- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
Új hozzászólás Aktív témák
-
djnice
veterán
Sziasztok! Mitől lehet az, hogy az egyéb videóknál (családi felvételek) nem mindegyikhez tud kis borítóképet generálni a Plex? Ugyanaz a fájlformátum mint amelyikél van borító. Ubuntu szerver 20.04 + legújabb PMS + Plex Pass.
Próbáltam törölni majd újra hozzáadni az egész könyvtárat, de ugyanaz. -
brembo
aktív tag
Bocsi, ezt benéztem, a server mappa nézeten maradt, ezért látszott angolul...
Más: a zenék esetében is működik, hogy az előadó/album infók magyarul jelenjenek meg? Ha valakinek ez működik, megosztaná, hogy milyen ügynökbeállítás szükséges hozzá? Esetleg erre is elérhető valamilyen plug-in?
-
brembo
aktív tag
Sziasztok!
Az mitől lehet, hogy a - könyvtár és ügynökök menüpontok megfelelő beállítása mellett - az eszközeimre (tv-k, tablet, okostelefon) telepített plex klienseken szépen magyar címmel és leírással jelennek meg a filmek, míg a NAS-on futó plex media serveren a legtöbb film angolul látszik? -
Airmans
csendes tag
Sziasztok!
Adott egy legfrissebb plex szerver, pluginokat manuálisan sikerült telepíteni, látszik is a beállítások/pluginok menüpontban (Cigaras IPTV és YoutubeTV és a Sub-Zero - ez utóbbi rendben is működik) azonban az online tartalmaknál nem jelenik meg a plugin/channels menüpont, ahol elvileg ezeket lehetne elérni. Nincs valakinek ötlete mi lehet a megoldás? Vagy teljesen elkaszálták a pluginokat (pl. a youtube videok nézési lehetőségét)?
Köszönöm.
--------------------------------------
Server Version#: 1.20.4.3517-ab5e1197c
Player Version#: Plex Web 4.43.4 -
Keem1
veterán
Srácok, még csak most ismerkedem a Plex-szel, feltettem a szervert Raspberry Pi-re (alapvetően miniDLNA-t használok, de a felülete a Plexnek kicsit "mozisabb"), meg valahogy a Samsung okostévére készült kliens kicsit jobbnak tűnik, mint a tévé saját DLNA felülete. Aki kicsit már járatosabb a dologban, tudna néhány kérdésben választ adni?
- tudok a Plexbe custom stream url-t felvinni? Pl. Fix TV, vagy bármi olyan stream, aminek az URL-je elérhető, médialejátszóban működtethető
- a miniDLNA eddig csodásan működött, azonkívül, hogy kissé fapados. A Plex mennyire fogja megizzasztani a Pi-t (Pi4, gigabit LAN-on)? 1080p és 4K érdekel, ezek alatt semmit nem nézek meg. A Plex jóval csicsásabb, nagyobb kaliberűnek tűnik, bízom benne, hogy ezt azért a Pi bírni fogja. Egyelőre minden klappol, de néha talán túlzottan pufferel (bár változó, van, mikor egymás után többször, máskor meg egy egész film alatt csak az elején).
- ha hálózaton belül (TV és Pi egy hálón) filmezek, ugye csak lokál network-öt használ, nem pedig megkerüli a földet az interneten a film míg a Pi-ről eljut a tévémig (amik egy szobában és természetesen egy routeren vannak)?Előre is köszi!
-
Bishop1
tag
Egy pici segítséget szeretnék kérni. Nemrég raktam össze az új gépemet, új telepítés, többek közt a régi 6TB WD red HDD. Két könyvtárat használok plexben, sorozatok és filmek külön szedve.
A sorozatokhoz simán betöltötte az összes metaadatot és csokorba szedte az évadokat, filmeknél viszont semmi. Hiába frissítem, hiába próbálom beolvastatni manuálisan (egyeztetés), csak egy egy random képet tölt be borító helyett, és a samplékat is a filmek közé szórva hagyja.
Találkozott valaki ilyesmivel? -
enginev3.0
félisten
válasz
PiszokAlfréd #9441 üzenetére
Igen
Lehetőleg ugyan az legyen az mkv és a felirat fájl neve -
PiszokAlfréd
aktív tag
válasz
enginev3.0 #9440 üzenetére
Mindegy, akkor a letöltött srt file-t bemásolom a hozzá tartozó film mellé és kész, igaz? Ezután a tv-n, a plex menüjében lejátszás közben csak kiválasztom?
-
enginev3.0
félisten
válasz
PiszokAlfréd #9439 üzenetére
Igen, az a külső felirat amit letöltesz hozzá, vagy kinyered az mkv fajlbol
Második részét nem értem
-
PiszokAlfréd
aktív tag
válasz
PiszokAlfréd #9438 üzenetére
Hármótoknak, bocsánat!
A külső felirat csatolása azt jelenti, hogy külön töltök le hozzá? Be kell másolni azt is a mappába, amit megosztok Plex-szel? -
PiszokAlfréd
aktív tag
válasz
konigjanos #9437 üzenetére
Rendben, köszönöm a segítséget mindkettőtöknek!
Amúgy most azóta hiba nélkül játssza a 4k filmet is. -
konigjanos
senior tag
válasz
PiszokAlfréd #9436 üzenetére
az nem szerver, hanem kliens. sokkal jobb a direkt lejátszásban. egyszeri 2-3 e Ft, de van 4 napos teszt. szedd le a tévére, és próbáld ki. LG-re biztos van, többit nemm tudom.
-
PiszokAlfréd
aktív tag
Most tesztelem megint, nem tudom hogy kapcsolhatnám ki a feliratot még jobban, ha nincs.
Off-ra van rakva, a többi beállításhoz nem is nyúltam. 10 perce megy, eddig nem akadt meg.
Bejátszhat egyébként a háttérben futó torrent kliens is? Az adatforgalom miatt, vagy az teljesen más téma?
Az xplay is egy hasonló media server mint a plex? -
konigjanos
senior tag
válasz
PiszokAlfréd #9431 üzenetére
tévén nézed, plex alkalmazással? felirat van? egy próbát megérne xplay alkalmazással...
-
enginev3.0
félisten
válasz
PiszokAlfréd #9433 üzenetére
Biztos, hogy a felirat a gond, hiába nincs, ha van
Indítsd el a filmet, kapcsold ki a feliratot, és meglásd jó lesz -
ACE-
addikt
válasz
PiszokAlfréd #9431 üzenetére
mkv-ba ágyazott feliratot (4K lejátszásnál) nem szereti, még a forced-et sem. Vagy kapcsold ki a feliratot, vagy külső feliratot csatolj, és azzal játszd le a filmet, úgy nem lesz gond. Az is megoldás hogy bekapcsolod a DLNA-t, és a TV DLNA lejátszójával játszod le, az viszi az ágyazott feliratokat is.
-
PiszokAlfréd
aktív tag
Tegnap raktam fel a Plexet, minden simán ment, kicsit meg is lepődtem rajta hogy minden elsőre működik, hiba nélkül.
Aztán eljutottam a kritikus részhez, 4k hdr, és itt belefutottam valamibe, de lehet hogy csak vmi bogár, vagy háttér folyamat okozza.Teljesen random időközönként elkezd bufferelni, alapból proci, vinyó, kb 10-20%-os értéken van, de ilyenkor a vinyó felugrik 100-ra. Ha megállítom, vagy néha magától is, egyszer csak megjavul és megy. Van olyan hogy csak fél percet, de olyan is hogy fél órát, ezért nem gondolom hogy a rendszer kevés lenne hozzá. Mi lehet a gond?
Amúgy imádom, nagyon kényelmessé tette a filmezést! -
Lacix29
őstag
válasz
masvilagx3 #9429 üzenetére
Bárkit be tudsz állítani otthoni felhasználónak, de akkor az pin kóddal át tud jelentkezni egy másik otthoni felhasználóba (akár a fő felhasználóéba is). Tehát minden otthoni felhasználónak adjál meg pin kódot. Ja persze ez csak előfizetéseseknek jár azt hiszem.
-
Lacix29
őstag
válasz
masvilagx3 #9427 üzenetére
DVR-t lehet enegedélyezni az otthoni felhasználók tagjainak a Korlátozások rész alatt.
-
Lacix29
őstag
-
oroszlan12
tag
válasz
enginev3.0 #9422 üzenetére
Íme azt írja elérhető de sem telóról mobilnettel sem másik wifi hálózatról nem tudom elérni.
Szerintem áttérek Embyre úgyis csak adatbázisnak használom,lejátszásra Kodi-t vagy MrMc-t használok. -
oroszlan12
tag
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz
oroszlan12 #9421 üzenetére
Nem kerültél vissza szolgáltatói NAT mögé?
-
enginev3.0
félisten
válasz
oroszlan12 #9421 üzenetére
Készíts fotókat a beállításokrol
Hatha -
oroszlan12
tag
válasz
MasterMark #9420 üzenetére
Úgy csináltam.Nem tudom mi a fene baja van.
app.plex oldalon se érem el Mobilnetről.
De ha az itthoni wifi-re csatlakozom akkor jó. -
MasterMark
titán
válasz
oroszlan12 #9419 üzenetére
De add meg azt a portot manuálisan is a távoli elérésben.
-
oroszlan12
tag
válasz
MasterMark #9418 üzenetére
Alapon hagytam a 32400-en.Ezt a portot nyitottam a routeren.Sztem ez így jó.
FTP-nek is nyitottam az működik pl.
Kb. 3 éve így van eddig ahogy írtam néha jó volt most pedig abszolút nem. -
MasterMark
titán
válasz
oroszlan12 #9417 üzenetére
Oké, akkor teljesen más a probléma. Mást elérsz? A port nyitás biztos jól van? A külső portot megadtad a beállításoknál a távoli elérésnél?
-
oroszlan12
tag
válasz
MasterMark #9416 üzenetére
Így van.
-
MasterMark
titán
válasz
oroszlan12 #9415 üzenetére
Vagyis akkor most egyáltalán nem éred el kívülről, nem csak néha?
-
oroszlan12
tag
válasz
MasterMark #9414 üzenetére
Máskor ha azt jelenti otthon akkor igen,ha azt jelenti távolról akkor már rég óta nem.Előtte kb. 1 hónapja majdnem mindig elértem ami azóta változott,h Plex passom van.
-
MasterMark
titán
válasz
enginev3.0 #9413 üzenetére
Ha nem éri el közvetlen címmel sem, akkor ez sem fog segíteni.
Ott valami más gond lesz.
oroszlan12: De egyébként máskor eléred, ugye?
-
enginev3.0
félisten
válasz
oroszlan12 #9412 üzenetére
Nekem sokat segített mikor kitöltöttem ezt
Egyéni szerver hozzáférés URL-ekhez -
oroszlan12
tag
válasz
MasterMark #9411 üzenetére
Nem érem el sajnos.
Synology Nas-on fut,se a synos dns-címmel sem a külső ip-vel nem érem el. -
MasterMark
titán
válasz
oroszlan12 #9410 üzenetére
Közvetlen címmel sem éred el olyankor amikor nem jó?
-
oroszlan12
tag
Sziasztok.ez a távolról elérés egy katasztrófa.
Egyszer működik egyszer nem de inkább nem.
Port továbbítva de nem értem miért nem jó állandó jelleggel!
Másnak is van ilyen problémája vagy ez csak nálam fordul elő!? -
Henrico
tag
Hauppauge WinTV-DualHD feladtam..
Sehogy sem jutok hozzá jó áron.. 31e körül.. és még rácsapják a vámot is. Tudtok valami usb tunert ajánlani amivel sikerült EPG-t, Digit (dvb-c) összehozni? Anno vettem ezt a 6e forintos, sokat emlegettet, de semmi nem jött be rajta.. talán hibás volt.
-
PC-n min érdemes nézni a Plex-et?
Chrome? -
pisti22
csendes tag
Sziasztok, Ha mobilnetrol androidon a plex alkalmazasbol hasznalom a plexet akkor nem erheto el a szerverem de bongeszobol elerem, megy. Viszont ha egy halozatban vagyok otthon a plexxel akkor a Plex alkalmazas is megy. Hogy tudnam megcsinalni hogy mobilnetrol - otthoni halozaton kivul - Plex alkalmazasban tudjam hasznalni a plexet? Koszonom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo PLEX, mint Kodi alternatívaA legtöbb házimozis leírás az XBMC/KODI célszoftverrel foglalkozik, én azonban a kezdetek...
- Yettel topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Laptop csatorna inditasa 2023 vegen YouTube-on?
- Politika
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Micro Four Thirds
- World of Tanks - MMO
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest