- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Imilenni: Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Romano
veterán
válasz
sketchifun #3 üzenetére
Nekem van úgy hogy az üzenet elküldése után nálam nem jelenik meg hiába frissítem. Aztán elküldöm mégegyszer majd később látom hogy kétszer is elment ugyanaz.
Régebben fájlokat nem tudtam csatolni még a supportnak is írtam.
Nekem is sok gondom volt vele régebben. Most lekopogom működik (talán, régóta nem használtam)
-
válasz
sketchifun #3 üzenetére
Én pl chrome alatt vagy néha edge alatt nem tudok bejelentkezni sem
Úgy tesz mintha beléptem volna de mégsem és hiába törlök cachet.... Semmi. Írtam nekik levelet, hogy kicsit szedjék már össze a rendszert... De nyilván jó így nekik... Ha egy dolgot egyszer megtalálsz azonnal írd ki mentsd el, mert mégegyszer nem találod meg hiába írod a keresőben lévő címet... Ezt nem értem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Odyssey G5 S27CG554EU 27 QHD 165Hz Ívelt Gaming Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest