb, nagyobb kaliberűnek tűnik, bízom benne, hogy ezt azért a Pi bírni fogja. Egyelőre minden klappol, de néha talán túlzottan pufferel (bár változó, van, mikor egymás után többször, máskor meg egy egész film alatt csak az elején).
- ha hálózaton belül (TV és Pi egy hálón) filmezek, ugye csak lokál network-öt használ, nem pedig megkerüli a földet az interneten a film míg a Pi-ről eljut a tévémig (amik egy szobában és természetesen egy routeren vannak)?

Előre is köszi! :R

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.