- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- bambano: Bambanő háza tája
- BITBOYS: Milyen bojlert vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- [Re:] Deezer - A francia Spotify?
Új hozzászólás Aktív témák
-
skoos
őstag
Logikusnak tűnt, hogy hálózaton, direkten játssza le a médiákat. Minek transzkódoljon, ha a világ legjobb minőségében tud adni? Az a telefonra kell, nem a házimozihoz.
A kis mede8er-t szeretem, mert tényleg mindent tud amit kell, csak UI-ban olyan mint egy tamagocsi. Iletve semmi másra nem jó, csak mozizni. Se játék, se appok, se semmi. De mozizni azt nagyon tud.
Tökjónak tűnt, hogy az ATV4 Plexképes. De ez a transzkódolás... A Kodit is feltettem, de az meg annyi betegséggel van tele...
Teljesen el vagyok keseredve. Az ATV UI-t és szolgáltatásokat keresem, mede8er mozi minőséggel.
Esetleg a NAS és az ATV közé egy dedikált PLEX server? van ilyen HW?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teljesen új Google Pixel 9 256GB Obszidián eladó (garancia)
- Asus TUF Gaming A15 (Ryzen7 7435HS + RTX 4060 8GB) gaming latop eladó (bontatlan+garancia)
- Palit Infinity RTX 5070 12GB GDDR7
- MacBook Air 13 M3 Retina Midnight - 16GB/256GB eladó (bontatlan+garancia)
- Switch OLED - 2027-ig garis - makulátlan, tokkal és minden tartozékával
- Csere-Beszámítás! Asus Dual RTX 4060Ti 8GB GDDR6 Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged